- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
bn epidural olucam canım allaha nasip ederseKızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı
memurlar.net te de var tbmm.gov.tr de de kanun tasarısı metni varnerden okudunuz kızlar
bende epidural sezeryan istiyorum kismetse..Kızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı
Mutlu nice yıllara canımslm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
Amin canım cümlemiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah, kilo alımı artık daha fazla oluyormuş ya bu haftalarda senin ki belki daha fazla olur :)Maşallah canım bebişine allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizimki kaç oldu acaba33+2 de 2300 dü)
eğer olursam ben de epidural sezeryan isterim.ama yapılıyor mu benim hastanede bilmiyorum.Kızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı
Doğum günün kutlu olsun canım tüm dileklerin kabul olsun inşallah, bebişinle, eşinle, sevdiklerinle niceeee senelere)slm kızlar, bugün benim doğum günüm... geçen sene evliyken ilk doğum günümdü.. bugün ise bi bedende iki kalp oğluşumla birlikte bi yaşa giriyorum... iki doğum günümde de ilklerimi yaşadım, inşallahta seneye 3 kişi aile olarak doğum günümü kutlicamocakta ben, şubatta eşim, martta da kısmetse oğlum doğmuş olucak.. ilk üç ayımız doğum günlerimizle geçicek hep, 2. çocuğumuda nisan da doğurursam tamamdır
yeni yaşımda sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma almayı diliyorum.. ve burdaki tüm hamişlerinde bebişlerine sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını diliyorum...
Bende yapamıyorum valla inşallah bırakmaz. Bende yapamıyorum temizlik bebiş aşağıya çok baskı yapıyor ve hemen yoruluyorum. Sadece yemek yapabiliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim yaşım 29 acaba diyorum genç anne olsaydımda böyle olurmuydum:))Ben artık ev işi yapamıyorum mesela sadece bir oda belki + yemek o kadar.İki haftadır bayan geliyor haftada yarım gün inşallah bırakmaz
anladım canım bende 31+3 de almıştım raporu heralde ondan 10 ŞUBAT RAPOR TARİHİ demi aa neden çalışma dedi doktor canım kötü bişey yok demi
Cati muayenesinin acilma muayenesiyle ilgidi yok canim benim dogumdan 3 gun once nstde sancim cikinca acilma varmi diye baktiginda doktora cati muayenesi ne zaman diye sordugumda daha var zamani demisti onu son haftalarda normal istiyosan bakiyolar sanirim bana hic yapilmsadi ama acilma varmi diye 4 kere bakildiYarın diybum nst de sancı çıkarsa açılma varmı diye alttan çatı muayenesi yapar mı acaba
şu karamsarligim hamilelikte gecseydi bari :)
Sen baya ondesin benden
benim de fazla rahat umarım hr hafta çağırır beni de senin haftalarina geldigimde
Cati muayenesinin acilma muayenesiyle ilgidi yok canim benim dogumdan 3 gun once nstde sancim cikinca acilma varmi diye baktiginda doktora cati muayenesi ne zaman diye sordugumda daha var zamani demisti onu son haftalarda normal istiyosan bakiyolar sanirim bana hic yapilmsadi ama acilma varmi diye 4 kere bakildi
Danisma hatti dedigin 170 se bize sormadan cevap vermemeleri gerekiyo ama bazen kafalarina gore cevap veriyolarVala aydınlattığın için teşkkr ederim cnm gerçekten bilmiyordum ama sgk danışma hattınıda aradım sonra onlarda olmaz deyince dedim herhlde olsa bilirlerdi neden yanlış bilgi verdiler onuda anlamış değilim ama verdiğin bilgi çok işime yarayacak saolasın :*
bnm dr kuzenimin esi sen mrk etme ben agrini keserim diyor epidural veya spinale karsi gibi ama bilmiyorum ikna ettim gibi tansiyonum boyle olursa olmaz dedi ama tansiyonuma gire karar vericez bakalimAyni şeyi bende merak ediyorum.Epidural sezeryan di benimde .Genelde uyaniken çok acı cekiliyirmus.Bende niye bir agri kesici yapmuiyolar acaba uyanmasina yakin diye düşünüyorum
Ağrılarıııım vaaaaarrr.Bu doğum ağrısı nasıl birşey kızlarrrr
günaydin kizlar nasilsiniz?
dün ögledensonra kv ile carsiya ciktik baya gezdik, yemek yedik sonra eve döndük.. gezerken anlamiyor insan ama ertesi gün acisi cikiyor.. kalca kemigim ve belim agriyor bugün.. ama degdi baya eksikleri tamamladim.. h&mden 2 tane pijama takimi, ic camasiri ve kizima corap aldim :) c&adan da kizima uyku tulumu ve pelus battaniye aldim..
baska eksik kalmadi gibi bir emzirme sütyeni var aklimda olan.. ördügüm battaniyede bitti sükür kenarlari kaldi onuda yapinca görümcelerimede birer tane örmeyi düsünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?