2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz canım sende iyimisin:) söylediğin isimlerin hepside güzel bence, favorim arda ama
Sağol canım çok iyiyim.Hatta bugün kendimi 15lik kız gibi dinamik hissediyorum Ama ben doğurmak istemiyorum evladımın tekmelerine,pıt pıt vurmalarına çok alıştım Zaten bir daha hamilelik de yaşamayacağım için acaba adet geciktirici gibi doğum geciktirici bir yöntem var mıdır ki Bu arada isim önerin için teşekkür ederim bacıııımmmm

bizde farklı şehirlerdeyiz muhtemelen ordada ayrı bir mevlüt olacak :)

neden bir daha hamilelik yaşamayacaksın canım

maşallah canımgündüz neyse de akşamları, geceleri perişanım ben:) hem sen doğurmayıp ne yapıcan doğurda o da karışsın diğer kuzularının arasına

maşallah canımgündüz neyse de akşamları, geceleri perişanım ben:) hem sen doğurmayıp ne yapıcan doğurda o da karışsın diğer kuzularının arasına
Gece zaten nasıl uyuyorum bilemiyorum. 12den önce giremiyorum yatağa.Akşama kadar da iş yerinde yoruluyorum masa başı ama yine de yorucu...O yüzden yanım yörem demeden bayılıyorum sabah 6da yine kalkıyorum işe gitmek için

doğrudur canım ya işler, kuzular derken yorgunluktan bayılıyosun sene izne ne zaman ayrılacaksın o zaman? benim bu hafta son, dr su fazla olunca ayrıl dedi, seninde fazla diye hatırlıyorum ben

Canım 36 cm baş popo olarak mı ölçümü yoksa baştan topuğa mı? Çizelgende farklı yazıyor ya o yüzden merak ettim...

Çınar :)

çınar

doğrudur canım ya işler, kuzular derken yorgunluktan bayılıyosun sene izne ne zaman ayrılacaksın o zaman? benim bu hafta son, dr su fazla olunca ayrıl dedi, seninde fazla diye hatırlıyorum ben
Doktora kalsa 32den sonra çalışma dedi ama ben dinlemedim.Hala da çok çok fazla suyu diyor ama ben kendimi o kadar da gergin hissetmiyorum..37. Haftaya kadar çalışacağım bir sürpriz olmazsa..5 haftanın yarısı bitti bile.Hem çalışmasam bile evde dinlenemem ki...Zaten evdeki bebeğim daha 15 aylık onun peşinden koşturmam gerekir.Şimdi bakıcımız var ama ben evde olursam bakıcıya gerek olmaz.O yüzden iş daha iyi benim için

36 cm 46 cm 36 cm kucuk geldi biraz sanki haftana gore

biz 3 sene once evlendiğimizde hem kurutmalı hem yıkamalı mak henüz cok yaygın değildi
sonradan ihtiyac oldugu için (üst kattaki duyarsız komşu halı kilim envai çeşit eşyasını balkonuma silkeleyip, camarsırlarını sarkıtarak kuruttugundan) ve evin içinde kurutunca ozellıkle geceleri cok havasız kaldıgımızdan ayrı olarak kurutma mak almak zorunda kaldık
iyi ki de ayrı almışız cunku sonucta farklı bi mak oldugu için motoru daha guclu
hem yıkama hem kurutmalılarda mesela 7 kilo yıkıyorsun 4 kilo kurutabiliyorsun filan kapasite daha az heeee teknoloji geliştiyse bilemem biz aldıgmızda boyleydi
eşim bu konulara meraklı oldugu için o araştırdı bosh un bi modeli gayet memnunum tam tembel işi :)
zaten alanların cogu bebekten sonra alıyormus bu mak bebiş kıyafetleri yetişsin diye

ha tamam anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun o zaman

doğum izni yasa tasarısının tek kötü tarafı yasanın yürürlüğe geçtiği tarihten 1 gün bile önce doğum yapsanız 6 yaşına kadar yarım gün yarım maaş uygulamasından yararlanamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…