2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sezeryan ile doğum yapmaya kesin karar vermiş olanlar hangi atestezi ile olacaksınız epitural mı genel mi ??? ya da sezeryan olursam şunu terch ederim diyen var mı

Genel istiyorum bayılmak hiç bişey görmemek

kızlar lohusa mevlüdünde ne giyeceksiniz. gecelik pijama sabahlık takımımı (http://www.lohusasepeti.com/urun/barina-333-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/230) mesela bunun gibi bir şey yoksa normal kıyafetmi?

Mevlütte böyle mi giyiniliyo ben normal bişeyler giyerim belki bi tunik, üstüne de Kur'an okunurken şal atarım

evet zaten fırsat bulabilirmiyiz bilmiyorum yatmaya. ama annem çok hevesli tek kızıyım ilk torunda olunca dahada hevesli kırmakta istemiyorum
canm sizin nasıl adetnz varsa neye hevesnz varsa ona göre gönlünüze göre yapın
bizde yatılır ama son zamnlarda ayaklanan lohusalar çoğaldıkça garipsenmemeye başlandı.. bende açıkçası yatma taraftarı değilm ayakta olmak daha iyi diye düşünyrm

Sağ ol sana da kolay gelsin
Boyanın kokusu kalmasın diye erken boyamaya çalışın
Bizde geçen hafta temizlik yapınca bazamızı kaydırıp İkra Hanım'ın minik beşiğini benim tarafıma koyduk
Arada sallıyorum o varmış gibi prova yapıyoruz

YAREN , YAĞMUR, YASEMİN..... ?????? hangisi sizce bayanlar:)
YAREN isim çok hoş ve de diğer isimlere göre daha az...Anlamı da güzel...Arkadaş,dost,sevgili demek.Zaten çocuklarımız bizim için bu anlamları ifade etmiyor mu Sen de benim gibi kararsız kaldın.Hayırlısı hangisiyse o olsun canım

hayırlısı bakalım sağlıklı doğsunda gerisi önemli değil .hazırlıklarım tama bikaç küçük eksik var oda halledilir

aşağıda ama doktor eliyle karnımı elledi ayaktayken hani göğsün tam altı varya orası boşluk benim. normalde dolu olur ya ondan aşağı doğru karnım. aynada cığlak bakıncada aşağıda

ayy benimkide o vaziyettesen böyle dedikçe bende kendimi 2 hafta sonra doğum yapacak gibi hissediyorum

Kilosu maşallah çok iyi bence haftasına göre 2 haftaya kadarda daha da büyür bebişin :)

sol tarafta derken kasıktamı rahimdemi kaburgadamı canım, birde nasıl bir sancıydı

Okurken bile böyle hani kalpler uçuşur ya düşüncelerle birlikte öyle oldum:) maşallah allah bozmasın mutluluğunuzu daim olsun... 13 yıl önce evlenmişsin ama aynı heyecanı hala yaşayabiliyorsun çocuklar yıldırmamış seni.. sen avantaja çevirmişsin .. erken evlenip çocuk sahibi olmak ve hala aynı duygulara sahip olmak bence şu dünyada nasiplenilebilecek en güzel şey olsa gerek....

Dr dedi ki bebeğin kilosu 2750 normal ama yanakları tombiş
Bende öyleyim elmacık kemiklerim çok belirgin. Bana mı benziyo acaba yavrum
Bizde 31+5 te gittiğimizde 1800 civarıydı ama sanki 500 yanaktı :) bende eşimde yanaklıyız :)Hamilelikten önce 36 bedendim ama fotolarda 40 çıkıyordum :)

bakalım inş boyaya karar verirsek bu pazar hallederiz zaten sanrm kokusuda çıkar..
bende sabah beşiğin başına gidip günaydın diyorum delirmiş gibi hissedyrm kendimi ama sanırım normal yaptğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…