iki gogsun arasindan asa gobek dwligine dogru inen kahve rengi cizgi oluyo
Bendede gögüs altından göbek deligine kadar kahverengi leke var 2 3 haftadır farkettim.
Bemde bauador var o çizgi 6.aydan sonra çıkmaya başlıyo
Ya bende de doğum değil de hazırlıksız yakalanma korkusu var her ne kadar tam olsa da bişeyler eksik gibi hepKizlar sakin :) panik oldu herkes :) cizgi kiminde koyu kiminde acik rebk olurmus kiminde yarim kiminde tam cikarmis , suan bi rahatsizliginiz yoksa lekelenme yoksa kasilmalar fln telas yok yaw :)
Ben bugun regl olacakmis hissi ile yattim butun gun kasik agri sanci belimde kopuodu sanki ama artik olurmus ara ara bunlar hepimizdede saniyorumki yasiyoriz ara arastrese girip dogurucaz hepimiz derin nefes ve sakinlikkk
Ya bende de doğum değil de hazırlıksız yakalanma korkusu var her ne kadar tam olsa da bişeyler eksik gibi hep
Ayakta dolaninca ve su icince kasilma ve agriyi durdurur , sonra yine baslar derdi annemKasılmam durdu gibi ayakta dolanınca rahatladım sanki
Belkide yalancı kasılma bunlar, yatıyorsan kalkınca yada tam tersi ayaktayken yatınca geçenler yalancı kasılmalarmışKasılmam durdu gibi ayakta dolanınca rahatladım sanki
Bnde de var uzun bi suredr. Bastn asagilrdaydi gitgide yukari dogru cikti. Bi arkds dogumn yaklstkca yukari cikar demsti.kizlar ya o cizgi bende 4. yada 5. aydan beri var normal bisey doguma yakin cikar diye hic duymadim daha önce..
Evet lekelenmem oldu
Doktorumu aradım devam ederse gel dedi, ağrın var mı diye sordu
O zaman ağrım yoktu da şimdi kaıslmalar da başladı
Sabah gitmeyi düşünüyorum
Öyle, ne kadar stres yapsakta herşey vakti zamanı gelince oluyo en iyisi relax olmak :) tabi olabilirsek :))Benimde eksiklerim var hala valla Allah tan hayirlisi stres yapmayalim hersey nasilsa olacagina varacak nasilsa :) ama ben prigestan kullanuyorum otuzden hhralde erken dogum olmaz diyede dusunuyorum ya belkide onun rahatligi var bende
Benimde aynı şekilde vajinama acı giriyor aniden resmen irkiliyorum.bazen öyle karnım kasılıyorki nefes alamıyorum. Başımın zonklaması ayrı tabi. Bende çok korkuyorum ama belli etmemeye çalışıyorumBnm de ara sira vajinama aci giriyo bazen agrio hatta. Normldr herhlde son haftlrda boyle seylr. Ama beni korkutmya yetio
file tavsiye etmiyorlar. çünkü bebek havada kalıyormuş. yıkarken bebeğin 2/3'nün suda olması gerekirmiş. onun yerine küvetin dibine temiz bir havlu serebilirsin.
Ben küvet içine sünger aldım.Ama küvete takılan içi köpüklü olan filelere var onlardan da bir tane almayi düşünüyorum.kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
Haydi hayırlısı diyelim güzel haberler ver bize.Sağ salim kavuşun yavrunuza.Çantalarımız hazır
Sırt çantasına kendi eşyalarımı koydum
Küçük yan çantaya da İkra Hanım'ın cicilerini
Sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?