kızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
kızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
çocukların yaşı kaç? siz kaç yaşındasınızGece zaten nasıl uyuyorum bilemiyorum. 12den önce giremiyorum yatağa.Akşama kadar da iş yerinde yoruluyorum masa başı ama yine de yorucu...O yüzden yanım yörem demeden bayılıyorum sabah 6da yine kalkıyorum işe gitmek için
bence de ÇINAR.... ağustosta yiğenim oldu onun ismini verdiler.. seslenmesi de gayet güzel:)Çınar :)
Eşim gibi düşünmüşsün o da öğretmen.. isim söylüyorum şu olsun bu olsun mu onun da ilk fikri hep okulundaki öğrencilerinden örnek veriyor bana :9 o yaramaz o çok konuşuyor .. o çok hareketli.. vs vs ...ne kadar ciddi bi referans olur bilmeme ama :) benim arda ismindeki bütün öğrencilerim aşırı yaramaz hatta o sınıflara dersim oldugu günler okula bile gitmek istemiyorum o kadar yani
eşime her hafta cocukları anlata anlata bıktırmısım en son dedi ki oglumuz olursa asla adını arda vermeyelim neyse ki kız bekliyoruz :)
aras ismini hep beğenmişimdir ben
bebek zaten başaşağı duruyodu gece sağa sola dönerken sol tarafımda sancı oluyordu. karnımda aşağı inmiş rahmi zorluyomuş. en fazla 2 haftaya doğar dedi. şeker için bişe demedi bebiş 2700 . suyum normalmiş. hayırlısı bakalım ya saçlı bi bebiş olcak dedi :) bide azcık yürüsem heryerim ağrıyo yorulmaya gelemiyorum sol kaburgamda yırtık gibi ağrıyodu. baya baktı doktor 2 hafta diiynce şok oldumhayırlısıyla kucağına al canım:) rahme yönelmiş derken kafa yukarıda duruyordu da aşağı mı yönelmiş yoksa farklı bişiy mi bupeki şeker için bişey dedi mi, bebiş ne kadar olmuş? aayyy 2 hafta çok az canım ya bakalım biz napıcaz
Ben 32 yaşıma giriyorum Ağustosta....En büyüğüm 12 yaşında ortanca 10 en küçüğü de 15 aylıkçocukların yaşı kaç? siz kaç yaşındasınız
Benimki aynı hala,... normalde de zaten içine baya giriktir göbek deliğim, yengemin senin gibi olmuştu göbek deliği baya dışardaydı:)Annisler bisey sorucam gobek deliginiz ne alemdebenimki tamamen duzlesti artik disariya cikacak galiba onceden hamilelerde gorunce tuhafima gidiyordu simdi kendi gobegimde yabanci geliyo ama bir yandan da hosuma gidiyo
ultrasaondan baktı cuma günü tekrar nstye giricemo zaman 36 haftalık gelecek senin ufaklık. ultrasondamı anladı yokca muayenemi etti canım
herhafta gidiyodum zaten normal kontroldu bu haftada 3 gündür heryerim ağrıyodu zatenNormal kontrole mi gitmistin yoksa agrin falan mi olduda gittin
Ayyy maşallahhhh tebarekallahhhhhhh.... arkadaşın dediği gibi yaş 31 olacak ama daha tek çocuğu çıkartacaz meydana:) çalışıyormuşsun bi de :) allah bağışlasın hepsini...Ben 32 yaşıma giriyorum Ağustosta....En büyüğüm 12 yaşında ortanca 10 en küçüğü de 15 aylık
Hayırlı evlat olsun inşallah.Adıyla yaşasın.Çoğunluk Çınar dedi bakalımbence de ÇINAR.... ağustosta yiğenim oldu onun ismini verdiler.. seslenmesi de gayet güzel:)
Bişey yememe gerek yok keza dediğin gibi bütün çevre yediğime dikkat kesiliyor.Karşı komşumla her bişeyimiz aynı aynı dönem evlendik felan geçen gün annesi gelmiş ben ayaktayken arkamı bi döndüm popomu incelerken yakaladımİcimden yuh artık dedim.Düsünsene ben gidince arkamdan neler konuşuluyor allah biliyor Bi de görenlerin oğlan karnı yüzünden oğlan olcak siması demesi beni benden alıyor dr. her gittiğimizde kız demese valla tribe gircem
aşağıda ama doktor eliyle karnımı elledi ayaktayken hani göğsün tam altı varya orası boşluk benim. normalde dolu olur ya ondan aşağı doğru karnım. aynada cığlak bakıncada aşağıdaCanım zaten normal değil mi aşağı inmesi? Artık bebişler 2 kiloyu aştılarPanik olma hamileliğinin tadını çıkar göz açık kapayana kadar bu rüya bitecek...Haa yeni bir rüya başlayacak ama her şeyin ayrı bir güzelliği var.
yaseminYAREN , YAĞMUR, YASEMİN..... ?????? hangisi sizce bayanlar:)
Ben de boğayım ve eşim kova. Dağınıktır hiçsevmez etrafı toparlamayı etmeyi ama uyumludur sosyaldir gezmeyi sever :)
Aşk insanın gözünü kör ediyor.Biz eşimle ölümüne severek evlendik hala da öyle 13 yıl oldu.2 yıllık üniversitemi dahi bitirmeden evlendikAyyy maşallahhhh tebarekallahhhhhhh.... arkadaşın dediği gibi yaş 31 olacak ama daha tek çocuğu çıkartacaz meydana:) çalışıyormuşsun bi de :) allah bağışlasın hepsini...
bebek zaten başaşağı duruyodu gece sağa sola dönerken sol tarafımda sancı oluyordu. karnımda aşağı inmiş rahmi zorluyomuş. en fazla 2 haftaya doğar dedi. şeker için bişe demedi bebiş 2700 . suyum normalmiş. hayırlısı bakalım ya saçlı bi bebiş olcak dedi :) bide azcık yürüsem heryerim ağrıyo yorulmaya gelemiyorum sol kaburgamda yırtık gibi ağrıyodu. baya baktı doktor 2 hafta diiynce şok oldum
kolay gelsin cnm..Selam
Biraz uzandım tv izledim
Gardrobu fena dağıtmıştım son zamanlar işe yetişeyim derken
İkeadan aldığım kutularla düzenledim
Biraz belim ağrıdı ama güzel oldu dolap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?