- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
inş.canım allahın izniyle zamanında alalım hepimiz kuzularımızıDr kontrolümüz vardı bebiş iyi maşallah. 34+4 deyiz 47cm,2400 gramız. Nst ye girdim sancılarım çıktı 2 saat sonra tekrar gireceğim nst ye. Doğum kanalında açıklık yok dua edin arkadaşlarım da 2 hafta daha beklesin yavrummm.
Meltem senin bebek döndü mü kuzum ?
Bende beceremedim bu siteden o yüzden hazır yaptırdım stickerı :) şekil-a aşağıdaki gibi :)
ben sordum da döndüğünü anlarmıyım dedi anlarsın tabi içinde takla atacak dedi... bu bebişi dönenler anladılar mı acaba onu merak ediyorum şimdi de bazen çok fena hareketler yapıyo acaba dönmeye mi çalışıyo diyorum kendi kendimeEn son donmemisti ama doktor döner dedi
Bu stickerlari neyin uzerine yapistirmak icin yaptiriyorsunuz?
ben sordum da döndüğünü anlarmıyım dedi anlarsın tabi içinde takla atacak dedi... bu bebişi dönenler anladılar mı acaba onu merak ediyorum şimdi de bazen çok fena hareketler yapıyo acaba dönmeye mi çalışıyo diyorum kendi kendime
Son gitmelerimde başı aşığıdaydı ama ben anlamadım açıkcası döndüğünüben sordum da döndüğünü anlarmıyım dedi anlarsın tabi içinde takla atacak dedi... bu bebişi dönenler anladılar mı acaba onu merak ediyorum şimdi de bazen çok fena hareketler yapıyo acaba dönmeye mi çalışıyo diyorum kendi kendime
bende döndü diye poposunu seviyorum diyordum o poposu değil başıymışben son iki aydır gittiğimde kafası hep aşağıda dedi dr..yani karnımda yamulmalar oluyor felan ama tam takla şeklinde bişey anlamadım ben hiç..zaten ben poposu nerde ayakları nerde bi anlayamadım gitti.
bir sonraki gelişinde dönmüş olur dedi...Son gitmelerimde başı aşığıdaydı ama ben anlamadım açıkcası döndüğünü
bende döndü diye poposunu seviyorum diyordum o poposu değil başıymış
şimdi ne zaman dönecek acaba diye merak ediyorum hani bazen canımı çok yakıyo o zaman dönmeye çalışıyor ki diye düşünüyorum
hepimiz doğum yapacağımız hastaneye yakın yerlerde yapaşım yürüyüşlerimizi herkeste var bu korku :):):) zaten bana hala yasak yürüyüş yapmak normal olursaki çok istiyorum zor olacak o yüzden diye korkuyorum
Kızlar size bir soruuu Okan mı Umut mu fikirlerinizi bekliyorummm
Kızlar size bir soruuu Okan mı Umut mu fikirlerinizi bekliyorummm
Sarılık olmasın diye sarı yazma,nazar değmesin diye kırmızı yazma koyarız biz.İkisi de iğne oyalı olurnotumu aldım teşekkür ederiz :) sarılık olmasın diye sarı örtü nedir acaba ?
ben sordum da döndüğünü anlarmıyım dedi anlarsın tabi içinde takla atacak dedi... bu bebişi dönenler anladılar mı acaba onu merak ediyorum şimdi de bazen çok fena hareketler yapıyo acaba dönmeye mi çalışıyo diyorum kendi kendime
Umut :)Kızlar size bir soruuu Okan mı Umut mu fikirlerinizi bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?