- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda sana da tekrar nasip etsin canımSaol canım allah razı olsun hatırlanmak güzel...sen çanakkalede şule hanıma mı devam ettin...benim kürtajıda o yaptı o zaman iyi davrandı bana...şimdi düşüklerim araştırılıyo...zeynebini hayırlısıyla kucağına alirsin...inşallah hepiniz kolayca doğurun canım...
Annesi o da toparlancak inş küçücük doğdu yavrun.sen de olumlu düşün iyi olsun :)Kuzucuk hala agizdan beslenemedigi icin kuvozde ben evdeyin hergun yanina gidip geliyorum iste
Hatirladik tabi.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur yavruna kavusursun :)Ne güzel kızlar doğumlar başlamış allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin sizlere...beni hatırlayan var mı...sizlerle bu yola çıkmıştım ama 2.5 ayĺıkken bebeğim düşmüştü...zaman su gibi akıyo...dualrımdasınız..inşallah birgün bende anne olabilirim sizler gibi...
En kisa surede rabbim hayirlisi evlat nasip etsinNe güzel kızlar doğumlar başlamış allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin sizlere...beni hatırlayan var mı...sizlerle bu yola çıkmıştım ama 2.5 ayĺıkken bebeğim düşmüştü...zaman su gibi akıyo...dualrımdasınız..inşallah birgün bende anne olabilirim sizler gibi...
Masallah kizina.Biz de kontrolden geldik.
3 kilo 51 cm olmuş kızım
1 hafta ileriydi gelişimi 2 güne düşmüş.nst de hafif agrim çıktı,onun dışında normal her şey çok şükür.
Gece yaşadığım kasılmalar yalancı sanırım,bebegin hareketlerinden de olurmuş.
Normal doğumda ısrarcı olmadigimi söyledim doktora, 38 den önce gelmezse duruma gore sezeryan da olabilirim kızlar.
Allah korusun canim. Hayirlisiyla zamanini beller insallahgunaydin kizlar gece bende sancilandim neredeyse cegirgeden once ben.doguracaktim sag ve sol kasiklarim batio bebek hic uyumadi halada uyanik kahvalti yapip direk.kuaf gidiyorum ayy erken dogurmayalim bi suru isimiz var dahha
neden vazgeçtin normal doğumdan cnm sen normal istiyordun.38 de gelmiyebilir bebekBiz de kontrolden geldik.
3 kilo 51 cm olmuş kızım
1 hafta ileriydi gelişimi 2 güne düşmüş.nst de hafif agrim çıktı,onun dışında normal her şey çok şükür.
Normal doğumda ısrarcı olmadigimi söyledim doktora, 38 den önce gelmezse duruma gore sezeryan da olabilirim kızlar.
657 liysen maasini kurumdan aliyosun onda primin onemi yok ssk liysan prim sarti var canim kamuda ssk li olanlari sgk oduyor bwn sgk da calisiyorum iyice ogren 2 gunden hakkin yanmasin canim bebisin agizdan beslenmesini bekliyoruzVar aslnda ama ya 92 gun olucak toplamda ya 88-89 gun tam emin degilim. Kurumun izin saglik birimini aradim bolge mudurlugunde, kontrol edipnduler gecmis prime filan bakilmiyor dediler istersen bugun ise gir daha once hic calismamis ol yarin da dogum iznine ayril yine ucretini alirsin dediler. Kamu kurumu oldugu icin mi bilmiyorum pazartesi ankaradan genel mudutlukten de teyid alicam.Cok cok tesekkur ederim ilgin icin. Bebisin iiyi degil mi? Allah saglik sihhatle buyutmeni nasip etsin
odanızın resmini koyacaktın cnm
kızın uzun olacak galiba şimdiden 51 cm olmuş yada bacak boyu uzun olacakBiz de kontrolden geldik.
3 kilo 51 cm olmuş kızım
Neden önermediler ki acaba bende çok kolaylık oluyormuş diye duydum henüz almadım ama mantıklı geldi fileyle yıkama açıkçasıben file almaım bebeğn çamaşırlarını kuvetine serp yıkıcam.fileyi kmse önermedi.gebe eğitimindede filesizyıkayın dediler
Canim hem gecmis olsun hem gozun aydin senle herseyimiz ayni bende 8 martta dogurcaktim suyum gelince ameliyata aldilar benim acilmam vardi acilma olmasa 2 gun bekletceklerdi bebegimde agizdan beslenmesini emme refleksinin gelismesini bekliyoruz benim iki hafta once dogdu 1700 gr di bi emselerde evimize getirsek ilk gunler bende hortumlarina bakip bakip agliyodum ama dua edelim Allah baska sorun vermesin sukredelim sabredelim ins bugunler gecicek bizde yavrularimiza kavuscaz2050 gr doğmuştu ama şişlik vs inince 1900 grama düştü.
Aslında durumunda kötü bişe yok.
Emme refleksleri gelişmediğbebegimdeçin beslenemiyo. Midesine gönderilen bi hortum var ve o hortumun ucuna anne sütü enjekte ederek besliyolar yavrumu
Ve bugün 7 gün oldu, hiç bi azmi yok
Sağlık problemi yok çok şükür. Şişi inince 1900 gram kaldı geriye. 2050 doğmuştu.
kızım hâlâ küvezde ve çıkmaya da pek niyetli değil gibi duruyo :/ ben sezeryan izi dışında iyiyim. Sezeryan sizi korkutmasın ama sonuçta o da bi ameliyat. Allah zamanlı, kolay ve normal doğum nasip etsin hepinize...
Malesef ben ikinci gün çıktım. Bebeğim hâlâ orda.
7 gün oldu. 1900 gram suan. Daha ne kadar kalacağı belli değil.
Kızlar hepiniz çok sağolun.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aklınıza geldikçe dua edin lütfen bize.
Allahs hepinize zamanlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.
Benm şükredecek çok sebebim var, çok şükür ki solunum cihazına bağlı değil, gelişmeyen bi organı yok. Ama onu orda elinde serumla ve ağzında hortumla görmek; dokunamamak, koklayamamak çoook ama çook zor.
Rabbim beterinden korusun yine de. Sadece sabır..
İdrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin. Erken doğumu o da tetikliyo. Bol su için.
Ben 24.01.2015 günü ve bi önceki gün harıl harıl temizlik yaptım. 24 ünün akşamı sancı ağrı sızı olmadan birden suyum gelmeye başladı. O kadar aktı ki hastaneye gidene kadar, nerdeyse bitmişti suyum. Ne açılma, ne doğum kanalına girme vardı.
Acilen ameliyata almak zorunda kaldılar.
Bebekler büyüdğü için idrar kesesine baskı yaparlar ve hafif alta kaçırmalar olabilir son zamanlarda. Eğer sizden bi sıvı gelirse dirrk koklayın. Kokmuyosa ve soğuksa suyunuz gelmiş demektir.
bebek suyun üstünde kalıyorya ondan galiba.ama filesizde tek başına yıkıyamıyorsun.ben aldım file kullanmayı düşünüyorum.zaten azıcık büyüsün babasının kucagında yıkarım daha kolay oluyorNeden önermediler ki acaba bende çok kolaylık oluyormuş diye duydum henüz almadım ama mantıklı geldi fileyle yıkama açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?