- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Günaydıınnn 
ebe bana 72 saatten sonra bize de gelin topuk kanı için dedi ve hastanenin verdiği tüm evrakları istedi.
kayıt etmek için sanırım.
benim eşim de balık burcu,pek duygusaldır.
ağlar mı bakalım :)
ama tamamını bitirme istersen.ya da doktoruna sor.
mesaj içeriği sonraki zamanlarda kaldırılmasın diye olsa gerek.

ikra kaç günlük oldu şimdi Çekİlk topuk kanını çıkarken hastanede alıyorlar
7 gün sonra da sağlık ocağına verebilirsiniz dediler
Ben doğum yaptığımı aile hekimine bildirmedimşimdi aklıma geldi
Sabah bildirelim inşallah
ebe bana 72 saatten sonra bize de gelin topuk kanı için dedi ve hastanenin verdiği tüm evrakları istedi.
kayıt etmek için sanırım.
bakalım bizler neler yaşayacağız :)Doğumhaneye girmek biraz acıklı ama olayı drama dökmiyim şimdi
Eşim ağzını bile açamadı dolu doluydu gözleri ben tebessümle by by yaptım
O biraz hassas bende dik duriyim bari daha fazla içlenmesin dedim
Ama beklediğimden çabuk döndüm, eşimden bebek için zıbın vs. istenmiş onu ararken tam ağlayamamış Allah'tan sonra ben geldim şaşırdı
benim eşim de balık burcu,pek duygusaldır.
ağlar mı bakalım :)
kandaki enfeksiyon için ben de kullandım.günaydın herkese. dün geçmeyen ishal ve istifradan doktora gittim. kanımda enfeksiyon çıktı. doktor da antibiyotik verdi. kendi doktoruma sordum kullan dedi. ama yine de içim rahat değil. hamilelik boyunca ağrı kesici bile almamıştım. bişi olmaz inş...
ama tamamını bitirme istersen.ya da doktoruna sor.
ilk dakikalarda oluyor,sonra kalkıyor.yazdığım bazi mesajlarda "düzenle" seçeneği olmuyo niye acaba
mesaj içeriği sonraki zamanlarda kaldırılmasın diye olsa gerek.
sezeryan doğum için mi lazım o korse?Medikallerde satıyorlar canım
geçmiş olsun.Kızlar günaydın,doğurdum demeyi çok isterdim,ama henüz doğurmadım,gaz Sancısı ve enfeksiyonum varmış bol miktarda,serum yedim bütün gece birde duphalac diye bir şurup vardı ondan içirdiler,gaz woman gibi oldum,,Allah'ıma şükür şimdi iyiyiz,evimize gidiyoruz