Bebisim 2060 olmus canimHadi ya,hayirli haberlrr ver bize ins
Bebisin kac kilo olmus canim ,
Ne yapiyorlar hastanede serum mu takiyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebisim 2060 olmus canimHadi ya,hayirli haberlrr ver bize ins
Bebisin kac kilo olmus canim ,
Ne yapiyorlar hastanede serum mu takiyorlar?
Masallah canim , kilosuda iyi , stres yapma sakin dua et sadece, hayirlisi ile bugunde cikarsin ins evinde dinlenirsinBebisim 2060 olmus canim
gunaydin cek , anlatman iyi oluyor gercekten , ama dunden beri sonda olayi ve hemsirelerin fln giydirmesi kafama takildi :s puf kadin olmak anne olmak ne zor bo okadar tatli iken ,Ne demek
Aklıma geldikçe yazmaya çalışıyorum
Biraz kaırşık yaızyorum belki ama kafa bi milyonolur o kadar
Bi de şu hasta bezi vs soruluyodu çok
Bende yoktu
Hastane de pinti midir nedir, bi tane bezi katladı İkra'nın bezini de üstüne kapattı beni giydirdio değildir heralde hastane bezi, han böyle sarı bezinden koydu resmen
G
Ben uyuşuktum zaten yeni yeni iğnenin etkisi geçiyodu onlar giydirdi çok utandım ama aşağıyı hissetmeyince sanki bana dokunmamışlar gibiydi
Neyse işte bende bi daha sormadım
Devamında da 2 gün İkra'nın bezinden kullandım
Sonra azalınca gece pedine geçtim
Herkeste aynı mıdır bilmem ama ayrıca hasta bezine gerek kalmadı erken azaldı bende bol miktarda akan kan yerini bazen akıntıya bıraktı iltihap gibi ?
Sürüyor tabi ara ara kan da
Insallah canim cok sıkıldım. 1 saat once nst ye girdim yine sanci cikti. Dua edinMasallah canim , kilosuda iyi , stres yapma sakin dua et sadece, hayirlisi ile bugunde cikarsin ins evinde dinlenirsin
günaydın herkese. dün geçmeyen ishal ve istifradan doktora gittim. kanımda enfeksiyon çıktı. doktor da antibiyotik verdi. kendi doktoruma sordum kullan dedi. ama yine de içim rahat değil. hamilelik boyunca ağrı kesici bile almamıştım. bişi olmaz inş...
günaydın herkese. dün geçmeyen ishal ve istifradan doktora gittim. kanımda enfeksiyon çıktı. doktor da antibiyotik verdi. kendi doktoruma sordum kullan dedi. ama yine de içim rahat değil. hamilelik boyunca ağrı kesici bile almamıştım. bişi olmaz inş...
Insallah canim cok sıkıldım. 1 saat once nst ye girdim yine sanci cikti. Dua edin
Amin.Ediyorum canim akimdasin , Allah im hayirlisini nasip etsin ins sen sakin olmaya calis![]()
Kisa sureli antibiyotik mi ? Adini hatirlamiyorum ama 3 gun kullanmistim bende 3gun kullan virak demisti dr ve hic zarari yok demisti , antibiyotigibi kullan derim cunku o enfeksoyonun vucutta kalmasi daha sıkıntili
ben bir ay içinde iki antibiyot,ik kullandım
enfeksiyondansa antibiyotik kullanmak kat katr iyi diyorlar
yok süre belirtmedi dün iç hastalıkları doktoru. ilacın ismi de infex. bugün kendi doktoruma gidicem. ona gösteririm artik tahlillerimle kaç gun kullanmam gerektiğini söyler.
evet mecbura kalınca kullanmaktan başka çare kalmiyor.
Ben hani doğum öncesi tetkiklerini erken yaptırmıştım ya
Çok iyi oldu o
Birden sancıyla sabaha karşı hastaneye gidince, benden önce bir sezeryan olmasına rağmen doktorum direk beni aldı
O iğneler şifa olmuş sanırım 3 tane demir hapının da etkisiyle 12.9 olmuştu kanım
Fakat yine demir hapına devam etlemiymişim
Yeni yazılan reçetede vardı
Bi de antibiyotik yazmışlar bana
Kızıma da gaz şurubu, burun tıkanıklığı giderici, bi de süt artırıcı humana diye bi çay yazmışlardı
İnşallah şifa olur
O uyudukça ben uyuyorum o uyandıkça damla damla da olsa süt vermeye çalışıyorum
Şükür annem yanımda gaz sancısında da o el atıyo