bide agustos olsa ne yapardıkki heralde sabaha kadar klima açık yatardım buz gibi.Cok feci yasiyorum ates basmasini bazen ciplak yatiyorum sutyen ve kilotla :)
Gule gule kullan ay benim baza okde yatak masallah eni cok yuksek cikamamistim :) dikis yerlerim acimisti hem kocamda uyanmaz top patlasa annemle yatmistim bebegi bana veriyordu emzirirken snra yatiriyorduözdilekten aldım cnm nevresimi.
bizimde baza ama sorun olmuyorya kanepede yatmak daha zor ben yatagımı seviyorum hem kocayada uyumak yok oda kalksın geceleri
koca kış geçti penyelerle gezdim hiç kazak giyemedim düşüncesi bile bunaltıyor iyimi.Annem bi kac yildir menapoz sikintisi yasiyor ates falan basiyor ben de simdi aynen oyleyim geceleri ustumu aciyom falan.Normalde de cok usuyen bi insanimdir esim hayret ediyor
Fatmacim ben kizimi eylulde dogurdum temmuz veagustosta aynen dedigin gibiydim izmirin sicaginda kis gebeligi iyiymis :)bide agustos olsa ne yapardıkki heralde sabaha kadar klima açık yatardım buz gibi.
acaba şekerdenmi diye şüphelendim ama normal çıktı şekerimde
sen çekmişsin o sıkıntıyı benim kızım 29 nisanda dogdu hatta çıktıgımız gün bile yağmur yağıyordu hastanede kaloriferler açıktı.Fatmacim ben kizimi eylulde dogurdum temmuz veagustosta aynen dedigin gibiydim izmirin sicaginda kis gebeligi iyiymis :)
Bnm vucut sicklgm cok yuksek. Herkes usuo mesela bn yaniyrm. Gece de terliyrm hepkızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
kızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
Ben 5 taş beyaz altın yüzük istiyorum söyledim de bakalım gelecek mi :)kızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
hamilelik ne kadar değiştiriyor vücudumuzuBnm vucut sicklgm cok yuksek. Herkes usuo mesela bn yaniyrm. Gece de terliyrm hep
kızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
Bende hep usurdum şimdi yanıyorum hormonlar değiştirdi herseyihamilelik ne kadar değiştiriyor vücudumuzu
bende hediye olayını sonraya erteliycem şimdi zaten borçlar var bide o çıkmasın. benim eşimde hep bana aldırır hediyeyi süpriz yapamaz.Bana da sordu eşim
Altın sevmem, o yüzden telefonunu değişelim dedi de yok deidm bi de onun taksiti ile uğraşamam
Ben söyleyince de sipairş gibi olur, sen al hediye olsun ama pahalı bişey olmasın dedim
Ben bebek ayakları olan kolye olsun dedim esim fiyatını sormuş onlarda çok ucuzmus sen daha iyilerine layıksin dedi bende o zaman sen al bişeyler süpriz olsun dedimkızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
şimdiye kadar kızım hiç bizden ayrı kalmadı biryerde gece zor olur heraldeOglum halasına gitti ev bomboş ses çıkmıyor resmen çok kötü oluyo böyle olunca da
Çekirge doğumuna kullanmıcan ne zanan kullancan onu,kullan gitsin.normal zamanda zaten olmaz.doğumuna kullan.benim de danteller var pikocuda sardırma,birde pike takımım vardı fransız dantelli tam takım onu kullanıcam. Yani kullanılıyomuş illaki:)tüm baskılar bu yönde..Ablama sordum onu kullan o çok şık
Sonra yıkar ütüler kaldırırsın yine diyo
Kendisi çok istedi kuzenleriyle oynamak istiyor ben Hayır dedim ama Babamız Kıyamadı gerçekten zor ya ev çok sessiz Allah yokluklarini gostermesinşimdiye kadar kızım hiç bizden ayrı kalmadı biryerde gece zor olur heralde
bende hediye olayını sonraya erteliycem şimdi zaten borçlar var bide o çıkmasın. benim eşimde hep bana aldırır hediyeyi süpriz yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?