Çantalarımız hazır
Sırt çantasına kendi eşyalarımı koydum
Küçük yan çantaya da İkra Hanım'ın cicilerini
Sabah ola hayrola
Canım şimdi okudum. Allah'im yardımcımız olsun. Sağlıkla al inşallah İkra'yı kucağına. İnşallah yalancı sancılardır bunlar.Cumayı bekler fıstığın.Çantalarımız hazır
Sabah ola hayrola
Hadi hayrlsi. Dua ederm sana insllh islern rast giderÇantalarımız hazır
Sabah ola hayrola
Demekki olabliyo boyle seylr. Panik yapmasak ii de korkuyo insanBenimde aynı şekilde vajinama acı giriyor aniden resmen irkiliyorum.bazen öyle karnım kasılıyorki nefes alamıyorum. Başımın zonklaması ayrı tabi. Bende çok korkuyorum ama belli etmemeye çalışıyorum
Aynen benimde 4, aydan beri var dogum degil gebelik cizgisi onun adi her hamilelikte olmaz doguma yakin yukari falanda cikmadi paniklemeyin cizgi yuzunden kanda pembe yada kirmizi olursa hastaneyegidin bana doktorum pembe kan gelirse gel demisti hakikatende suyumla birlikte pembe kan geldi hic sancim yoktu yolda belim kopuyo sandim hadtaneye gidincede sancilar basladi 5 dk da bire dusunce dogum basliyo benim oyle oldu acilma basladi hemen sezeryana aldilar sezeryan olacagim icin Allah hepinize hayirli dogum nasip etsin benim kiz gibi sabirsiz olmasin zamaninda gelsin kuzucuklarinizkizlar ya o cizgi bende 4. yada 5. aydan beri var normal bisey doguma yakin cikar diye hic duymadim daha önce..
Benim 28 ci hafatadaki kontrolden beri baş asagida hepbende bugun kontrole gittim 32+3deyiz oğlum 2211gr olmuş 2 haftada 465gr almış maşallah :) nst ye girdim sıkıntı yok dedi. ama hala baş yukardayız. sizin bebişler kaçıncı haftada döndü aşağıya merak ettim
Yatip uyumaya calis bence cek dinlenmeye calis
Canım şimdi okudum. Allah'im yardımcımız olsun. Sağlıkla al inşallah İkra'yı kucağına. İnşallah yalancı sancılardır bunlar.Cumayı bekler fıstığın.
Aynen benimde 4, aydan beri var dogum degil gebelik cizgisi onun adi her hamilelikte olmaz doguma yakin yukari falanda cikmadi paniklemeyin cizgi yuzunden kanda pembe yada kirmizi olursa hastaneyegidin bana doktorum pembe kan gelirse gel demisti hakikatende suyumla birlikte pembe kan geldi hic sancim yoktu yolda belim kopuyo sandim hadtaneye gidincede sancilar basladi 5 dk da bire dusunce dogum basliyo benim oyle oldu acilma basladi hemen sezeryana aldilar sezeryan olacagim icin Allah hepinize hayirli dogum nasip etsin benim kiz gibi sabirsiz olmasin zamaninda gelsin kuzucuklarinizkizlar ya o cizgi bende 4. yada 5. aydan beri var normal bisey doguma yakin cikar diye hic duymadim daha önce..
Aynen benimde 4, aydan beri var dogum degil gebelik cizgisi onun adi her hamilelikte olmaz doguma yakin yukari falanda cikmadi paniklemeyin cizgi yuzunden kanda pembe yada kirmizi olursa hastaneyegidin bana doktorum pembe kan gelirse gel demisti hakikatende suyumla birlikte pembe kan geldi hic sancim yoktu yolda belim kopuyo sandim hadtaneye gidincede sancilar basladi 5 dk da bire dusunce dogum basliyo benim oyle oldu acilma basladi hemen sezeryana aldilar sezeryan olacagim icin Allah hepinize hayirli dogum nasip etsin benim kiz gibi sabirsiz olmasin zamaninda gelsin kuzucuklariniz
Herşey güzel olacak tatlım inşallah. Kasılmalarını takip et 5 dk bir olup uzun sürüyorsa (1dk kadar ) normal doğum için hastaneye gitmek gerekirmiş. Sen kendini daha iyi bilirsin. Düzenli sancın Olursa ,dinlendiğinde geçmiyorsa,ağrıların şiddetlenirse sabahı bekleme git hastaneye nst çeksinler çümkü sezeryan istiyorsun. Bu kadar söylüyorum ama ben aynı durumda nasıl yaparım bilemem tırsıyorum. Maşallah sen soğukkanlısınÇantalarımız hazır
Sabah ola hayrola
Yalanciysa bekletebilirler belki. Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Bizi habersiz bırakma. Dualarım sizin için...Ama sezeryan olacaktım bekletirler mi yine ?
Oturdum şimdi, yine başladı kasılmalar
Herşey güzel olacak tatlım inşallah. Kasılmalarını takip et 5 dk bir olup uzun sürüyorsa (1dk kadar ) normal doğum için hastaneye gitmek gerekirmiş. Sen kendini daha iyi bilirsin. Düzenli sancın Olursa ,dinlendiğinde geçmiyorsa,ağrıların şiddetlenirse sabahı bekleme git hastaneye nst çeksinler çümkü sezeryan istiyorsun. Bu kadar söylüyorum ama ben aynı durumda nasıl yaparım bilemem tırsıyorum. Maşallah sen soğukkanlısın
Sen ona giderken bastan hamile olduğunu bile bile mi tercih etmiştin? Zor bi durum ama panikleme de başlarda kime gideceğimizi bilemesekde sonradan çevrede surasi iyi burasi kötü diye bi fikrimiz oluyor. Sadece son aylara doğru Dr. Lar kendi takip ettikleri hastalarını kabul ediyorlar genelde ama senin ki özel bi durum inş. Gönlüne göre bi Dr.denk gelir.Kızlar hayırlı geceler
Bugün hastaneye haftaya randevu almak için gittim. Dr izinde dediler. Ne zaman döner dedim süresi yok kendisi hamile dediler. Asistanı da bugün izinliymis. Yani doğum öncesi doktorsuzum anlayacağınız.
Canim ben acil doguma gittim tam tersi benim bebegim kucuk olunca dogumu durdurmataya calistilar ciger gelistirme ignesi vurcaklardi 2 gun icinde 3 igne olcaktim bebek cok kucuk oldugu icon normal doguma dayanamaz deiler 2 gun sonrada sezeryan olcaktim ama sanciyi durdurmaya calistilar suyumda vardi hala ama sancilar azalip siddetini birden actirinca acilma muayenesi yaptilar 2 cm acilmam olunca doktor bebek beklemicek dogum kanalina girmeden sezeryana almaliyiz dedi hemen sezeryan oldum yani acilma beklenmedi gittigimde hic yoktu hatta ama aniden dogum baslayinca hemen sezeryan oldum ciger gelistirici igneleri olamadanSezeryanda niye açılma bekleniyo ki..
vallah bilmiyorum canim ilk kez duydum simdi.. bende bastan beri gögüslerimin arasindan göbek deligine kadar, ordanda daha asagiya dogru cizgi var... hormonlardan dolayi ciktigini okumustum..Bnde de var uzun bi suredr. Bastn asagilrdaydi gitgide yukari dogru cikti. Bi arkds dogumn yaklstkca yukari cikar demsti.
olmazsuyuyamıyorum akşamları geç uyuyorum sonra wc molasıyla bölünüyo ve uykuyu çok severidm şimdiizinli olduğum halde erken fırlıyorum
Ama sezeryan olacaktım bekletirler mi yine
Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin cekirge bebeginin haftasida kilosuda iyi masallah hayirliyisiyla alirsin yavrunu kucagina ins sorunsuz bi sekilde
Fazla düşünmemek vakti geldiginde ani yaşamak lazım. Kendini on hazirliklara vermeye çalış canım.Kafan dağılır.Az once durdk yere agldm. Esim soruyo nedenini dogumdn korkuyrm diyrm. Allhm yardmcmz ol. Stres yapiyrm bn yaa
Hayırlısı olsun.Sağlıkla gidip dönmek nasip olsun.Güzel haberler gelsin senden.iyi geceler.Ben çıkıyorum kızlar
Görüşmek üzere inşallah
Sabah erken gideceğimiz için yazamazsam merak etmeyin yoğun oluyo bizim doktor
Kalıcaksam haber veririm zaten
Okuyrm bol bol biraz rahtliorm okudkca. Hazrlklrm da tmm sayilir. 36 . Haftyi da doldrdk cok sukur. Hayrlsya gelsn ins bebisFazla düşünmemek vakti geldiginde ani yaşamak lazım. Kendini on hazirliklara vermeye çalış canım.Kafan dağılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?