2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çantalarımız hazır
Sırt çantasına kendi eşyalarımı koydum
Küçük yan çantaya da İkra Hanım'ın cicilerini
Sabah ola hayrola
Canım şimdi okudum. Allah'im yardımcımız olsun. Sağlıkla al inşallah İkra'yı kucağına. İnşallah yalancı sancılardır bunlar.Cumayı bekler fıstığın.

kizlar ya o cizgi bende 4. yada 5. aydan beri var normal bisey doguma yakin cikar diye hic duymadim daha önce..
Aynen benimde 4, aydan beri var dogum degil gebelik cizgisi onun adi her hamilelikte olmaz doguma yakin yukari falanda cikmadi paniklemeyin cizgi yuzunden kanda pembe yada kirmizi olursa hastaneyegidin bana doktorum pembe kan gelirse gel demisti hakikatende suyumla birlikte pembe kan geldi hic sancim yoktu yolda belim kopuyo sandim hadtaneye gidincede sancilar basladi 5 dk da bire dusunce dogum basliyo benim oyle oldu acilma basladi hemen sezeryana aldilar sezeryan olacagim icin Allah hepinize hayirli dogum nasip etsin benim kiz gibi sabirsiz olmasin zamaninda gelsin kuzucuklariniz

Benim 28 ci hafatadaki kontrolden beri baş asagida hep

Yatip uyumaya calis bence cek dinlenmeye calis

Epeydir uyuyamıyorum akşamları geç uyuyorum sonra wc molasıyla bölünüyo ve uykuyu çok severidm şimdiizinli olduğum halde erken fırlıyorum

Canım şimdi okudum. Allah'im yardımcımız olsun. Sağlıkla al inşallah İkra'yı kucağına. İnşallah yalancı sancılardır bunlar.Cumayı bekler fıstığın.

Ama sezeryan olacaktım bekletirler mi yine ?
Oturdum şimdi, yine başladı kasılmalar

kizlar ya o cizgi bende 4. yada 5. aydan beri var normal bisey doguma yakin cikar diye hic duymadim daha önce..
Aynen benimde 4, aydan beri var dogum degil gebelik cizgisi onun adi her hamilelikte olmaz doguma yakin yukari falanda cikmadi paniklemeyin cizgi yuzunden kanda pembe yada kirmizi olursa hastaneyegidin bana doktorum pembe kan gelirse gel demisti hakikatende suyumla birlikte pembe kan geldi hic sancim yoktu yolda belim kopuyo sandim hadtaneye gidincede sancilar basladi 5 dk da bire dusunce dogum basliyo benim oyle oldu acilma basladi hemen sezeryana aldilar sezeryan olacagim icin Allah hepinize hayirli dogum nasip etsin benim kiz gibi sabirsiz olmasin zamaninda gelsin kuzucuklariniz

Sezeryanda niye açılma bekleniyo ki..

Çantalarımız hazır
Sırt çantasına kendi eşyalarımı koydum
Küçük yan çantaya da İkra Hanım'ın cicilerini
Sabah ola hayrola
Herşey güzel olacak tatlım inşallah. Kasılmalarını takip et 5 dk bir olup uzun sürüyorsa (1dk kadar ) normal doğum için hastaneye gitmek gerekirmiş. Sen kendini daha iyi bilirsin. Düzenli sancın Olursa ,dinlendiğinde geçmiyorsa,ağrıların şiddetlenirse sabahı bekleme git hastaneye nst çeksinler çümkü sezeryan istiyorsun. Bu kadar söylüyorum ama ben aynı durumda nasıl yaparım bilemem tırsıyorum. Maşallah sen soğukkanlısın

Sık oluyo ama uzun sürmüyo 1-2 saniye de geçiyo kasılma
Lekelenme de olunca sabah gideyim diyorum
Hem doktorum da orda olur şimdi yoktur

Sen ona giderken bastan hamile olduğunu bile bile mi tercih etmiştin? Zor bi durum ama panikleme de başlarda kime gideceğimizi bilemesekde sonradan çevrede surasi iyi burasi kötü diye bi fikrimiz oluyor. Sadece son aylara doğru Dr. Lar kendi takip ettikleri hastalarını kabul ediyorlar genelde ama senin ki özel bi durum inş. Gönlüne göre bi Dr.denk gelir.

Sezeryanda niye açılma bekleniyo ki..
Canim ben acil doguma gittim tam tersi benim bebegim kucuk olunca dogumu durdurmataya calistilar ciger gelistirme ignesi vurcaklardi 2 gun icinde 3 igne olcaktim bebek cok kucuk oldugu icon normal doguma dayanamaz deiler 2 gun sonrada sezeryan olcaktim ama sanciyi durdurmaya calistilar suyumda vardi hala ama sancilar azalip siddetini birden actirinca acilma muayenesi yaptilar 2 cm acilmam olunca doktor bebek beklemicek dogum kanalina girmeden sezeryana almaliyiz dedi hemen sezeryan oldum yani acilma beklenmedi gittigimde hic yoktu hatta ama aniden dogum baslayinca hemen sezeryan oldum ciger gelistirici igneleri olamadan

Bnde de var uzun bi suredr. Bastn asagilrdaydi gitgide yukari dogru cikti. Bi arkds dogumn yaklstkca yukari cikar demsti.
vallah bilmiyorum canim ilk kez duydum simdi.. bende bastan beri gögüslerimin arasindan göbek deligine kadar, ordanda daha asagiya dogru cizgi var... hormonlardan dolayi ciktigini okumustum..

Az once durdk yere agldm. Esim soruyo nedenini dogumdn korkuyrm diyrm. Allhm yardmcmz ol. Stres yapiyrm bn yaa
Fazla düşünmemek vakti geldiginde ani yaşamak lazım. Kendini on hazirliklara vermeye çalış canım.Kafan dağılır.

Ben çıkıyorum kızlar
Görüşmek üzere inşallah
Sabah erken gideceğimiz için yazamazsam merak etmeyin yoğun oluyo bizim doktor
Kalıcaksam haber veririm zaten
Hayırlısı olsun.Sağlıkla gidip dönmek nasip olsun.Güzel haberler gelsin senden.iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…