2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy insanın tüyleri diken diken oluyor Allah yardımcın olsun. Sağlıkla dönün inşallah evinize.

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

günaydın kızlarrrr gece kasık ağrıından uyuyamadım doğumu nası yapıcam ben yaa bide bu su gelme olayından cok etkilendim heralde kendimi dinliyorum sürekli üfffff

Yok fatma hanima gidiyorum. Çok memnunum kendisinden..
Rabbim en yakın zamanda nasip etsin sana da tatlı bi bebis

Tatlım çok şükür meleğinin sorunu yok. Emme refleksi gelişsin birlikte çok güzel uzun zamanlarınız olacak inşallah.

Canim benim yaa dun gece uyudum uyku aralarinda acaba dogurmus mudur dedim burdan okuya okuya taniyo gibi oldum bircogunuzu.. Yazdigini okurken de bi tuhaf oldum Rabbim yar ve yardimcin olsun saglikla minik prensesini al bakal kucagina.. Bak benim gibi korkaklar senden cesaretlendirici oneriler bekliyo:)))

gunaydin kizlar gece bende sancilandim neredeyse cegirgeden once ben.doguracaktim sag ve sol kasiklarim batio bebek hic uyumadi halada uyanik kahvalti yapip direk.kuaf gidiyorum ayy erken dogurmayalim bi suru isimiz var dahha
Al benden de o kadar kasılmalarım arada bir sıklaşıyor ve kendime ayy daha dur şu işim var bu işîm var diyorum. Sanki bebeğim işlerin bitmesini bekleyecek :)) bi kuaför ve halı yıkatma işim kaldı onuda bu haftaîçî mîsafirlerim gelsin gitsin öyle halledeyim diyorum

neden vazgeçtin normal doğumdan cnm sen normal istiyordun.38 de gelmiyebilir bebek
Hala normal istiyorum ama 40lari 41leri beklemek de yorucu geliyor.simdiden zorlaniyorum o hallerimi dusunemiyorum.olumsuz yorumlar da duyuyorum bekleyip sancısı gelmeyip suni sanci ile açılması bile olmayan var.

kızın uzun olacak galiba şimdiden 51 cm olmuş yada bacak boyu uzun olacak
Bana da öyle geldi :) ben kisayim esim de 1.75 fln.dayısı uzun ona ceker belki.

Selam

günaydın kızlarrrr gece kasık ağrıından uyuyamadım doğumu nası yapıcam ben yaa bide bu su gelme olayından cok etkilendim heralde kendimi dinliyorum sürekli üfffff

Dun benimde kasik agrim coktu regl oldum olucam gibi vir his ve belim kopuyordu gece baslayip dun butun gun surmustu, disari cikayim yuruyeyim iyi gelir demistim ne mumkun kasildim kaldim nasil sancilar eve geldkm yattim aksama kadar ,bugun iyiyim cok sukur agri sanci yok , bu haftalarda ara ara yoklayacak bizi sanirim gün sancisimi ay sancisimi ne diyorlar , stres yaptikca hepimizden once dogurursun bak sakin ol oluruna birak

Seninle aynı gidiyoruz biz .bnmde bir hafta ileri. kilo boy aynı. Kasılmalarım bîraz sık ama benim. evde olduğum için îstirahatle idare ediyorum. Ben normal istiyorum çok ekstra birşey olmadığı sürece ama. Gerçi benim oğlum msabırsız gibi biraz sanırım yarım saat ayakta kalsam hemen kasıklarıma iniyor. Hayırlısı artık ne kadar içerde kalsa kardır diye bekliyoruz böyle.

valla doktorda beni strese soktu salı günü bebek inmiş 2 haftaya doğar dedi. cıkmaya zorluyomuş başıyla dün gittim herşey normal dedi. 3 gün nası geçti bilemedim bide bende doğsada kurtulsam modu var yani 40 hafta gelmediğini düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…