Kızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı
kızlar lohusa mevlüdünde ne giyeceksiniz. gecelik pijama sabahlık takımımı (http://www.lohusasepeti.com/urun/barina-333-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/230) mesela bunun gibi bir şey yoksa normal kıyafetmi?
Maşallah canım ikinize debuda kizimla ben 34+1 ve +14 kilo
canm sizin nasıl adetnz varsa neye hevesnz varsa ona göre gönlünüze göre yapınevet zaten fırsat bulabilirmiyiz bilmiyorum yatmaya. ama annem çok hevesli tek kızıyım ilk torunda olunca dahada hevesli kırmakta istemiyorum
Bebegine mozart dinleten var mi?
Hayırlı evlat olsun inşallah.Adıyla yaşasın.Çoğunluk Çınar dedi bakalım
YAREN , YAĞMUR, YASEMİN..... ?????? hangisi sizce bayanlar:)
kolay gelsin cnm..
bende salon çekmecelerini, ıvır zıvır çekmecelerimi falan toparladım.. evde tadilat işleri var ölçtüm biçtim eksik listesi çıkardım eşime söyledim.. doğumdan önce ne kadar ne halledersek kardır diye bakıyorum..
bir de eve güzellik katmak adına bi kaç ufak değişiklik düşünyrz boya olablr kağıt vs bakalım karar vereblrsek bu pazarda onu hallederz diyoruz..
bebeğimzn yatağınıda odamıza kurduk biraz erken oldu gibi ama şimdiden alışalım dedik :)
YAREN isim çok hoş ve de diğer isimlere göre daha az...Anlamı da güzel...Arkadaş,dost,sevgili demek.Zaten çocuklarımız bizim için bu anlamları ifade etmiyor muYAREN , YAĞMUR, YASEMİN..... ?????? hangisi sizce bayanlar:)
YAREN , YAĞMUR, YASEMİN..... ?????? hangisi sizce bayanlar:)
hayırlısı bakalım sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil .hazırlıklarım tama bikaç küçük eksik var oda hallediliraaa bu hafta gece aynı ağrılar bende de başladı özellikle dönerkenRabbim hayırlısını versin hepimize de, bende şaşırdım sana 2 hafta çook az, tüm hazırlıklarını yap canım ya bebişede maşallah
aşağıda ama doktor eliyle karnımı elledi ayaktayken hani göğsün tam altı varya orası boşluk benim. normalde dolu olur ya ondan aşağı doğru karnım. aynada cığlak bakıncada aşağıda
Kilosu maşallah çok iyi bence haftasına göre 2 haftaya kadarda daha da büyür bebişin :)bebek zaten başaşağı duruyodu gece sağa sola dönerken sol tarafımda sancı oluyordu. karnımda aşağı inmiş rahmi zorluyomuş. en fazla 2 haftaya doğar dedi. şeker için bişe demedi bebiş 2700 . suyum normalmiş. hayırlısı bakalım ya saçlı bi bebiş olcak dedi :) bide azcık yürüsem heryerim ağrıyo yorulmaya gelemiyorum sol kaburgamda yırtık gibi ağrıyodu. baya baktı doktor 2 hafta diiynce şok oldum
bebek zaten başaşağı duruyodu gece sağa sola dönerken sol tarafımda sancı oluyordu. karnımda aşağı inmiş rahmi zorluyomuş. en fazla 2 haftaya doğar dedi. şeker için bişe demedi bebiş 2700 . suyum normalmiş. hayırlısı bakalım ya saçlı bi bebiş olcak dedi :) bide azcık yürüsem heryerim ağrıyo yorulmaya gelemiyorum sol kaburgamda yırtık gibi ağrıyodu. baya baktı doktor 2 hafta diiynce şok oldum
Okurken bile böyle hani kalpler uçuşur ya düşüncelerle birlikte öyle oldum:) maşallah allah bozmasın mutluluğunuzu daim olsun... 13 yıl önce evlenmişsin ama aynı heyecanı hala yaşayabiliyorsun çocuklar yıldırmamış seni.. sen avantaja çevirmişsin .. erken evlenip çocuk sahibi olmak ve hala aynı duygulara sahip olmak bence şu dünyada nasiplenilebilecek en güzel şey olsa gerek....Aşk insanın gözünü kör ediyor.Biz eşimle ölümüne severek evlendik hala da öyle 13 yıl oldu.2 yıllık üniversitemi dahi bitirmeden evlendikSanki kaç kaç var Evliyken de hem okulumu bitirdim hem işimi buldum...Tabi 4 çocuğu da bu kısa zamana sığdırdım.Erken evlenmemin avantajı mı dezavantajı mı oldu bilemiyorum çocuklar.Hayırlı evlatlar olsunlar gerisi de boş.Rabbim isteyen herkese huzurlu mutlu ve hayırlı evlatlı yuvalar nasip etsin
Bizde 31+5 te gittiğimizde 1800 civarıydı ama sanki 500 yanaktı :) bende eşimde yanaklıyız :)Hamilelikten önce 36 bedendim ama fotolarda 40 çıkıyordum :)Dr dedi ki bebeğin kilosu 2750 normal ama yanakları tombiş
Bende öyleyimelmacık kemiklerim çok belirgin. Bana mı benziyo acaba yavrum
bakalım inş boyaya karar verirsek bu pazar hallederiz zaten sanrm kokusuda çıkar..Sağ ol sana da kolay gelsin
Boyanın kokusu kalmasın diye erken boyamaya çalışın
Bizde geçen hafta temizlik yapınca bazamızı kaydırıp İkra Hanım'ın minik beşiğini benim tarafıma koyduk
Arada sallıyorum o varmış gibiprova yapıyoruz
Genel istiyorum bayılmak hiç bişey görmemek
Mevlütte böyle mi giyiniliyoben normal bişeyler giyerim belki bi tunik, üstüne de Kur'an okunurken şal atarım
Cekirgee haftaya cuma deyince ben bile heyecanlandım valla :) Doğumdan sonrada yaz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?