Var aslnda ama ya 92 gun olucak toplamda ya 88-89 gun tam emin degilim. Kurumun izin saglik birimini aradim bolge mudurlugunde, kontrol edip bana donduler gecmis prime filan bakilmiyor dediler istersen bugun ise gir daha once hic calismamis ol yarin da dogum iznine ayril yine ucretini alirsin dediler. Kamu kurumu oldugu icin mi bilmiyorum pazartesi ankaradan genel mudutlukten de teyid alicam.Cok cok tesekkur ederim ilgin icin. Bebisin iiyi degil mi? Allah saglik sihhatle buyutmeni nasip etsinMaal
maalesef yapcak bisey yok canim 91, gun raporu alman lazim odeme alabilmen icin doktorunla konus bikac gunse fark raporunu gec acsin doktorlar bikac gunu sorun etmez calisabilir alsanda kurtarmiyomu onceden hicmi calisman yok
Hsyirli haberlerle gel ins Rabbim yardimcin olsun cekHayırlı sabahlar
Gece boyunca sancı çektiğimden uyumka pek mümkün olmadı
Çakar mıyım diyodum ya çakılmıycak gibi değilmiş
Ama hem akıntıdan emin olmak hemde kendi doktorumla ameliyata girmek istediğimden dayanmaya çalıştım
Şu dakikalarda daha sık olmaya başladı ve çokşükür gün ağarmak üzere
Dantelli nevresimi bile ütüledim
Saçlarımı düzleştirdim
Kızımın ve benim çantam hazır
Birazdan çıkacağız
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere inşallah +1 farkla
Günaydın herkese çek hayırlı haberlerini bekliyoruz Dualarimiz sizinleHayırlı sabahlar
Ama hem akıntıdan emin olmak hemde kendi doktorumla ameliyata girmek istediğimden dayanmaya çalıştım
Saçlarımı düzleştirdim
Birazdan çıkacağız
Hayırlı sabahlar
Saçlarımı düzleştirdim
Birazdan çıkacağız
Allah Şafi adıyla acil şifalar nasip etsin inşallah
Kaç gram bebek
Durumu nasıl canım kızının
gözün aydın canım.inş. bian önce çıkar kuzucuğun da küvezden kucağına alırsın bebişini, kaç kg doğdu bebiş küvez dışındabi sorun olmadı dimi canım ...
Allh yardmcn olsn cnm. Nasil oldu kizin. Sen iisin dimi ?
Benimde aynı annemin yaptırdığı var bende sandıktan onu çıkarayım diyorum
ahhh bende nasıl yanıyorum dün gayri ihtiyari hastanede müdürün yanında demişim yanıyorum diye dünden beri nasıl dalga geçiyorlar yaa
canım çıkmadınız mı hala inşAllah en kısa zamnda çıkarsınız
Ay biri dahami dogum yapti
Canım gözün aydın dualarımız seninle , küvezde çok kalmaz heralde kilosu nasıl bebişin ?
Kesinlikle.Kızlar bi de bu gramlar tahmini aslında
Daha düşük te doğabilirler, sağlıklı olsunlar da
çek hadi hayırlı haberlerle gitte gel kıznla bekliyoruz seniHayırlı sabahlar
Saçlarımı düzleştirdim
Birazdan çıkacağız
Hayırlı sabahlar
Saçlarımı düzleştirdim
Birazdan çıkacağız
Hadi bakalım şimdiden kolay gelsinBugün halıları yıkmaya göndericem kV ile nevresim takımı almaya gidicem ordanda gecelik falan almaya haftaya da büyük temizlik olucak inşallah çok işim var çok
Ne güzel kızlar doğumlar başlamış allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin sizlere...beni hatırlayan var mı...sizlerle bu yola çıkmıştım ama 2.5 ayĺıkken bebeğim düşmüştü...zaman su gibi akıyo...dualrımdasınız..inşallah birgün bende anne olabilirim sizler gibi...
Hamile olduğunu dün öğrendim canım bilsem gitmezdim. Bugün kendisi ile gorusecegim bir yine aynı hastanede bir dr yönlendirir. Takip yapan olmasa bile yapacak bir şey yok suyum gelip sancılar başlayınca giderimSen ona giderken bastan hamile olduğunu bile bile mi tercih etmiştin? Zor bi durum ama panikleme de başlarda kime gideceğimizi bilemesekde sonradan çevrede surasi iyi burasi kötü diye bi fikrimiz oluyor. Sadece son aylara doğru Dr. Lar kendi takip ettikleri hastalarını kabul ediyorlar genelde ama senin ki özel bi durum inş. Gönlüne göre bi Dr.denk gelir.
Saol canım allah razı olsun hatırlanmak güzel...sen çanakkalede şule hanıma mı devam ettin...benim kürtajıda o yaptı o zaman iyi davrandı bana...şimdi düşüklerim araştırılıyo...zeynebini hayırlısıyla kucağına alirsin...inşallah hepiniz kolayca doğurun canım...Rabbim yine nasip eder üzme kendini dualarımız seninle olacak :)
Ben hatırlıyorum seni .)
Canım bende gecen yil mart ayında düşük yaptım.haziran ayında yine hamile kaldım.yine hamile kalırsın hiç merak etme.Ne güzel kızlar doğumlar başlamış allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin sizlere...beni hatırlayan var mı...sizlerle bu yola çıkmıştım ama 2.5 ayĺıkken bebeğim düşmüştü...zaman su gibi akıyo...dualrımdasınız..inşallah birgün bende anne olabilirim sizler gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?