2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda sana da tekrar nasip etsin canım

gunaydin kizlar cekirge Allah yardimciiz olsun canim hayirli haberlerlle gel insallah ...

dün akşam 45 dk lık bir yürüyüş yaptım ve kas katı kasıldım. ve akşamdan beri sağ kasığımda sürekli ağrı var. gecede afedersiniz idrarımı yaparken aynı ağrıyı hissetmeye başladım. yürüyüşten sonra bunu yaşayan varmı kızlar aranızda normali acaba bu

scarfaceislove Allah bebeğine güç kuvvet versin bir an önce topaelasin inşallah.olumlu düşün buginler de gecicek de .
Kuzucuk hala agizdan beslenemedigi icin kuvozde ben evdeyin hergun yanina gidip geliyorum iste
Annesi o da toparlancak inş küçücük doğdu yavrun.sen de olumlu düşün iyi olsun :)

Hatirladik tabi.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur yavruna kavusursun :)

Biz de kontrolden geldik.
3 kilo 51 cm olmuş kızım
1 hafta ileriydi gelişimi 2 güne düşmüş.nst de hafif agrim çıktı,onun dışında normal her şey çok şükür.
Gece yaşadığım kasılmalar yalancı sanırım,bebegin hareketlerinden de olurmuş.
Normal doğumda ısrarcı olmadigimi söyledim doktora, 38 den önce gelmezse duruma gore sezeryan da olabilirim kızlar.

En kisa surede rabbim hayirlisi evlat nasip etsin

Masallah kizina.

gunaydin kizlar gece bende sancilandim neredeyse cegirgeden once ben.doguracaktim sag ve sol kasiklarim batio bebek hic uyumadi halada uyanik kahvalti yapip direk.kuaf gidiyorum ayy erken dogurmayalim bi suru isimiz var dahha
Allah korusun canim. Hayirlisiyla zamanini beller insallah

neden vazgeçtin normal doğumdan cnm sen normal istiyordun.38 de gelmiyebilir bebek

657 liysen maasini kurumdan aliyosun onda primin onemi yok ssk liysan prim sarti var canim kamuda ssk li olanlari sgk oduyor bwn sgk da calisiyorum iyice ogren 2 gunden hakkin yanmasin canim bebisin agizdan beslenmesini bekliyoruz

kızın uzun olacak galiba şimdiden 51 cm olmuş yada bacak boyu uzun olacak

ben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dediler
Neden önermediler ki acaba bende çok kolaylık oluyormuş diye duydum henüz almadım ama mantıklı geldi fileyle yıkama açıkçası

Canim hem gecmis olsun hem gozun aydin senle herseyimiz ayni bende 8 martta dogurcaktim suyum gelince ameliyata aldilar benim acilmam vardi acilma olmasa 2 gun bekletceklerdi bebegimde agizdan beslenmesini emme refleksinin gelismesini bekliyoruz benim iki hafta once dogdu 1700 gr di bi emselerde evimize getirsek ilk gunler bende hortumlarina bakip bakip agliyodum ama dua edelim Allah baska sorun vermesin sukredelim sabredelim ins bugunler gecicek bizde yavrularimiza kavuscaz

Neden önermediler ki acaba bende çok kolaylık oluyormuş diye duydum henüz almadım ama mantıklı geldi fileyle yıkama açıkçası
bebek suyun üstünde kalıyorya ondan galiba.ama filesizde tek başına yıkıyamıyorsun.ben aldım file kullanmayı düşünüyorum.zaten azıcık büyüsün babasının kucagında yıkarım daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…