2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bende de doğum değil de hazırlıksız yakalanma korkusu var her ne kadar tam olsa da bişeyler eksik gibi hep

Cekirgee bence sen sabahi bekleme hastaneye gidip nstde baktir orda kasilmalar falan cikar zaten emin olursun en azindan.. yoksa sabaha kadar uyku tutmaz :)

Vakit varken herşeyinizi halledin kızlar
emzirme önlüğünü yıkamıştım günlerdir ütüleneceklerde duruyodu
Şimdi yusuf yusuf olunca şıp diye ütüleyip çantaya ekledim

Cekirgee canım şimdi okudum hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun.Ay yavaş yavaş hepimiz yaşıycaz bunları bebislerimiz hayırlısıyla zamanında sağlıklı olarak dogsunlar inşallah çok tatlı telaşlar bunlar.

Ya bende de doğum değil de hazırlıksız yakalanma korkusu var her ne kadar tam olsa da bişeyler eksik gibi hep

Benimde eksiklerim var hala valla Allah tan hayirlisi stres yapmayalim hersey nasilsa olacagina varacak nasilsa :) ama ben prigestan kullanuyorum otuzden hhralde erken dogum olmaz diyede dusunuyorum ya belkide onun rahatligi var bende

Kızlar bişi sorcam midem çok feci yanıyo rennie şurubu ictikten sonra Magnorm icsem bişi olur mu

Evet lekelenmem oldu
Doktorumu aradım devam ederse gel dedi, ağrın var mı diye sordu
O zaman ağrım yoktu da şimdi kaıslmalar da başladı
Sabah gitmeyi düşünüyorum

Canim hayirlisi olsun senin icin, hep erken dogum haberleri geliyo herkesi telas sardi, bende carsamba memlekete geldim ucakla haftaya donecem insallah bende problem olmadan gelebilirim.
Sendende hayirli haberler bekliyoruz canim dualarimiz seninle

Benimde eksiklerim var hala valla Allah tan hayirlisi stres yapmayalim hersey nasilsa olacagina varacak nasilsa :) ama ben prigestan kullanuyorum otuzden hhralde erken dogum olmaz diyede dusunuyorum ya belkide onun rahatligi var bende
Öyle, ne kadar stres yapsakta herşey vakti zamanı gelince oluyo en iyisi relax olmak :) tabi olabilirsek :))

Bnm de ara sira vajinama aci giriyo bazen agrio hatta. Normldr herhlde son haftlrda boyle seylr. Ama beni korkutmya yetio
Benimde aynı şekilde vajinama acı giriyor aniden resmen irkiliyorum.bazen öyle karnım kasılıyorki nefes alamıyorum. Başımın zonklaması ayrı tabi. Bende çok korkuyorum ama belli etmemeye çalışıyorum

file tavsiye etmiyorlar. çünkü bebek havada kalıyormuş. yıkarken bebeğin 2/3'nün suda olması gerekirmiş. onun yerine küvetin dibine temiz bir havlu serebilirsin.
kızlar banyo filesi aldınız mı aldıysanız ne marka ve nereden aldınız ben bebek küvetini ikeadan almayı düşünüyorum her file olur mu acaba?
Ben küvet içine sünger aldım.Ama küvete takılan içi köpüklü olan filelere var onlardan da bir tane almayi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…