Dün annemle konuşurken anlattım.babam bile arkadan aynı muhabbeti yaptı.yapsın tabi diye:)babamı bile gaza getirdi ilgisizlikleri..Cesurarya 2 tane erkek yanı kolay deilkii yapsınlar işleri ne bende kp kadınbudu köfte istemiştim yaptı yedım afıyetlen
Peşini bırakma demet senin annen nasıl masraf ettiyse oda yapsın :)
bu kadınlarçok hoş yaa. Sende yapta süssüz püssüz getirkv cenazeye gitmiş yattı bizim cumartesi tulum alma işi
akşam 8 den sonra yemeğe geldi bu halimlee
lafıda çarptı gitti annem park yatak almıştı eve niye getirmişizzz çeyiz gibi süsleyip püsleyip getirmeliymiş
aldı kadın daha ne yapsın ayol zaten hafta ortası kurmalıyız bide törenle onumu bekliycektim
Valla o konuda şanslıyım her konuşmamızda canının istediği bişey var mı yapayım kargoyla gönderirim dervalla ne kayınvalideler var ahh ahhh bize düşmedi eli açık kayınvalide.benimkide bu zamana kadar bi yelek ve patik örmüş oda bitmiş halini daha gormedim..11 yıllık evliyim örgü örmeyi bildiğinide yeni öğrendim elinde ilk defa goruyorum örgü:))
bu kadınlarçok hoş yaa. Sende yapta süssüz püssüz getir
meltem seninkinden inciler yokmu :)Senin kv de bi alem yani..
kendi bi tulum almiyo ananin aldığı beşiği törenle istiyo..
böyle insanları anlamıyorum..
Benim kv aldığı uyku setini vermiyo ya
Bu aralar performansi düşük..meltem seninkinden inciler yokmu :)
Benim kv aldığı uyku setini vermiyo ya
Benm kv iyidir severim, yapar eder ama sonrada onu kullanmadın bunu kullanmadın der (hepsini kullandığım halde)
sorma demetcim bende çöp görmedik konuşmada yok maleseFwalla yemin ederim tek çöp bile görmedimm
bırak süsü püsü..
sen kendin al bence yoksa zeynep yatağın üstünde yatacak. ona da kendi yatsın kvdenBenim kv aldığı uyku setini vermiyo ya
Yok yok o boşlukta düşünüyordur. :)Bu aralar performansi düşük..
sorma demetcim bende çöp görmedik konuşmada yok maleseF
sen kendin al bence yoksa zeynep yatağın üstünde yatacak. ona da kendi yatsın kvden
Gerçekten alcak olsa verir parayı görümcenle git al derdi heraldebende onu anlayamadım ne alaka reklama gerek yook zaten çok afilli bi park yatak
kurunca gelir görür :))
tam ayarlamıştık tulum alma işini yalan oldu iyimi..
Ne kadar zor olsada hamilesin cnm tabi yapsın.Kızlar slm:))
Canınız çekmesin ama antepli kaynanamdan aşeriyorum diye yuvarlama istedim.bayramdan bayrama yapılan zor bi yemek:))2 gündür uğraşıyo ama napayım 2 erkek veriyom ona,accık yuvarlasın dimi:)
Allahım affet...
işteyken ben de öyle diyordum ama yok öyle değilmiş :)evde olsam şuan sadece uyurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?