2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pro üye? Nasıl bir şey anlamadım canım biz değil miyiz ki acaba? Başka bir üyelik mi bu?
bir kereye mahsus para veriyorsun.Nickim kırmızı.bir de birkaç özelliği var işte.

baktım da biraz, normal makine fiyatı gibi.
dediğin gibi LGnin bir modeli 7 kg diyor ama kurutma 4 kg diyor.ama arçelik vs aynı kapasitede.fiyatlar da güzel :)
eşim pek sıcak bakmadı söyleyince.ama bebiş gelince belki fikri değişir.
hadi yazın dışarı asıyoruz da kışın zor ya.

olursa yarım gün çalışma olayı memurlar için süper bişi.
ama özelde nasıl olur bilmiyorum.
zaten o çıkana kadar ben çoktan doğururum kanımca.

O zaman bize yetişmez bence seçime yakın onaylarlar seçim yatırımı olsun diye.Zaten meclisin görüşmeleri bir aya yakın sürer yok komisyonu yok cumhurbaşkanı onayı yok resmi gazetesi derken ohoooo

Bişey yememe gerek yok keza dediğin gibi bütün çevre yediğime dikkat kesiliyor.Karşı komşumla her bişeyimiz aynı aynı dönem evlendik felan geçen gün annesi gelmiş ben ayaktayken arkamı bi döndüm popomu incelerken yakaladım İcimden yuh artık dedim.Düsünsene ben gidince arkamdan neler konuşuluyor allah biliyorBi de görenlerin oğlan karnı yüzünden oğlan olcak siması demesi beni benden alıyor dr. her gittiğimizde kız demese valla tribe gircem

ne kadar ciddi bi referans olur bilmeme ama :) benim arda ismindeki bütün öğrencilerim aşırı yaramaz hatta o sınıflara dersim oldugu günler okula bile gitmek istemiyorum o kadar yani
eşime her hafta cocukları anlata anlata bıktırmısım en son dedi ki oglumuz olursa asla adını arda vermeyelim neyse ki kız bekliyoruz :)
aras ismini hep beğenmişimdir ben

Bende bosch un bir mdelini kullanıyorum süper rahatlık. Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri.

Annisler bisey sorucam gobek deliginiz ne alemde benimki tamamen duzlesti artik disariya cikacak galiba onceden hamilelerde gorunce tuhafima gidiyordu simdi kendi gobegimde yabanci geliyo ama bir yandan da hosuma gidiyo

kızlar lohusa mevlüdünde ne giyeceksiniz. gecelik pijama sabahlık takımımı (http://www.lohusasepeti.com/urun/barina-333-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/230) mesela bunun gibi bir şey yoksa normal kıyafetmi?
Ben annemlerin yanında yapıcam inş. 40i coktsn cikmis ve birkaç ay büyümüş olacak inşallah. Onda da normal kıyafet giyerim. Gerci 40i cikmadan yapsam yi e normal kıyafet giyerim. Sevmiyorum oyle misafir yanında pijama ile dolasmak

Hadi yaaa Kaç tane Arda var sınıfta? Zaten bir tane yaramaz var bende Kolaylıklar diliyorum canım çok zor ama bir o kadar da değerli bir mesleği ifa ediyorsun Ama 3 isim arasından niyeyse Arda bana çok sıcak geliyor. Kuyumu eşiyor olabilir miyim kendi ellerimle

amin canm cümlemizin cok panik oldum yaa karnm aşağı inmiş
Canım zaten normal değil mi aşağı inmesi? Artık bebişler 2 kiloyu aştılar Panik olma hamileliğinin tadını çıkar göz açık kapayana kadar bu rüya bitecek...Haa yeni bir rüya başlayacak ama her şeyin ayrı bir güzelliği var.

Ayyy bu kız benim sağıma da yatırmıyor soluma hiç yatırmıyor napacaz hani öyle yatayım diyorum tekmelerin direnmeleri geçmiyor bende galiba o sıkışıyor sanıyorum düzeliyorum,,,
Az önce izlemiştim tatlım tamda senin yazınla alakalı diye paylaşayım dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…