- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Yatak ortsnu serin gitsin kizlrBanada annem yapmisti ceyizime piko , bikac tane onlardan birini kullanicam ins
Zaten bu zamanlar disinda kullanilmiyoAblam da böyle diyo
Dantel mantel de sevmem ama ablam sen anlamazsın herkes buna bayılır asıl diyoonu kullanmalıymışım sıradan değilmiş güzelmiş
Ceyizmden hic kullanmdgm sarev bordo renk bi nevresm takimim var. Bi renkli bide altn rengi piko nevresm takimi var ama ugrasr miym bilmyrm. Gelen giden cok olmz burda gurbetteyz. Gelen de yatak odasna girer mi girmz mi mechul. O yuzden fazla kasmya gerek yok kizlr :)Onu bende napsam diye dusunuyorum. Yeni bir nevresim takimimi alsam acaba
Bende yok canin henuz ates basmasi. Hamilelikte oluyormus cok nekledim bende olur diye ama hala yok.kızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
Benim de var bi dantel bende kullanalım Bari de annem sevinsin ☺Ablam da böyle diyo
Dantel mantel de sevmem ama ablam sen anlamazsın herkes buna bayılır asıl diyoonu kullanmalıymışım sıradan değilmiş güzelmiş
Hadi gozumz aydinBurcu normal dogumla bebeğini dogurmus kızlar..
Soranlar çoktu..
Bundan sonrası için kendisini bekleyelim :)
kızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
kızlar doğumdan sonra yatak odasındamı kalıcaksınız sürekli ben salona kanepenin birinede çarşaf serip orda uzanayım diyorum tv falan seyrederim yatak odası sıkıcı olur zannımca.çok yatabileceğimi sanmıyorum ama bellide olmaz tabi
Benim de var bi dantel bende kullanalım Bari de annem sevinsin ☺
ben yatagimda yatamiycam malesef cunku alti baza yatagimda masallah8 var yuksek cikamamistim kizimda ama kullancak olsam suslerdimKendi yatağınız için ne düşünüyosunuz kızlar
Benim bi tane çeyizimde olan el emeği hiç kullanmadığım takımım var pikocuda yaptırmış ablam beyaz &gold renklerinde
Onu mu kullansam diyorum ama kıyamıyorum bi tane yeni nevresim mi alsam
bende pamuk saten nevresim aldım yeni.çeyizlik işler yoruyor beni dantel kırışıyor vs.habire onu düzeltemem birde
Bana neden olmuyor ya :) ben cok usuyen biriyim halende usuyorumAteş basmasi bende oluyor bazen. Gece atiyorum her şeyi üzerimden. Gündüz de çorap giyemiyorum. Ki normalde kat kat giyinsem de ayaklarım buz gibi olurdu şimdi yanıyor.
ben pek yatamamda ya kızımda eve gelince anca 1 gün yattım sonra yoruldukça yatak odasına uzanıyordum.Ben kansızım çabuk üşürüm normale göre
Bu sene pek üşümedimeşim şaşırıyodu
Gebelikten herhalde
İlk bi kaç gün yatılmaz mı, arada gideriz en azından düzenli olsun yatak odası tekstili de
:) annem aylarca ugrasmisti dantelleri örmek için iyi fikir oldu. Bi kere kullanayim sadece annem mutlu olsun diye Gelen giden olmaz banada gelseler bile 40 nin çıkmasını beklerler.oxaman dayak odasına girmezler herhaldeBenim annem pek kaırşmaz, ablam meraklıdır böyle şeylere seriyim de sevinsin : )
ben pek yatamamda ya kızımda eve gelince anca 1 gün yattım sonra yoruldukça yatak odasına uzanıyordum.
iki yatak olsa diyorum biri salonda biride yatak odasında sıkıldıkça yada çevreden bunaldıkça ona göre yatarız
özdilekten aldım cnm nevresimi.ben yatagimda yatamiycam malesef cunku alti baza yatagimda masallah8 var yuksek cikamamistim kizimda ama kullancak olsam suslerdim
Nerden aldin cnm ? Gulw gule kullan
Ben oturma kdamda kanepede yatmistim ama sadece geceleri :) gunduzum kizimin sariligi yuzunden hastanelerde gecmisti
Bu seferde yatamam sanirim
Bebekte odamda park yataginda gunduzleri aksam yanimda yatar oturma odamda kanepede :)
Annem bi kac yildir menapoz sikintisi yasiyor ates falan basiyor ben de simdi aynen oyleyim geceleri ustumu aciyom falan.Normalde de cok usuyen bi insanimdir esim hayret ediyorkızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?