Bende anlamadim , ve genelde oluyor bu bendeYani suan yoplanmis vaziyette sag tarafta duruo benimki sirt kismi cok bwlli gobegim yamuk bi sekilde bu kasilma miymis simdi
ayy nasil bir hazirlik yapio kimbilir kafa asadaysa yarina rahim kanalina vurmaya baslar ama yukardaysa vurmaz zaten sezeryan o vuruslari hissetmezsinO başka bende de herügn oluyodu ki
Bu değişik şu an otururken bile hızlı dalgalanma gibi göbeğin ortasına toplanma yapıp yapıp gidiyo
ayy nasil bir hazirlik yapio kimbilir kafa asadaysa yarina rahim kanalina vurmaya baslar ama yukardaysa vurmaz zaten sezeryan o vuruslari hissetmezsin
öyle olucak gibi :) bebek sağlıklıysa normal doğum başlamadıysa kalp atışlarında sıkıntı yoksa beklerler sezeryan içinde acele etmezlerEbesi siz olacaksınız bu gidişle
Egerki lekelenmeler dogum belirtisiyse direk alirlar yok canim niye acilma bekliceksinBeni sabah alırlar doğuma o zaman dimi
Normal istemediğime göre açılma beklemeye gerek yok
Esime gosterdm o cizgyi. Dogum yaklstkca yukari dogru cikiyms faln dedim. Esim dioki ibre gbiBendeki hala belirli degil cok hafif kizlarda daha koyuydu gerci 4 haftaya kadar iyice belirli olur birde dogum yapinca hemen kaybolmuyor ya
Sağ olun kızlar
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Çantama bi göz attım, kişisel temizlik ve duşumu aldım
12 den sonra bişey yiiyp içmemek lazımmış, yemicem
Hafif lekelenme yine var
Veee Karha mıydı göbeğinde kahve çizgilenme var mı demişti yok diyodum duş alırken hafif o da vardı gördüm
Bu kadarı tesadüf olamaz herhalde
Normal doğum istemediğimden sancı beklememe gerek yok
Bu geceyi sağ salim atlatırsam sabah erken gitmeyi düşünüyorum çantayla, doğuma alabilirler bence
Beni sabah alırlar doğuma o zaman dimi
Normal istemediğime göre açılma beklemeye gerek yok
Bnmki de oyle duruyo genlde. Karnmi yamultuyo hatta :)Yani suan yoplanmis vaziyette sag tarafta duruo benimki sirt kismi cok bwlli gobegim yamuk bi sekilde bu kasilma miymis simdi
Esin dogru bi acilim yapmis aynen ibre gibi yaEsime gosterdm o cizgyi. Dogum yaklstkca yukari dogru cikiyms faln dedim. Esim dioki ibre gbi
nası ya benim tepeye kadar cizgi. yaklaşmışmı oluyokiEsime gosterdm o cizgyi. Dogum yaklstkca yukari dogru cikiyms faln dedim. Esim dioki ibre gbi
Hayirdir canim tam okuyamadim gecmisi dogumami gideceksin lekenmemi oldu, Allah yardimcin olsun insallah saglikla alirsin kucagina
İyi akşamlar kızlar geçmişi okuya okuya anca geldim :)
Cekirgee Rabbim sağ salim bi şekilde kucağına almayı nasip etsin, senin cimcine gününü beklemeyecek sanırım :)
kız bebekler zaten erken geliyomuş senin 39 olmuş geç bile kaldı :)Lekelenmem devam ederse yarın sabaha alın bari dicem
Cumayı beklemez ki böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?