2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkiler hazirana kadar beklemezler bebek görme işini... 40 gün bekleseler öpüp başıma koyarım hem tek seferde bitmiş olur :)

bende basta cıkolata ıkram edıcektım gelene de kızlar baktım neler neler yapıyorlar gaza geldım kurabıye yaptırıyorum :) mevludu mecburen hazıran da yapıcaz kv sehır dısında hazırandan sonra ıstanbula gelıyor

İşte bende hep bunu düşünüyorum
Ama detaylıya gittiğim doktor da doğum tarihine 17 Şubat yazmıştı
SAT yanlış değil 1-2 gün dışında hiç düzeni şaşmıyodu ki benim
Erken döllenme mi anlamadım ama 3 ayrı doktor ısrarla bebeğin doğum tarihini öne aldı
Biri 17 Şubat, biri 16 Şubat demişti, doktorum gitti yerine buna baktırıyorum ya bu da 13 Şubat diye yazmış
Ama sezeryan istediğimden 06 Şubat a alındı

İlk gittiğimde 27 Şubat denen tarih döndü dolandı 06 Şubata geldi
21 gün az değil
Gelişimini bile etkiler diyorum da bilemiyorum işte

Bizimkiler hazirana kadar beklemezler bebek görme işini... 40 gün bekleseler öpüp başıma koyarım hem tek seferde bitmiş olur :)

Ah aynen yarama tuz bastın
Mevlütü bekleseler öpüp başıma koycam 40 ını yani

Benimkilerini 4 hafta erken alıcaklar,gelişim neredeyse tamamlanıyomuş ama benim nedeni var.hayırlısı bakalım.bile bile hata yapmazlar.ben satını değiştirdiler sandım.doğum sata göre olur diyo ya burda herkes.amaan karışık işler:)sağlıkla eli ayağı düzgün gelsin kuzucuklar,Allaha emanetiz

Benim de 3 hafta erken oluyo ( eski hesaplamaya göre )
Evet ben 1-2 gün dışında eminim dediğim halde satımı değiştiler..
Ama bi yer değil 2 ayrı yer, 3 doktor böyle diyosa doğrudur herhalde

Sorma kızları gördükçe zaten ne beceriksizim diyorum, bari hazır alayım dedim sonra bizim burda (lojmanda oturuyorum) bebek günü yapıyorlar mevlüt ve bebek günü bir olsun bi kere yaptırayım diye düşünüyorumda bakalım son anda karar değiştirmezsem :)

selam arkadaşlar ben doğum yaptım pazartesi günü.mart annelerini pek takip edemedim ama ilk doğum yapan benmiyim merak ettim
ahh Gözün aydın cesuurr :))
sanırım 3.annemizsin :))
anlatsana canım nasıl oldu her şey

Benim de 3 hafta erken oluyo ( eski hesaplamaya göre )
Evet ben 1-2 gün dışında eminim dediğim halde satımı değiştiler..
Ama bi yer değil 2 ayrı yer, 3 doktor böyle diyosa doğrudur herhalde
onlar bilirler yaa çok da bulandırma kafanı
benim de 15 mayıstı sat doktor geç döllenme diye 22 mayısa aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…