2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dr dedi ki erken alma taraftarı değiliz 39 da alıcaz
13 yerine 6 Şubata aldılar, 13 normal doğum tarihi

Galiba öyle
Erken doğumlar dışında
39 bitince alacak sanırım doktorun canım, benimkide şubatın son haftası 38 bittikten sonra alırız demişti 38.5 ken alacak sanırım bide benimkindekordon dolanması var ya çok bekletmek istemiyor sanırım 4 te randevumuz var bakalım kader anım ne zamanmış

İyi o zaman tabi biraz da karakter
Nasip bakalım

İnşallah günlerini beklerler de sezeryan da bile sürpriz yaşamayız ( :
Bende süt ve muz yiyip o 1 haftayı kapatmak istiyorum olur mu bilmem

bende kurutma makinesi kullanıcam ama ilk yıkamaya cesaret edemiyorum . Artık ütü kuruluğunu seçip düşük devirde kurutucam.
usenmeden tek tek baktım kıyafetlerin etiketlerine bariz hepsinde kurutma yapmayınız yazıyordu yada işareti vardı
ilk sefer oldugu için mecbur odalara serdim camları da açtım artık bir haftada anca kururlar
zaten tam kurumadan ütü yaparım diye düşündüm hafif nemliyken
bebiş geldiğinde o telaştan nasıl olsa bol bol kullanırım makineyi :)
bide bizim ev küçük oldugundan tüm nemi çekiyor çamaşır ev havasız kalıyor

maşallah 14 kilo göbekte sadece..

maşallah bumu +14 kilo çok iyi görünüyorsun canım maşallah kızınla ikinize :)
sagolun kizlar ama öyle fotoda göründügü gibi degil maalesef.. :) kalca ve bacaklardanda aldim.. yüzümdende biraz.. oldu bitti tombik yanaktim simdi daha fazla oldum :) bakalim doguma kadar daha nekadar alicaz.. bazen cok takiyorum.. bazende amannn önemli degil nasil olsa verilir diyorum.. bebegim saglikli olsunda :)

bence bu yasa tamamen kabul edilmez yarı zamanlı çalışma kısmı özellikle tek kabul görecek tarafı doğum parası
bizde zaten hep aynısı yapılıyor gelişmiş ülkelerden direk copy paste yapılıyor yasalar uygulamaya gelince bocalanıyor
bence bu yasa anneye hak vermek yerine kadını çalışma hayatından çekmeye yönelik
paronoya yapmak gibi olmasın :)
cıkcaksa da cıksın artık
bunun içinde erken doğum olunca 40 haftaya tamamlayan haftaların da dogum osnrasına aktarabileceği vardı ee ben bunu 2011 deki bi yönetmelikte mi ne okumustum o uygulanıyor sanıyordum
karman çorman
bide semestr tatilini saymadıklarını öğrendim iyice yıkıldım

hangi markanın kurutma makinesini kullanıyorsun? memnun musun?
çekme,kıvrışma olmuyor mu?
ya da hem yıkama hem kurutma makineleri çıkmış onlar nasıl acaba
aslında ben de istiyorum,benim evimde küçük ve kışın çamaşır kurutmak büyük sıkıntı.

anladım canım bende 31+3 de almıştım raporu heralde ondan 10 ŞUBAT RAPOR TARİHİ demi aa neden çalışma dedi doktor canım kötü bişey yok demi

Maşallah canım bebişine allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizimki kaç oldu acaba33+2 de 2300 dü)

mutlu yıllar. bebişinle beraber sağıklı bir yıl geçir inşallah

nice güzel seneleriniz olsun inşş... doğum günün kutlu olsun cnm

Kızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…