- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
39 bitince alacak sanırım doktorun canım, benimkide şubatın son haftası 38 bittikten sonra alırız demişti 38.5 ken alacak sanırım bide benimkindekordon dolanması var ya çok bekletmek istemiyor sanırım 4 te randevumuz var bakalım kader anım ne zamanmışDr dedi ki erken alma taraftarı değiliz 39 da alıcaz
13 yerine 6 Şubata aldılar, 13 normal doğum tarihi
Galiba öyle
Erken doğumlar dışında
Valla oğlum çok uslu bir cocuktu.Evde orsyi burayı kurcalamazdi nebileyim biblo vs.hic ellemezdi.Hatta çok yaramaz koltuk tepelerinden inmeyen çocukları görünce tuhaf gelirdi.Simdide öyle ama artık biraz büyüdük ya birde erkek olunca okulda kavgalar kendini savunmalar başladı. Ama yine evde usludur derli toplu dur. Bence kova iyi bir burç
39 bitince alacak sanırım doktorun canım, benimkide şubatın son haftası 38 bittikten sonra alırız demişti 38.5 ken alacak sanırım bide benimkindekordon dolanması var ya çok bekletmek istemiyor sanırım 4 te randevumuz var bakalım kader anım ne zamanmış
usenmeden tek tek baktım kıyafetlerin etiketlerine bariz hepsinde kurutma yapmayınız yazıyordu yada işareti vardıbende kurutma makinesi kullanıcam ama ilk yıkamaya cesaret edemiyorum . Artık ütü kuruluğunu seçip düşük devirde kurutucam.
maşallah 14 kilo göbekte sadece..
sagolun kizlar ama öyle fotoda göründügü gibi degil maalesef.. :) kalca ve bacaklardanda aldim.. yüzümdende biraz.. oldu bitti tombik yanaktim simdi daha fazla oldum :) bakalim doguma kadar daha nekadar alicaz.. bazen cok takiyorum.. bazende amannn önemli degil nasil olsa verilir diyorum.. bebegim saglikli olsunda :)maşallah bumu +14 kilo çok iyi görünüyorsun canım maşallah kızınla ikinize :)
bizde zaten hep aynısı yapılıyor gelişmiş ülkelerden direk copy paste yapılıyor yasalar uygulamaya gelince bocalanıyorbence bu yasa tamamen kabul edilmez yarı zamanlı çalışma kısmı özellikle tek kabul görecek tarafı doğum parası
hangi markanın kurutma makinesini kullanıyorsun? memnun musun?usenmeden tek tek baktım kıyafetlerin etiketlerine bariz hepsinde kurutma yapmayınız yazıyordu yada işareti vardı
ilk sefer oldugu için mecbur odalara serdim camları da açtım artık bir haftada anca kururlar
zaten tam kurumadan ütü yaparım diye düşündüm hafif nemliyken
bebiş geldiğinde o telaştan nasıl olsa bol bol kullanırım makineyi :)
bide bizim ev küçük oldugundan tüm nemi çekiyor çamaşır ev havasız kalıyor
anladım canım bende 31+3 de almıştım raporu heralde ondan 10 ŞUBAT RAPOR TARİHİ demi aa neden çalışma dedi doktor canım kötü bişey yok demicanım ben 32. haftada aldım raporu tarih yazmadılar, kamudayım sorun olurmu bilmiyorum, geçen haftada doktorum işi bırak dedi, bu hafta 35. haftam bırakıyorum işi, daha işlemleri de yaptırmadım ayrıca bişey isterlermi perşembe sorucam
Ben de boğayım ve eşim kova. Dağınıktır hiçsevmez etrafı toparlamayı etmeyi ama uyumludur sosyaldir gezmeyi sever :)Ben burçları pek bilmem, iyi bişey mi peki sence Kova ( :
Ben boğayım
sütçü imam caddesi tarafı mı yani?son durakta çamlıcaya gidiş değilde dönüş tarafında var bir sürü mağazalar canım
Maşallah canım bebişine allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizimki kaç oldu acaba33+2 de 2300 düGünaydın kızlar dün doktora gittik kızımı gördüm kilosu 2600 boyu 48 cm olmuşilkkez nst ye girdim çok heyecanlandım :)) çok şükür ufak sancılar dışında bişey çıkmadı dinlen bol bol dedi,
Hafta sonu annemle perdeleri hallettik sağolsun evi halletti gitti, dün sabah erkenden halıları da verdik şansımıza akşam aldık :) evle ilgili bişeyim kalmadı çok şükür
mutlu yıllar. bebişinle beraber sağıklı bir yıl geçir inşallahslm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
nice güzel seneleriniz olsun inşş... doğum günün kutlu olsun cnmslm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
bence bu yasa tamamen kabul edilmez yarı zamanlı çalışma kısmı özellikle tek kabul görecek tarafı doğum parası
benim doktorum epidural spinal kombineyi tavsiye etti eger sezeryan olursamKızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı
Kızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?