2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu nice yıllara canım

Doğum günün kutlu olsun canım tüm dileklerin kabul olsun inşallah, bebişinle, eşinle, sevdiklerinle niceeee senelere)

Ben artık ev işi yapamıyorum mesela sadece bir oda belki + yemek o kadar.İki haftadır bayan geliyor haftada yarım gün inşallah bırakmaz
Bende yapamıyorum valla inşallah bırakmaz. Bende yapamıyorum temizlik bebiş aşağıya çok baskı yapıyor ve hemen yoruluyorum. Sadece yemek yapabiliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yaşım 29 acaba diyorum genç anne olsaydımda böyle olurmuydum:))

anladım canım bende 31+3 de almıştım raporu heralde ondan 10 ŞUBAT RAPOR TARİHİ demi aa neden çalışma dedi doktor canım kötü bişey yok demi

bende 31+3 de aldım ama şubata tarih atmadılar uygulama farklı olabiliyor demekki, seninkini hesaplayıp yazmışlar ne güzel:)
canım benim suyum fazla bebişimde iri bebiş olunca erken doğum olur diye bırakmamı istedi inşallah vaktinde zamanında gelirde durum böyle yani

Cati muayenesinin acilma muayenesiyle ilgidi yok canim benim dogumdan 3 gun once nstde sancim cikinca acilma varmi diye baktiginda doktora cati muayenesi ne zaman diye sordugumda daha var zamani demisti onu son haftalarda normal istiyosan bakiyolar sanirim bana hic yapilmsadi ama acilma varmi diye 4 kere bakildi

canım sen ne yaptın toparlanabildin mi? bebişin nasıl iyimi?

Danisma hatti dedigin 170 se bize sormadan cevap vermemeleri gerekiyo ama bazen kafalarina gore cevap veriyolar

Ayni şeyi bende merak ediyorum.Epidural sezeryan di benimde .Genelde uyaniken çok acı cekiliyirmus.Bende niye bir agri kesici yapmuiyolar acaba uyanmasina yakin diye düşünüyorum
bnm dr kuzenimin esi sen mrk etme ben agrini keserim diyor epidural veya spinale karsi gibi ama bilmiyorum ikna ettim gibi tansiyonum boyle olursa olmaz dedi ama tansiyonuma gire karar vericez bakalim

Dun gece cok sancilandim.antibiyotikte iciyorum ama kasiklarim feci agriyor idrar yollarim azdi heralde gene drumu aradim ameliyattaydi bekliyorum bakalim

Ağrılarıııım vaaaaarrr.Bu doğum ağrısı nasıl birşey kızlarrrr

canım bilmiyorum ama ağrın çoksa bi dr unu haberdar etsen seni yönlendirir en azındanağrın nerde tam olarak? birde hangi aralıklarla ağrıyor?dinlenince geçiyor mu?

benimde sol kalça kemiğim ağrıyor daha çok yürürken... masa başında durmaktan mıdır nedir anlamadım... niye sağım değilde sadece sol !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…