2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O kasılmalar içinde dk tutmalıymışız
20 dk dan az bir sürede tekrarlamaya başlarsa doğum çok yakınmış

O başka bende de herügn oluyodu ki
Bu değişik şu an otururken bile hızlı dalgalanma gibi göbeğin ortasına toplanma yapıp yapıp gidiyo
ayy nasil bir hazirlik yapio kimbilir kafa asadaysa yarina rahim kanalina vurmaya baslar ama yukardaysa vurmaz zaten sezeryan o vuruslari hissetmezsin

ayy nasil bir hazirlik yapio kimbilir kafa asadaysa yarina rahim kanalina vurmaya baslar ama yukardaysa vurmaz zaten sezeryan o vuruslari hissetmezsin

Beni sabah alırlar doğuma o zaman dimi
Normal istemediğime göre açılma beklemeye gerek yok

İyi geceler kızlar.Uzun zamandır yazamıyordum.Umarım herkes bebişleriyle sağlıklıdır.Yazışmaları ara ara takip edebiliyordum sadece.

Bugün doktor kontrolümüz vardı.Doğum 27 mart deniliyor.Bugün doktorumuz 2300 gr kilosu boyu da 45 cm dedi.aslında 32.haftayı yeni bitirdim ama gelişimi 33 hafta 5 günlük dedi.Biraz öndeymişiz. Bu da bende korku yarattı.Acaba erken doğum olur mu.Aynı zamanda olanların boy kilo oranı nasıl ki?

Bu arada yazışmaları takip ettiğimden az çok çoğu kişiyi tanıyor gibiyim artı:))).Çekirge Allah yardımcın olsun inşallahh.Sağlıkla kucağına alırsın bebeiği

Hayirdir canim tam okuyamadim gecmisi dogumami gideceksin lekenmemi oldu, Allah yardimcin olsun insallah saglikla alirsin kucagina

Hayirdir canim tam okuyamadim gecmisi dogumami gideceksin lekenmemi oldu, Allah yardimcin olsun insallah saglikla alirsin kucagina

Evet lekelenmem oldu
Doktorumu aradım devam ederse gel dedi, ağrın var mı diye sordu
O zaman ağrım yoktu da şimdi kaıslmalar da başladı
Sabah gitmeyi düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar geçmişi okuya okuya anca geldim :)
Cekirgee Rabbim sağ salim bi şekilde kucağına almayı nasip etsin, senin cimcime gününü beklemeyecek sanırım :)

Kizlar sakin :) panik oldu herkes :) cizgi kiminde koyu kiminde acik rebk olurmus kiminde yarim kiminde tam cikarmis , suan bi rahatsizliginiz yoksa lekelenme yoksa kasilmalar fln telas yok yaw :)
Ben bugun regl olacakmis hissi ile yattim butun gun kasik agri sanci belimde kopuodu sanki ama artik olurmus ara ara bunlar hepimizdede saniyorumki yasiyoriz ara ara strese girip dogurucaz hepimiz derin nefes ve sakinlikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…