2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Izin de olmak nasıl bi duygu Çekirge bize de anlatsana ise gitmek şu an işkence gibi de :)

Eh madem herkes ısrar ediyo bende kullanayım bari
Ne bilim dantel sevmem bi de uğraştırıyo gibi o, ilk zamanlar semrişlerdi onu kullandım ama sade nevresimler daha kolayıma geldi sonra
Neyse lohusa yatağı diye kısa bi süre daha deniyim danteli bembeyaz bi de

Ben bebek ayakları olan kolye olsun dedim esim fiyatını sormuş onlarda çok ucuzmus sen daha iyilerine layıksin dedi bende o zaman sen al bişeyler süpriz olsun dedim
ben işimi şansa bırakmıcam cünkü hediye konusunda eşim beni sinir ediyo. cok paraya gereksiz yada beğenmedğim şeyler alıyo. ama bunu sipariş yapıcam :)

Kullan kullan bişi olmaz sonra yine rutin dönüyorsun nasıl olsa

Izin de olmak nasıl bi duygu Çekirge bize de anlatsana ise gitmek şu an işkence gibi de :)

Ben çalışmayı çok severim
Evde sıkıldığım oluyo bu yüzden
Ama gebelikte çalışmak özellikle son haftalar zorluyo insanı
Bu yüzden iyi bari ayakkabıdan kurtuldum sürekli oturmaktan kurtuldum deyip ayaklaırmı uzatıyorum ayıptır söylemesi

Tv programları dandik
Arada buraya uğruyorum neyse ki
Yoksa genelde tekim, o yüzden sıkıcı
Bi de evde olsam ne uyurdum 11 lere kadar diyodum ama nerde herşey gibi bu da gebelikte yalan oluyo

tek kullanımlık kilota gerek olmaz dedim ama bendemi alsam acaba
ben ilk doğumda tek kullanımlıkklotlardan alıştımda naylon gibilerdi hiç rahat edemedim ya :) ondan bunda almadım bide fiyatıda normal iç çamaşrlarıyla aynı onu alacağıma normal alıp kullanıp atsam daha iyi :))
Kızlar size bir soruuu Okan mı Umut mu fikirlerinizi bekliyorummm
umut daha iyi gibi

bizde antepteyiz antepli hatunların her zaman buzdolabında yuvalama ve içli köfte bulunur burda , bende çok yaparım yapıversin kv. 2 torun birden geliyo dimi ama benimkine desem yapmaz görümceler belki yapar ama söylerlerde yaptklarını eniyi hiç bişy istememek onlardan düşünen kendisi düşünsün görümceler fena dedikoducudur arkamdan ne diycekleri belli olmaz onların
senben60 bana da kesin erkek diyolar ama tüm doktorlar kız dedi bende pembeler aldım tabi

bana da öyle kim görse gör bak erkek olacak bu kız değil diyor hatta dün duya duya rüyama girmiş artık aa kız değilmiş erkekmiş diyorum ama 9 aydır her kontrolde kız deniyo kızım olcak inş. ay bide süslü süslü pembeleri aldım çocuk erkek doğsa doğumda pembe giycek ne komik olurdu

valla bende önce almiyim dedim ama sonra pamuk saten beyaz bi nevresim takımı aldım süslü bişy bebek şekerleriyle eklediğim, sonradanda özel zamanlarda sererim artık :) ama sadece misafir geleceği zaman sereceğim sonra kaldırır günlük nevresimde yatarım

bende çok var hamileliğin başından beri felaket hemde...gece su içinde uyanıyorum hep sık duş almasam yanmıştım, hiç terleyen bi insan değildim sürekli terliyorum hamilelik başladığından beri gece incecik kıyafetlerle üstü açık yatyorum yine terliyorum sürekli ateş basıyo şeker filan çıkmadı bebişte zayıf ama menapozlular gibi yangın geziyorum sürekli

ben yatakodasına arada halsiz oldukça geçer uzanırım, misafir doğumdan hemen sonraki gün gelecek çok yakınlar var onlarda yatak odasına girmesin diye kanepeye bi nevresim serer orda uzanırım gelecekleri zaman ...

Cok feci yasiyorum ates basmasini bazen ciplak yatiyorum sutyen ve kilotla :)

bende çok fena ateş basanlardanım:) bu soğukta buz gibi su içiyorum sürekli hiç üşümüyorum ve sürekli terliyorum geceleri özellikle

nisan ayida supermis
benim annemde 20de gitmisti ama bu sefer ayni sehirdeyiz kalicaklar babamla kizimi babam goturcek okula falan kalmalari sart yani

kızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
Benimki kizimda almadi hic bir sey
bu sefer almazsan eve gelme dedim
hem cicek hem sen dusun pahali bir sey al cicegede afilli bir soz istiyorum kesinlikle dedim bakalim agzimizla istedik gelmezse bu sefer daha koyar sankim :))

Bnm vucut sicklgm cok yuksek. Herkes usuo mesela bn yaniyrm. Gece de terliyrm hep
Ay bende gece feci terliyorum boynum sabah kaltigimda gosgume kadar sirilsiklam oluyor

Ayak sismesinden bende muzdaribim ayakkabıları giyip çıkarmak bile zorlaştı 3 de oturmak bu yönden iyi haftasonları mesela hiç şişmiyor ayaklarım seviniyorum walla

Tabi canım uğraşılmaz ütüsü falan zor iş.lohusa yatağına serersin belki bide mevlüde.sonra kaldırırsın.oğlun olursa sünnette kulanırsın sonra kızın çeyizine koyarsın.ahhaha cılkını çıkardım:))

Ayak sismesinden bende muzdaribim ayakkabıları giyip çıkarmak bile zorlaştı 3 de oturmak bu yönden iyi haftasonları mesela hiç şişmiyor ayaklarım seviniyorum walla

Evde olunca hiç şişmiyo
Şimdilik akşamları ayaklarını uzat hatta altına yastık koy biraz yüksekte dursun
İşyerinde de masnaın altına yükske bişey koy ben koli koymuştum ona uzatıyodum

Kızımda kendi kızının çeyizine koyar, 7 kuşak idare ederiz biz bunla

Dantele bakış açım bu yönde napim.doğumda sünnette çeyizde:))normal zamanda baza altında:)

Güzel olmuş
Serra ve Berra tutuluyo bu ara
Adıyla yaşasın inşallah
benim asil istedgm isim berre veya berra idi.fakat koymak sakincaliymis cok uzulmustum. Bu ismide ilk defa duydum en azindan cevremde hic yok :)) ins bi aksilik olmazsa bu iimde kararlkyiz. Ama kimseye soylemeyecegm cunku millet sagolsun her isme bi kulp takiyor. İsmini koydugumuz zaman ogrensnler istyrm.

bende aynısını dedim alıyosan buket alma canlı al bari eve getiririm işe yarar buket solup gidecek boşa gitmesin verdiğimiz para dedim böylede olmuyoki ma herşeyi sen söylüyosun süprizi kalmıyo diyor olsun dedim sen beni dinle yazık olmasın verdiğin paraya malum onda para bittikçe benden gidiyo bütçe aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…