2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasil bi leke bu cnm

Ne ameliyatiydi canim cok uzun surmus mahsuru yoksa soylesene

O göbekte toplanmanın adı kasılmaymış
Ben anlayana kadar doğum olmasa iyi

[QUOTCekirgee, post: 39168984, member: 478197"]O göbekte toplanmanın adı kasılmaymış
Ben anlayana kadar doğum olmasa iyi [/QUOTE]
bende oyle toplanmalar cok oluyorgobegim uyusuyor gini oluyr

Gule gule kullansin oglusun:)
Saol canım
Biran önce dr bakmaya başla canım son zamanlara giriyoruz artık

kizim 38 de falan dönmüştu oglum dondu 2 hafta once yani 33 de son hafta bile donuyorlar..
evet hafta içi bi gebe gelmişti 39 da tersti sezeryana alıcaklardı bikaçgün sonra döndü ve normal doğum yaptırdılar

Sezeryan olacağım halde çatı muayenesi yapmazlar dimi
Canım hazırlıklı git açıklığına bakabilir dr
Benim de o işi halletmem lazım. Azicik var ama alsam iyi olcak kabus görüyorum sürekli.
doguma gidiyorum hazırlıksız
Bende yarın hemen kuaföre gitcem temiz olmak lazım artık
Normal hiç istemiyorum

Ama açılma çoğalırsa nolacak rızam olmadan normal doğum mu
rızan olmadan yapmazlar sanmıyorum

Kizz suyun falan gelse anlarsin dimi bak wc giriosun gelen suyu kesebiliosan cis kesemiosan su simdi nasi keswcem dersen yani vajinayi kasiosun kesilirse cis taam mi kuzum panik yapmiyoruz gerci ben iki dogum yaptim hic su gormedim de nw olur ne olmaz bilincli olalim

Bendede gögüs altından göbek deligine kadar kahverengi leke var 2 3 haftadır farkettim.

Ya benim sizleri okudukca kafam karisiior o toplanmalar bende oluyor zaten bebek toplanmasi die adlandiriyorum, ama suda var rahim kasilmalarim erken baslamis die progestan kulaniyorum bi suredir , ay dr nasil anlicam kasilmayi diye sormayi akil etseymisim

Cek panik olurum fln diodun ama sakinligini sevdim

UOTE="fatmaipek, post: 39168817, member: 395005"]Çatı muayenesi degilde belki açılma varmı diye bakarlar
aaçılmaya bakmak da çatı muayenesi olmuyor mu[/QUOTE]
Farklı diye biliyorum ama.çatıda daha ileri gidiyorlar sanırım digerinde rahim agzına bakılmıyormu

Yani suan yoplanmis vaziyette sag tarafta duruo benimki sirt kismi cok bwlli gobegim yamuk bi sekilde bu kasilma miymis simdi

Canım hazırlıklı git açıklığına bakabilir dr

Bende yarın hemen kuaföre gitcem temiz olmak lazım artık
rızan olmadan yapmazlar sanmıyorum

Hazırım duşu mu bile aldım
Çantamla gidiceminşallah sabah

Ha ha, gebelikte ben idrarımı da pek tutamıyorum ki

Aslında herşey de soğukkanlıyım ama hastaneleri sevmem
Bi de orda doğumhaneye giderken fena olurum gibime geliyo, normal doğuma uzak bakıyorum
Onun dışında kimseye haber bile vermeidm mesela, sabah gidicem alırlarsa sen annemleri ara dedim eşime
Ona tam söylemiyodum sen herhalde doğuma gidiyosun yarın dedi, günaydın deidm kontrole gidicez sandım dedi, yok belirtilerim var ama kimseye söyleme netleşirse deriz dedim

Bendeki hala belirli degil cok hafif kizlarda daha koyuydu gerci 4 haftaya kadar iyice belirli olur birde dogum yapinca hemen kaybolmuyor ya
Kızımda yoktu benim bunda var.bide vücudum karardı resmen bunda gögüs ve göbek kısımları

Yani suan yoplanmis vaziyette sag tarafta duruo benimki sirt kismi cok bwlli gobegim yamuk bi sekilde bu kasilma miymis simdi

O başka bende de herügn oluyodu ki
Bu değişik şu an otururken bile hızlı dalgalanma gibi göbeğin ortasına toplanma yapıp yapıp gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…