- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
bir kereye mahsus para veriyorsun.Nickim kırmızı.bir de birkaç özelliği var işte.Pro üye? Nasıl bir şey anlamadım canım biz değil miyiz ki acaba? Başka bir üyelik mi bu?
baktım da biraz, normal makine fiyatı gibi.biz 3 sene once evlendiğimizde hem kurutmalı hem yıkamalı mak henüz cok yaygın değildi
sonradan ihtiyac oldugu için (üst kattaki duyarsız komşu halı kilim envai çeşit eşyasını balkonuma silkeleyip, camarsırlarını sarkıtarak kuruttugundan) ve evin içinde kurutunca ozellıkle geceleri cok havasız kaldıgımızdan ayrı olarak kurutma mak almak zorunda kaldık
iyi ki de ayrı almışız cunku sonucta farklı bi mak oldugu için motoru daha guclu
hem yıkama hem kurutmalılarda mesela 7 kilo yıkıyorsun 4 kilo kurutabiliyorsun filan kapasite daha az heeee teknoloji geliştiyse bilemem biz aldıgmızda boyleydi
eşim bu konulara meraklı oldugu için o araştırdı bosh un bi modeli gayet memnunum tam tembel işi :)
zaten alanların cogu bebekten sonra alıyormus bu mak bebiş kıyafetleri yetişsin diye
olursa yarım gün çalışma olayı memurlar için süper bişi.doğum izni yasa tasarısının tek kötü tarafı yasanın yürürlüğe geçtiği tarihten 1 gün bile önce doğum yapsanız 6 yaşına kadar yarım gün yarım maaş uygulamasından yararlanamıyorsunuz
O zaman bize yetişmez bence seçime yakın onaylarlar seçim yatırımı olsun diye.Zaten meclisin görüşmeleri bir aya yakın sürer yok komisyonu yok cumhurbaşkanı onayı yok resmi gazetesi derken ohoooodoğum izni yasa tasarısının tek kötü tarafı yasanın yürürlüğe geçtiği tarihten 1 gün bile önce doğum yapsanız 6 yaşına kadar yarım gün yarım maaş uygulamasından yararlanamıyorsunuz
Günaydın sola yatmışım ama sol omzum tutulmuş
Bi de eskisi gibi rahat uyuyamadığımdan erken kalkıyorum evde olmama rağmen
Eskiden Pazarları 11 de zor uyandırırdı annem beni, ey gidi
Siz dikkatli yiyin tabaklarınızı toplumdabenim gibi olmayın
ne kadar ciddi bi referans olur bilmeme ama :) benim arda ismindeki bütün öğrencilerim aşırı yaramaz hatta o sınıflara dersim oldugu günler okula bile gitmek istemiyorum o kadar yaniSelam kuzuların annişleriUmarım herkes iyidir.Biz hala çalışıyoruz doktorun ''çalışma'' önerilerine rağmen Bu arada benim de doğuma son 3 hafta kalmasına rağmen isim konusunda muallaktayız..... Sizce;
Arda Aras Çınar olarak hangi isim daha güzel? Yardımcı olursanız sevinirim..Offf isim bulmak ne zoooooooooooorrrrrrrrr..Geceleri bile aklımda şu mu bu mu diye düşünüyorumAcaba isim koymayıp bir kahramanlık yapmasını mı beklesek eskisi gibi Öpüyorum hepinizi arkadaşlarım
Bende bosch un bir mdelini kullanıyorum süper rahatlık. Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri.bir kereye mahsus para veriyorsun.Nickim kırmızı.bir de birkaç özelliği var işte.
baktım da biraz, normal makine fiyatı gibi.
dediğin gibi LGnin bir modeli 7 kg diyor ama kurutma 4 kg diyor.ama arçelik vs aynı kapasitede.fiyatlar da güzel :)
eşim pek sıcak bakmadı söyleyince.ama bebiş gelince belki fikri değişir.
hadi yazın dışarı asıyoruz da kışın zor ya.
kızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
Ben annemlerin yanında yapıcam inş. 40i coktsn cikmis ve birkaç ay büyümüş olacak inşallah. Onda da normal kıyafet giyerim. Gerci 40i cikmadan yapsam yi e normal kıyafet giyerim. Sevmiyorum oyle misafir yanında pijama ile dolasmakkızlar lohusa mevlüdünde ne giyeceksiniz. gecelik pijama sabahlık takımımı (http://www.lohusasepeti.com/urun/barina-333-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/230) mesela bunun gibi bir şey yoksa normal kıyafetmi?
amin canm cümlemizin cok panik oldum yaa karnm aşağı inmişMasallah canim biraz erken geliyo senin bebis, insallah saglikla kucagina almak nasip olur
Hadi yaaane kadar ciddi bi referans olur bilmeme ama :) benim arda ismindeki bütün öğrencilerim aşırı yaramaz hatta o sınıflara dersim oldugu günler okula bile gitmek istemiyorum o kadar yani
eşime her hafta cocukları anlata anlata bıktırmısım en son dedi ki oglumuz olursa asla adını arda vermeyelim neyse ki kız bekliyoruz :)
aras ismini hep beğenmişimdir ben
Canım zaten normal değil mi aşağı inmesi? Artık bebişler 2 kiloyu aştılaramin canm cümlemizin cok panik oldum yaa karnm aşağı inmiş
amin canm cümlemizin cok panik oldum yaa karnm aşağı inmiş
Ayyy bu kız benim sağıma da yatırmıyor soluma hiç yatırmıyor napacaz hani öyle yatayım diyorum tekmelerin direnmeleri geçmiyor bende galiba o sıkışıyor sanıyorum düzeliyorum,,,
hadi ya. bebeğin demek ki erken gelmeyi seçmiş. hayırlısı olsun canımkızlarrrrrrrrrrrrr doktordan geliyorum bebek rahme yönelmiş 2 hafta sonra normal doğar dedi
hadi yaa aaa ilk kez duydum :)bizdede anne iyileşse bile yataklar yapılır gecelikler falan giyilir öyle yapılır mevlüt ama bende kararsız kaldım ne yapayım diye
ayy açamıyorum ki ben internet kısıtlı oluyor bizim burdaAz önce izlemiştim tatlım tamda senin yazınla alakalı diye paylaşayım dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?