2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bişey olacağından bence de batıl inanç bebeği dış etkilerden de korur rüzgar güneş gibi bide o melek yüzünü eve götürürken felan her gözün görmesine de gerek yok.

Senin kv de bi alem yani..
kendi bi tulum almiyo ananin aldığı beşiği törenle istiyo..
böyle insanları anlamıyorum..

ahahhahah yok mu kv 'deler yaa

bende onu anlayamadım ne alaka reklama gerek yook zaten çok afilli bi park yatak
kurunca gelir görür :))
tam ayarlamıştık tulum alma işini yalan oldu iyimi..
sana doğum hediyesi oalrak getirir süslenmiş püslemiş bide kırmızı kurdele tamam

Anetpli biri olaraktan afiyet bal şeker olsun :)

böyle kayınvalideler de vaarr :))
bizimkide kırmızı kurdele törenle falan beşik bekliyoo

bende onu anlayamadım ne alaka reklama gerek yook zaten çok afilli bi park yatak
kurunca gelir görür :))
tam ayarlamıştık tulum alma işini yalan oldu iyimi..

valla ne kayınvalideler var ahh ahhh bize düşmedi eli açık kayınvalide.benimkide bu zamana kadar bi yelek ve patik örmüş oda bitmiş halini daha gormedim..11 yıllık evliyim örgü örmeyi bildiğinide yeni öğrendim elinde ilk defa goruyorum örgü:))

Herhalde ya.. bugün yapmayacak da ne zaman yapacak..

Cesurarya 2 tane erkek yanı kolay deilkii yapsınlar işleri ne bende kp kadınbudu köfte istemiştim yaptı yedım afıyetlen

benimkide almış iki renk ip komşusuna götürüyordu örsün diye.:)

valla benimli değil iki 10 erkek versem genede zor bi yemekle uğraşmaz başka bişey yapayım ben sana der:))))))bu arada sana özelden numaramı attım cnm .whatsupla sen ilgileniyormuşsunnn..

aynn ya benmkide örüyorum diyor bebeği doğuracağım daha bişey yok ortada yaza getircek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…