canım sen nezaman izne çıkıyorsun nezaman yazmışlar benim 10 şubat yazmışlar
buda kizimla ben 34+1 ve +14 kilo
Sağol canım kilodan fazla değilde boydan bayaa bi önde gidiyormuş, dün doktor cimcime maşallah basketçi olacak galiba diyo :)
Hehe sen aç o zaman canım bakalım ne diyecek ben de bu haftalarda konuşmazsa soracağım artıkBenimki de öyle ama bu defa ben açıcam konuyu :)
Sizin anlattığınız gibi benim kızım hiç öyle can yakıcı hareketler yapmıyor çok nazik ve kibar : )) Bir sorun yoktur demi kızlar. Hatta dünden beride çok tembel
senin doğum tam olarak kaçıncı haftada olacak canım? bugün benimde kontrol var sezeryan gününü belirleyeceğiz bende ona göre bi gün istiyim olmazsa
aramızdan ilk doğuma gidecek sensin sanırım canım
Dr dedi ki erken alma taraftarı değiliz 39 da alıcaz
13 yerine 6 Şubata aldılar, 13 normal doğum tarihi
Galiba öyle
Erken doğumlar dışında
korkudanmı bilmiyorum ama benim hep erken gelecek gibi doğuyor içime
Ayyy çekirge cim az kaldı valla.Heyecanlaniyorum senin adina.Ben geçen hafta kontrole giderken bile bi heyecanliydim kendi kendime birde doğuma gidiyo olsam nasıl olcak acaba dedim.Oglumda heyecandan ziyade acelecilik vardı. Sabah kalktık k.valide k.peder kahvaltı yapiyolar yok ekmek kizartiyolar deli olmuştum. Biran önce gitmeliyim ve doktor ilk beni almalı sezeryana düşüncem buydu.Hastanede Muhasebeye gidilcek bende gittim eşimle şimdi senin önüne falan geçerler diye :) bakalım busefer nasıl olcak ama ben çok heyecanlaniyorum.Dr dedi ki erken alma taraftarı değiliz 39 da alıcaz
13 yerine 6 Şubata aldılar, 13 normal doğum tarihi
Galiba öyle
Erken doğumlar dışında
Seninkiler de bi alemmiş ekmek kızartma zamanı mıAyyy çekirge cim az kaldı valla.Heyecanlaniyorum senin adina.Ben geçen hafta kontrole giderken bile bi heyecanliydim kendi kendime birde doğuma gidiyo olsam nasıl olcak acaba dedim.Oglumda heyecandan ziyade acelecilik vardı. Sabah kalktık k.valide k.peder kahvaltı yapiyolar yok ekmek kizartiyolar deli olmuştum. Biran önce gitmeliyim ve doktor ilk beni almalı sezeryana düşüncem buydu.Hastanede Muhasebeye gidilcek bende gittim eşimle şimdi senin önüne falan geçerler diye :) bakalım busefer nasıl olcak ama ben çok heyecanlaniyorum.
Cekirgee bu arada benim oğlumun doğum tarihide 9 Şubat 2006, 3 gün var arada kova burcu senin kizda öyle olucak insallah.
ne güzel canım, benimkinde oldum olası yok bu kibarlık hatta bazan şu zaman olmuş erkek mi ki diyorumgayet kabayız anlayacağın
Benimkiler başka şehirden geldiler canım günü belli olunca haber verdik.Ozeniyorlardi haklarını yiyemem dogum parasini falan onlar odediler de işte ben acele edip onlar aheste aheste kahvalti yapinca sinir olmuştum.Hastanede hem annem hem k.valide kaldilar annem benimle k.valide Oglumla ilgilendi.Buseferde öyle olur heralde.Seninkiler de bi alemmiş ekmek kızartma zamanı mı
Bende diyorum kimseye demeden şıp diye gitsek mi ikimiz hastaneye, eşim biri lazım olur anneni alalım dedi. Annem ben eşim gidicez inşallah
Korkuyorum ama eşim daha paniktir diye de belli etmiyorum
O gün de kendimi kurbanlık koyun gibi hissedicem herhalde ameliyathaneye girerken
Ama kızıma kavuşucam diye de heyecanlıyım bi yandan da
Bende korkuyorum canım bir sorun mu varki acaba diye
nereden aldın çekirge? ben izmirdeyim ve hiçbir yerde bulamadım. metro da haşlanmış kırmızı şekilde olanları var ama o hiç yenmiyoBende bilmiyodum burda tavsiye ettiler
Turşu dışında ilk kez yeidm turp gibi
Ama daha sert sanki, hafif tatlımsı havuç gibi
Bende dün birazcık haşlaıdm küp küp kesip
Yumuşadı biraz iyi oldu
Limon yağ tuz ekledim salata gibi yedim
Benimkiler başka şehirden geldiler canım günü belli olunca haber verdik.Ozeniyorlardi haklarını yiyemem dogum parasini falan onlar odediler de işte ben acele edip onlar aheste aheste kahvalti yapinca sinir olmuştum.Hastanede hem annem hem k.valide kaldilar annem benimle k.valide Oglumla ilgilendi.Buseferde öyle olur heralde.
nereden aldın çekirge? ben izmirdeyim ve hiçbir yerde bulamadım. metro da haşlanmış kırmızı şekilde olanları var ama o hiç yenmiyo
Valla oğlum çok uslu bir cocuktu.Evde orsyi burayı kurcalamazdi nebileyim biblo vs.hic ellemezdi.Hatta çok yaramaz koltuk tepelerinden inmeyen çocukları görünce tuhaf gelirdi.Simdide öyle ama artık biraz büyüdük ya birde erkek olunca okulda kavgalar kendini savunmalar başladı. Ama yine evde usludur derli toplu dur. Bence kova iyi bir burçBen burçları pek bilmem, iyi bişey mi peki sence Kova ( :
Ben boğayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?