- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
nasil bi leke bu cnmYok canim o leke cok erkwnde cikabilir cok gecte ama genelde leke olusmaya baaladiysa dogum yaklasio derler bizde bende de belli belirsiz cikmis
Kizlarda 3 ay oncesinden cikmisti mesela bunda daha yeni yeni cikio anlayacagin her hamisin lekesi mutlaka oluyo
iki gogsun arasindan asa gobek dwligine dogru inen kahve rengi cizgi oluyoO nasil oluyoe dogum lekesi ne demek?
Canim iki gogsun arasindan gobek deliginw kadar hatta bazen daha asa kisma kadar inen kahve rengi cizgiye dogum lekesi diolarnasil bi leke bu cnm
iki gogsun arasindan asa gobek dwligine dogru inen kahve rengi cizgi oluyo
Ne ameliyatiydi canim cok uzun surmus mahsuru yoksa soyleseneDaha oncede soyledim yine soyluyorum :) zor bi amel gecirdim oglen girip aksam ciktim ameliyattan ve tık diye ayildim hemsireler bile soyluyor ve iyiydim,kisiden kisiye degisiyor ayilma gercekten ki sezeryanda cok az narkoz veriyorlarmis , kafasina o yattiysa onu yapsin panik olmaz hem
Ee normal hwpimizin dogumu yaklasti artik mutlaka olacak herkesteEe bende var o kahve cizgi gobek deliginden asagisi daha koyu hatta
Saol canımGule gule kullansin oglusun:)
Biran önce dr bakmaya başla canım son zamanlara giriyoruz artıkKızlar hayırlı geceler
Bugün hastaneye haftaya randevu almak için gittim. Dr izinde dediler. Ne zaman döner dedim süresi yok kendisi hamile dediler. Asistanı da bugün izinliymis. Yani doğum öncesi doktorsuzum anlayacağınız.
evet hafta içi bi gebe gelmişti 39 da tersti sezeryana alıcaklardı bikaçgün sonra döndü ve normal doğum yaptırdılarkizim 38 de falan dönmüştu oglum dondu 2 hafta once yani 33 de son hafta bile donuyorlar..
Sağ olun kızlar
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Çantama bi göz attım, kişisel temizlik ve duşumu aldım
12 den sonra bişey yiiyp içmemek lazımmış, yemicem
Hafif lekelenme yine var
Veee Karha mıydı göbeğinde kahve çizgilenme var mı demişti yok diyodum duş alırken hafif o da vardı gördüm
Bu kadarı tesadüf olamaz herhalde
Normal doğum istemediğimden sancı beklememe gerek yok
Bu geceyi sağ salim atlatırsam sabah erken gitmeyi düşünüyorum çantayla, doğuma alabilirler bence
Canım hazırlıklı git açıklığına bakabilir drSezeryan olacağım halde çatı muayenesi yapmazlar dimi
Bende yarın hemen kuaföre gitcem temiz olmak lazım artıkBenim de o işi halletmem lazım. Azicik var ama alsam iyi olcak kabus görüyorum sürekli.
doguma gidiyorum hazırlıksız
rızan olmadan yapmazlar sanmıyorumNormal hiç istemiyorum
Ama açılma çoğalırsa nolacak rızam olmadan normal doğum mu
Kizz suyun falan gelse anlarsin dimi bak wc giriosun gelen suyu kesebiliosan cis kesemiosan su simdi nasi keswcem dersen yani vajinayi kasiosun kesilirse cis taam mi kuzum panik yapmiyoruz gerci ben iki dogum yaptim hic su gormedim de nw olur ne olmaz bilincli olalimO göbekte toplanmanın adı kasılmaymış
Ben anlayana kadar doğum olmasa iyi
Bendede gögüs altından göbek deligine kadar kahverengi leke var 2 3 haftadır farkettim.Yok canim o leke cok erkwnde cikabilir cok gecte ama genelde leke olusmaya baaladiysa dogum yaklasio derler bizde bende de belli belirsiz cikmis
Kizlarda 3 ay oncesinden cikmisti mesela bunda daha yeni yeni cikio anlayacagin her hamisin lekesi mutlaka oluyo
Bemde bauador var o çizgi 6.aydan sonra çıkmaya başlıyoEe normal hwpimizin dogumu yaklasti artik mutlaka olacak herkeste
O göbekte toplanmanın adı kasılmaymış
Ben anlayana kadar doğum olmasa iyi
Ee normal hwpimizin dogumu yaklasti artik mutlaka olacak herkeste
Bendeki hala belirli degil cok hafif kizlarda daha koyuydu gerci 4 haftaya kadar iyice belirli olur birde dogum yapinca hemen kaybolmuyor yaBendede gögüs altından göbek deligine kadar kahverengi leke var 2 3 haftadır farkettim.
aaçılmaya bakmak da çatı muayenesi olmuyor mu[/QUOTE]UOTE="fatmaipek, post: 39168817, member: 395005"]Çatı muayenesi degilde belki açılma varmı diye bakarlar
Yani suan yoplanmis vaziyette sag tarafta duruo benimki sirt kismi cok bwlli gobegim yamuk bi sekilde bu kasilma miymis simdiYa benim sizleri okudukca kafam karisiioro toplanmalar bende oluyor zaten bebek toplanmasi die adlandiriyorum, ama suda var rahim kasilmalarim erken baslamis die progestan kulaniyorum bi suredir , ay dr nasil anlicam kasilmayi diye sormayi akil etseymisim
Cek panik olurum fln diodun ama sakinligini sevdim
Canım hazırlıklı git açıklığına bakabilir dr
Bende yarın hemen kuaföre gitcem temiz olmak lazım artık
rızan olmadan yapmazlar sanmıyorum
Kizz suyun falan gelse anlarsin dimi bak wc giriosun gelen suyu kesebiliosan cis kesemiosan su simdi nasi keswcem dersen yani vajinayi kasiosun kesilirse cis taam mi kuzum panik yapmiyoruz gerci ben iki dogum yaptim hic su gormedim de nw olur ne olmaz bilincli olalim
Ya benim sizleri okudukca kafam karisiioro toplanmalar bende oluyor zaten bebek toplanmasi die adlandiriyorum, ama suda var rahim kasilmalarim erken baslamis die progestan kulaniyorum bi suredir , ay dr nasil anlicam kasilmayi diye sormayi akil etseymisim
Cek panik olurum fln diodun ama sakinligini sevdim
Kızımda yoktu benim bunda var.bide vücudum karardı resmen bunda gögüs ve göbek kısımlarıBendeki hala belirli degil cok hafif kizlarda daha koyuydu gerci 4 haftaya kadar iyice belirli olur birde dogum yapinca hemen kaybolmuyor ya
Yani suan yoplanmis vaziyette sag tarafta duruo benimki sirt kismi cok bwlli gobegim yamuk bi sekilde bu kasilma miymis simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?