- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Izin de olmak nasıl bi duygu Çekirge bize de anlatsana ise gitmek şu an işkence gibi de :)Eşim genelde çiçek vs. yollardı doğum günlerimde
Bu telefonu da o almıştı da
Şimdi İkra'ya baya masraf yaptık, bu sefer pahalı bişey alma dedim hatta çiçek bile aldırmıyodum çiçeksepetinden epey pahalıya alıyodu sonra solup gidiyo. Canlı çiçek alıyodu o da bana, canlı çiçek severim öldürmedikçe
Malum bende izne ayrıldım artık
Çekirge doğumuna kullanmıcan ne zanan kullancan onu,kullan gitsin.normal zamanda zaten olmaz.doğumuna kullan.benim de danteller var pikocuda sardırma,birde pike takımım vardı fransız dantelli tam takım onu kullanıcam. Yani kullanılıyomuş illaki:)tüm baskılar bu yönde..
ben işimi şansa bırakmıcam cünkü hediye konusunda eşim beni sinir ediyo. cok paraya gereksiz yada beğenmedğim şeyler alıyo. ama bunu sipariş yapıcam :)Ben bebek ayakları olan kolye olsun dedim esim fiyatını sormuş onlarda çok ucuzmus sen daha iyilerine layıksin dedi bende o zaman sen al bişeyler süpriz olsun dedim
Kullan kullan bişi olmaz sonra yine rutin dönüyorsun nasıl olsaEh madem herkes ısrar ediyo bende kullanayım bari
Ne bilim dantel sevmem bi de uğraştırıyo gibi o, ilk zamanlar semrişlerdi onu kullandım ama sade nevresimler daha kolayıma geldi sonra
Neyse lohusa yatağı diye kısa bi süre daha deniyim dantelibembeyaz bi de
Izin de olmak nasıl bi duygu Çekirge bize de anlatsana ise gitmek şu an işkence gibi de :)
Gozunaydin canım umarım bir an önce kavuşursun bebisineKızlaaarrr ...
Ben erken doğum yaptım cumartesi gecesi.
Face sayfasında olanların haberi vardır.
Kızım küvezde. Ne olur bize dua edin
Kızlaaarrr ...
ben ilk doğumda tek kullanımlıkklotlardan alıştımda naylon gibilerditek kullanımlık kilota gerek olmaz dedim ama bendemi alsam acaba
umut daha iyi gibiKızlar size bir soruuu Okan mı Umut mu fikirlerinizi bekliyorummm
bizde antepteyiz antepli hatunların her zaman buzdolabında yuvalama ve içli köfte bulunur burda , bende çok yaparım yapıversin kv. 2 torun birden geliyo dimi amaKızlar slm:))
Canınız çekmesin ama antepli kaynanamdan aşeriyorum diye yuvarlama istedim.bayramdan bayrama yapılan zor bi yemek:))2 gündür uğraşıyo ama napayım 2 erkek veriyom ona,accık yuvarlasın dimi:)
Allahım affet...
senben60 bana da kesin erkek diyolar ama tüm doktorlar kız dedibende pembeler aldım tabi
valla bende önce almiyim dedim ama sonra pamuk saten beyaz bi nevresim takımı aldım süslü bişy bebek şekerleriyle eklediğim, sonradanda özel zamanlarda sererim artık :) ama sadece misafir geleceği zaman sereceğim sonra kaldırır günlük nevresimde yatarımKendi yatağınız için ne düşünüyosunuz kızlar
Benim bi tane çeyizimde olan el emeği hiç kullanmadığım takımım var pikocuda yaptırmış ablam beyaz &gold renklerinde
Onu mu kullansam diyorum ama kıyamıyorum bi tane yeni nevresim mi alsam
kızlar ateş basması herkesde varmı ya.bazen alev alev yanıyorum sanki menapozlu kadınlar gibi.kızım olmasa kaloriferi kapatıcam ama oda hasta zaten iyice hasta etmeyim.
başka birşeyle alakası olabilirmi acaba .gece zaten yorgan örttüğüm yokda artık gündüzleride duramıyorum
kızlar doğumdan sonra yatak odasındamı kalıcaksınız sürekli ben salona kanepenin birinede çarşaf serip orda uzanayım diyorum tv falan seyrederim yatak odası sıkıcı olur zannımca.çok yatabileceğimi sanmıyorum ama bellide olmaz tabi
Cok feci yasiyorum ates basmasini bazen ciplak yatiyorum sutyen ve kilotla :)
nisan ayida supermissen çekmişsin o sıkıntıyı benim kızım 29 nisanda dogdu hatta çıktıgımız gün bile yağmur yağıyordu hastanede kaloriferler açıktı.
ben eşimi uyandırıyordum vallahi kv ile annem salonda yatıyordu bizde odada eşim sağolsun yardımcı olur bende onun yapmasını tercih ederim.zaten 20 gün olmadan anneler gidince iş başa düştü
Benimki kizimda almadi hic bir seykızlar eşim doğum hediyesi ne alayım dedi. altın bişeler istyorum ama altında uçtu şansımıza siz ne isterdiniz
Ay bende gece feci terliyorum boynum sabah kaltigimda gosgume kadar sirilsiklam oluyorBnm vucut sicklgm cok yuksek. Herkes usuo mesela bn yaniyrm. Gece de terliyrm hep
Ayak sismesinden bende muzdaribim ayakkabıları giyip çıkarmak bile zorlaştı 3 de oturmak bu yönden iyi haftasonları mesela hiç şişmiyor ayaklarım seviniyorum wallaBen çalışmayı çok severim
Evde sıkıldığım oluyo bu yüzden
Ama gebelikte çalışmak özellikle son haftalar zorluyo insanı
Bu yüzden iyi bari ayakkabıdan kurtuldum sürekli oturmaktan kurtuldum deyip ayaklaırmı uzatıyorum ayıptır söylemesi
Tv programları dandik
Arada buraya uğruyorum neyse ki
Yoksa genelde tekim, o yüzden sıkıcı
Bi de evde olsam ne uyurdum 11 lere kadar diyodum ama nerde herşey gibi bu da gebelikte yalan oluyo
Tabi canım uğraşılmaz ütüsü falan zor iş.lohusa yatağına serersin belki bide mevlüde.sonra kaldırırsın.oğlun olursa sünnette kulanırsın sonra kızın çeyizine koyarsın.ahhaha cılkını çıkardım:))Eh madem herkes ısrar ediyo bende kullanayım bari
Ne bilim dantel sevmem bi de uğraştırıyo gibi o, ilk zamanlar semrişlerdi onu kullandım ama sade nevresimler daha kolayıma geldi sonra
Neyse lohusa yatağı diye kısa bi süre daha deniyim dantelibembeyaz bi de
Dualarimiz sizinle inşallah en kisa surede evinize bebişinizle gidersinizKızlaaarrr ...
Durumu nasıl canım kızınınKızlaaarrr ...
Ayak sismesinden bende muzdaribim ayakkabıları giyip çıkarmak bile zorlaştı 3 de oturmak bu yönden iyi haftasonları mesela hiç şişmiyor ayaklarım seviniyorum walla
Tabi canım uğraşılmaz ütüsü falan zor iş.lohusa yatağına serersin belki bide mevlüde.sonra kaldırırsın.oğlun olursa sünnette kulanırsın sonra kızın çeyizine koyarsın.ahhaha cılkını çıkardım:))
Kızlaaarrr ...
Dantele bakış açım bu yönde napim.doğumda sünnette çeyizde:))normal zamanda baza altında:)Evde olunca hiç şişmiyo
Şimdilik akşamları ayaklarını uzat hatta altına yastık koy biraz yüksekte dursun
İşyerinde de masnaın altına yükske bişey koy ben koli koymuştum ona uzatıyodum
Kızımda kendi kızının çeyizine koyar, 7 kuşak idare ederiz biz bunla
benim asil istedgm isim berre veya berra idi.fakat koymak sakincaliymis cok uzulmustum. Bu ismide ilk defa duydum en azindan cevremde hic yok :)) ins bi aksilik olmazsa bu iimde kararlkyiz. Ama kimseye soylemeyecegm cunku millet sagolsun her isme bi kulp takiyor. İsmini koydugumuz zaman ogrensnler istyrm.Güzel olmuş
Serra ve Berra tutuluyo bu ara
Adıyla yaşasın inşallah
geçmiş olsun cnm güle güle büyüt kızını.inşallah evine gelir biranevvel kızındaKızlaaarrr ...
Eşim genelde çiçek vs. yollardı doğum günlerimde
Bu telefonu da o almıştı da
Şimdi İkra'ya baya masraf yaptık, bu sefer pahalı bişey alma dedim hatta çiçek bile aldırmıyodum çiçeksepetinden epey pahalıya alıyodu sonra solup gidiyo. Canlı çiçek alıyodu o da bana, canlı çiçek severim öldürmedikçe
Malum bende izne ayrıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?