2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen nezaman izne çıkıyorsun nezaman yazmışlar benim 10 şubat yazmışlar

canım ben 32. haftada aldım raporu tarih yazmadılar, kamudayım sorun olurmu bilmiyorum, geçen haftada doktorum işi bırak dedi, bu hafta 35. haftam bırakıyorum işi, daha işlemleri de yaptırmadım ayrıca bişey isterlermi perşembe sorucam

Sizin anlattığınız gibi benim kızım hiç öyle can yakıcı hareketler yapmıyor çok nazik ve kibar : )) Bir sorun yoktur demi kızlar. Hatta dünden beride çok tembel

ne güzel canım, benimkinde oldum olası yok bu kibarlık hatta bazan şu zaman olmuş erkek mi ki diyorum gayet kabayız anlayacağın

senin doğum tam olarak kaçıncı haftada olacak canım? bugün benimde kontrol var sezeryan gününü belirleyeceğiz bende ona göre bi gün istiyim olmazsa

Dr dedi ki erken alma taraftarı değiliz 39 da alıcaz
13 yerine 6 Şubata aldılar, 13 normal doğum tarihi

aramızdan ilk doğuma gidecek sensin sanırım canım

Galiba öyle
Erken doğumlar dışında

Dr dedi ki erken alma taraftarı değiliz 39 da alıcaz
13 yerine 6 Şubata aldılar, 13 normal doğum tarihi

Galiba öyle
Erken doğumlar dışında
Ayyy çekirge cim az kaldı valla.Heyecanlaniyorum senin adina.Ben geçen hafta kontrole giderken bile bi heyecanliydim kendi kendime birde doğuma gidiyo olsam nasıl olcak acaba dedim.Oglumda heyecandan ziyade acelecilik vardı. Sabah kalktık k.valide k.peder kahvaltı yapiyolar yok ekmek kizartiyolar deli olmuştum. Biran önce gitmeliyim ve doktor ilk beni almalı sezeryana düşüncem buydu.Hastanede Muhasebeye gidilcek bende gittim eşimle şimdi senin önüne falan geçerler diye :) bakalım busefer nasıl olcak ama ben çok heyecanlaniyorum.

Seninkiler de bi alemmiş ekmek kızartma zamanı mı

Bende diyorum kimseye demeden şıp diye gitsek mi ikimiz hastaneye, eşim biri lazım olur anneni alalım dedi. Annem ben eşim gidicez inşallah

Korkuyorum ama eşim daha paniktir diye de belli etmiyorum
O gün de kendimi kurbanlık koyun gibi hissedicem herhalde ameliyathaneye girerken
Ama kızıma kavuşucam diye de heyecanlıyım bi yandan da

Benimkiler başka şehirden geldiler canım günü belli olunca haber verdik.Ozeniyorlardi haklarını yiyemem dogum parasini falan onlar odediler de işte ben acele edip onlar aheste aheste kahvalti yapinca sinir olmuştum.Hastanede hem annem hem k.valide kaldilar annem benimle k.valide Oglumla ilgilendi.Buseferde öyle olur heralde.

nereden aldın çekirge? ben izmirdeyim ve hiçbir yerde bulamadım. metro da haşlanmış kırmızı şekilde olanları var ama o hiç yenmiyo

Koyun can derdinde kasap et derdinde olmuş tam ( :
Onlar ununu elemiş eleğini asmış, senin içinde bulunduğun durumu anlamamışlardır
Kasti bişey olsa oralı olmazlardı, yardımları da olmuş ne güzel

nereden aldın çekirge? ben izmirdeyim ve hiçbir yerde bulamadım. metro da haşlanmış kırmızı şekilde olanları var ama o hiç yenmiyo

Ben bi kere görmüştüm ama naısl yeniyo bilmiyodum netten bakıyım ona göre alırım deidm
Sonra bi gittim yok, hemen tükeniyomuş demek pek faydalı
Ablam almış Pazardan sağ olsun
İstanbuldayız ama biz

Pazarlarda filan oluyormuş ta ben belki yıllardır pazara çıkmıyorum ki çalıştğım için

Ben burçları pek bilmem, iyi bişey mi peki sence Kova ( :

Ben boğayım
Valla oğlum çok uslu bir cocuktu.Evde orsyi burayı kurcalamazdi nebileyim biblo vs.hic ellemezdi.Hatta çok yaramaz koltuk tepelerinden inmeyen çocukları görünce tuhaf gelirdi.Simdide öyle ama artık biraz büyüdük ya birde erkek olunca okulda kavgalar kendini savunmalar başladı. Ama yine evde usludur derli toplu dur. Bence kova iyi bir burç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…