2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maal

maalesef yapcak bisey yok canim 91, gun raporu alman lazim odeme alabilmen icin doktorunla konus bikac gunse fark raporunu gec acsin doktorlar bikac gunu sorun etmez calisabilir alsanda kurtarmiyomu onceden hicmi calisman yok
Var aslnda ama ya 92 gun olucak toplamda ya 88-89 gun tam emin degilim. Kurumun izin saglik birimini aradim bolge mudurlugunde, kontrol edip bana donduler gecmis prime filan bakilmiyor dediler istersen bugun ise gir daha once hic calismamis ol yarin da dogum iznine ayril yine ucretini alirsin dediler. Kamu kurumu oldugu icin mi bilmiyorum pazartesi ankaradan genel mudutlukten de teyid alicam.Cok cok tesekkur ederim ilgin icin. Bebisin iiyi degil mi? Allah saglik sihhatle buyutmeni nasip etsin

Hsyirli haberlerle gel ins Rabbim yardimcin olsun cek

Günaydın herkese çek hayırlı haberlerini bekliyoruz Dualarimiz sizinle

Günaydın annişleri ve kımıl kımıl bebekleri .. Çekirge , Allah yardımcın olsun .. Herşey inşallah yolunda gider ..

şimdiden hayırlı olsun :)sağlıklı, mutlu, analı babalı bir bebek olur inşallah

Allah Şafi adıyla acil şifalar nasip etsin inşallah
Kaç gram bebek

2050 gr doğmuştu ama şişlik vs inince 1900 grama düştü.

Durumu nasıl canım kızının

Aslında durumunda kötü bişe yok.
Emme refleksleri gelişmediği için beslenemiyo. Midesine gönderilen bi hortum var ve o hortumun ucuna anne sütü enjekte ederek besliyolar yavrumu
Ve bugün 7 gün oldu, hiç bi azmi yok

gözün aydın canım.inş. bian önce çıkar kuzucuğun da küvezden kucağına alırsın bebişini, kaç kg doğdu bebiş küvez dışındabi sorun olmadı dimi canım ...

Sağlık problemi yok çok şükür. Şişi inince 1900 gram kaldı geriye. 2050 doğmuştu.

Allh yardmcn olsn cnm. Nasil oldu kizin. Sen iisin dimi ?

kızım hâlâ küvezde ve çıkmaya da pek niyetli değil gibi duruyo :/ ben sezeryan izi dışında iyiyim. Sezeryan sizi korkutmasın ama sonuçta o da bi ameliyat. Allah zamanlı, kolay ve normal doğum nasip etsin hepinize...

Malesef ben ikinci gün çıktım. Bebeğim hâlâ orda.

Ay biri dahami dogum yapti

Canım gözün aydın dualarımız seninle , küvezde çok kalmaz heralde kilosu nasıl bebişin ?

7 gün oldu. 1900 gram suan. Daha ne kadar kalacağı belli değil.

Kızlar hepiniz çok sağolun.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aklınıza geldikçe dua edin lütfen bize.

Allahs hepinize zamanlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.

Benm şükredecek çok sebebim var, çok şükür ki solunum cihazına bağlı değil, gelişmeyen bi organı yok. Ama onu orda elinde serumla ve ağzında hortumla görmek; dokunamamak, koklayamamak çoook ama çook zor.

Rabbim beterinden korusun yine de. Sadece sabır..

İdrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin. Erken doğumu o da tetikliyo. Bol su için.

Ben 24.01.2015 günü ve bi önceki gün harıl harıl temizlik yaptım. 24 ünün akşamı sancı ağrı sızı olmadan birden suyum gelmeye başladı. O kadar aktı ki hastaneye gidene kadar, nerdeyse bitmişti suyum. Ne açılma, ne doğum kanalına girme vardı.
Acilen ameliyata almak zorunda kaldılar.

Bebekler büyüdğü için idrar kesesine baskı yaparlar ve hafif alta kaçırmalar olabilir son zamanlarda. Eğer sizden bi sıvı gelirse dirrk koklayın. Kokmuyosa ve soğuksa suyunuz gelmiş demektir.

çek hadi hayırlı haberlerle gitte gel kıznla bekliyoruz seni

Günaydın kızlar busaate kadar zorla uyudum çok fazla uyansamda kalkmadım ama sağ taraf kalçm çok ağrıyo

Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canım..
seni de ikrayi da korusun Rabbim.

Bugün halıları yıkmaya göndericem kV ile nevresim takımı almaya gidicem ordanda gecelik falan almaya haftaya da büyük temizlik olucak inşallah çok işim var çok

Ne güzel kızlar doğumlar başlamış allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin sizlere...beni hatırlayan var mı...sizlerle bu yola çıkmıştım ama 2.5 ayĺıkken bebeğim düşmüştü...zaman su gibi akıyo...dualrımdasınız..inşallah birgün bende anne olabilirim sizler gibi...

Rabbim yine nasip eder üzme kendini dualarımız seninle olacak :)
Ben hatırlıyorum seni .)

Hamile olduğunu dün öğrendim canım bilsem gitmezdim. Bugün kendisi ile gorusecegim bir yine aynı hastanede bir dr yönlendirir. Takip yapan olmasa bile yapacak bir şey yok suyum gelip sancılar başlayınca giderim

gunaydin kizlar gece bende sancilandim neredeyse cegirgeden once ben.doguracaktim sag ve sol kasiklarim batio bebek hic uyumadi halada uyanik kahvalti yapip direk.kuaf gidiyorum ayy erken dogurmayalim bi suru isimiz var dahha

Rabbim yine nasip eder üzme kendini dualarımız seninle olacak :)
Ben hatırlıyorum seni .)
Saol canım allah razı olsun hatırlanmak güzel...sen çanakkalede şule hanıma mı devam ettin...benim kürtajıda o yaptı o zaman iyi davrandı bana...şimdi düşüklerim araştırılıyo...zeynebini hayırlısıyla kucağına alirsin...inşallah hepiniz kolayca doğurun canım...

Canım bende gecen yil mart ayında düşük yaptım.haziran ayında yine hamile kaldım.yine hamile kalırsın hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…