Maşallah bebişineGünaydın kızlar dün doktora gittik kızımı gördüm kilosu 2600 boyu 48 cm olmuşilkkez nst ye girdim çok heyecanlandım :)) çok şükür ufak sancılar dışında bişey çıkmadı dinlen bol bol dedi,
Hafta sonu annemle perdeleri hallettik sağolsun evi halletti gitti, dün sabah erkenden halıları da verdik şansımıza akşam aldık :) evle ilgili bişeyim kalmadı çok şükür
aldım çek onuda kalın battaniye de koydum zaten ince battaniye hastane çıkışında var..
hiç duymadım nerde satılır özelliği nedir ?
Günaydın kızlar dün doktora gittik kızımı gördüm kilosu 2600 boyu 48 cm olmuşilkkez nst ye girdim çok heyecanlandım :)) çok şükür ufak sancılar dışında bişey çıkmadı dinlen bol bol dedi,
Hafta sonu annemle perdeleri hallettik sağolsun evi halletti gitti, dün sabah erkenden halıları da verdik şansımıza akşam aldık :) evle ilgili bişeyim kalmadı çok şükür
Sağol çekirge, çantamızıda bitirirsem kafam rahat olacakOh mis olmuş herşey : ) güle güle kullan
canım sen nezaman izne çıkıyorsun nezaman yazmışlar benim 10 şubat yazmışlarevet kesin öle diyodurneyse son 3-4 haftamız belki, az daha sabredicez napalım, Allah dert sıkıntı hastalık vermesin:)
Sağol çekirge, çantamızıda bitirirsem kafam rahat olacak
Bir de cesaret lazım , bende olmayan
Sağol canım kilodan fazla değilde boydan bayaa bi önde gidiyormuş, dün doktor cimcime maşallah basketçi olacak galiba diyo :)gözün aydın canım maşallah kuzuya
Benim son kontrolüm olacak cuma galiba
Haftada 1 çağırıyorlar
Bi daha ki Cuma doğum kısmetserüya gibi
Ama 1 gün önce ameliyat öncesi tetkikleri yaptırın yazıyo sezeryan randevu formunda
Ne tetkiki bilmiyorum
buda kizimla ben 34+1 ve +14 kilo
Aslında çoğu şeyi hazır bi iki eksiğim varki onlarda aciliyet olan şeyler değil sadece yerleştirme kaldı :)Ufak ufak koymaya başla, sonra aklına geldikçe eklersin
Bende 37 önce yapılmaması gerektiğini duymuştum normal doğumu tetikleyebiliyormuş.
günaydın kızlar heryerim ağrıyor bugun hiç iyi değilim. sol tarafımda sancı var. öğleden sonra doktora gidicem. inşallah bişe cıkmaz
Cuma kontrolüm var o gün sorarım inşallah
Yaklaştıkça hem korkuyorum hem sveiniyorum ama bi yandan da büyük gğn geldi çattı rüya gibi hissediyorum son 10 gün..
Ben kan hapını sabah aç karna içiyorum ardından bir mandalina yiyorum ( C vitaminiyle daha etkili oluyormuş )... 1 saat sonrada kahvaltı yapıyorum kızlar...
Sizin anlattığınız gibi benim kızım hiç öyle can yakıcı hareketler yapmıyor çok nazik ve kibar : )) Bir sorun yoktur demi kızlar. Hatta dünden beride çok tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?