Ayy insanın tüyleri diken diken oluyor Allah yardımcın olsun. Sağlıkla dönün inşallah evinize.Hayırlı sabahlar
Gece boyunca sancı çektiğimden uyumka pek mümkün olmadı
Çakar mıyım diyodum ya çakılmıycak gibi değilmiş
Ama hem akıntıdan emin olmak hemde kendi doktorumla ameliyata girmek istediğimden dayanmaya çalıştım
Şu dakikalarda daha sık olmaya başladı ve çokşükür gün ağarmak üzere
Dantelli nevresimi bile ütüledim
Saçlarımı düzleştirdim
Kızımın ve benim çantam hazır
Birazdan çıkacağız
Dualarınızı eksik etmeyin, görüşmek üzere inşallah +1 farkla
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahHayırlı sabahlar
Ama hem akıntıdan emin olmak hemde kendi doktorumla ameliyata girmek istediğimden dayanmaya çalıştım
Saçlarımı düzleştirdim
Birazdan çıkacağız
Saol canım allah razı olsun hatırlanmak güzel...sen çanakkalede şule hanıma mı devam ettin...benim kürtajıda o yaptı o zaman iyi davrandı bana...şimdi düşüklerim araştırılıyo...zeynebini hayırlısıyla kucağına alirsin...inşallah hepiniz kolayca doğurun canım...
Tatlım çok şükür meleğinin sorunu yok. Emme refleksi gelişsin birlikte çok güzel uzun zamanlarınız olacak inşallah.Canim hem gecmis olsun hem gozun aydin senle herseyimiz ayni bende 8 martta dogurcaktim suyum gelince ameliyata aldilar benim acilmam vardi acilma olmasa 2 gun bekletceklerdi bebegimde agizdan beslenmesini emme refleksinin gelismesini bekliyoruz benim iki hafta once dogdu 1700 gr di bi emselerde evimize getirsek ilk gunler bende hortumlarina bakip bakip agliyodum ama dua edelim Allah baska sorun vermesin sukredelim sabredelim ins bugunler gecicek bizde yavrularimiza kavuscaz
Canim benim yaa dun gece uyudum uyku aralarinda acaba dogurmus mudur dedim burdan okuya okuya taniyo gibi oldum bircogunuzu.. Yazdigini okurken de bi tuhaf oldum Rabbim yar ve yardimcin olsun saglikla minik prensesini al bakal kucagina.. Bak benim gibi korkaklar senden cesaretlendirici oneriler bekliyo:)))Hayırlı sabahlar
Saçlarımı düzleştirdim
Birazdan çıkacağız
Al benden de o kadar kasılmalarım arada bir sıklaşıyor ve kendime ayy daha dur şu işim var bu işîm var diyorum. Sanki bebeğim işlerin bitmesini bekleyecek :)) bi kuaför ve halı yıkatma işim kaldı onuda bu haftaîçî mîsafirlerim gelsin gitsin öyle halledeyim diyorumgunaydin kizlar gece bende sancilandim neredeyse cegirgeden once ben.doguracaktim sag ve sol kasiklarim batio bebek hic uyumadi halada uyanik kahvalti yapip direk.kuaf gidiyorum ayy erken dogurmayalim bi suru isimiz var dahha
kızın uzun olacak galiba şimdiden 51 cm olmuş yada bacak boyu uzun olacak
Hala normal istiyorum ama 40lari 41leri beklemek de yorucu geliyor.simdiden zorlaniyorum o hallerimi dusunemiyorum.olumsuz yorumlar da duyuyorum bekleyip sancısı gelmeyip suni sanci ile açılması bile olmayan var.neden vazgeçtin normal doğumdan cnm sen normal istiyordun.38 de gelmiyebilir bebek
Bana da öyle geldi :) ben kisayim esim de 1.75 fln.dayısı uzun ona ceker belki.kızın uzun olacak galiba şimdiden 51 cm olmuş yada bacak boyu uzun olacak
SelamSlm kizlar
nasil koyucami bilmiyorum desem guler misn :)odanızın resmini koyacaktın cnm
günaydın kızlarrrr gece kasık ağrıından uyuyamadım doğumu nası yapıcam ben yaabide bu su gelme olayından cok etkilendim heralde kendimi dinliyorum sürekli üfffff
Seninle aynı gidiyoruz biz .bnmde bir hafta ileri. kilo boy aynı. Kasılmalarım bîraz sık ama benim. evde olduğum için îstirahatle idare ediyorum. Ben normal istiyorum çok ekstra birşey olmadığı sürece ama. Gerçi benim oğlum msabırsız gibi biraz sanırım yarım saat ayakta kalsam hemen kasıklarıma iniyor. Hayırlısı artık ne kadar içerde kalsa kardır diye bekliyoruz böyle.Biz de kontrolden geldik.
3 kilo 51 cm olmuş kızım
1 hafta ileriydi gelişimi 2 güne düşmüş.nst de hafif agrim çıktı,onun dışında normal her şey çok şükür.
Gece yaşadığım kasılmalar yalancı sanırım,bebegin hareketlerinden de olurmuş.
Normal doğumda ısrarcı olmadigimi söyledim doktora, 38 den önce gelmezse duruma gore sezeryan da olabilirim kızlar.
55 cm dogmus olarak bence daha uzun olmaliydim :))
çok güzeller ve çok uyumlular.. :) :)Bebek süslerim geldi dun paylasmisken her şeyi paylaşım dedim
valla doktorda beni strese soktu salı günü bebek inmiş 2 haftaya doğar dedi. cıkmaya zorluyomuş başıyla dün gittim herşey normal dedi. 3 gün nası geçti bilemedimDun benimde kasik agrim coktu regl oldum olucam gibi vir his ve belim kopuyordu gece baslayip dun butun gun surmustu, disari cikayim yuruyeyim iyi gelir demistim ne mumkun kasildim kaldim nasil sancilar eve geldkm yattim aksama kadar ,bugun iyiyim cok sukur agri sanci yok , bu haftalarda ara ara yoklayacak bizi sanirim gün sancisimi ay sancisimi ne diyorlar , stres yaptikca hepimizden once dogurursun bak sakin ol oluruna birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?