- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
Evet yaa hem evde olmak sıkıcı hemde hiç bir şey yapasi gelmiyor insanın :)
Ise gitmek zor haklisin evde olmani en guzel yani sabah kalkmak zorunda diilsin yatak keyfi iyi oluyor.))nebileyim banada artık işe gelmek çokk zor geliyo ama bakalım:-(
Ise gitmek zor haklisin evde olmani en guzel yani sabah kalkmak zorunda diilsin yatak keyfi iyi oluyor.
gelmedi henüz kimse canim yürüyüş falan yapiyorum bnde tv izliyorum dediğin gibi
çok dikkat et canım tuzu, şekeri ve hamur işini direkt kesmen lazım. bol su içmen gerekiyor. ve sık sık tansiyonunu ölç evde. yediğin peynirin ekmeğin ufacık bir şeyin bile tuz olayına dikkat et. şunun şurasında az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza. aslında bu diyet hepimiz için geçerli bir durum çünkü hepimiz son haftalardayız ve hepimiz bu senin yaşadığın riski taşıyoruz. kan değerlerine bakıldı di mi? idrarda protein çıkışı var mıymış peki?bugun kontrole gittim bebisim 1.880 gr olmus..sisliklerim arttigi icin doktora sordum gebelik zehirlenmesi riski tasiyormusumtansiyonumda yuksek cikti moralim baya bozuldu..bu tansiyon nasil duscek bilmiyorum
bende izne cıkıyım beraber yuruyus yapalımIse gitmek zor haklisin evde olmani en guzel yani sabah kalkmak zorunda diilsin yatak keyfi iyi oluyor.
gelmedi henüz kimse canim yürüyüş falan yapiyorum bnde tv izliyorum dediğin gibi
Kızlar bi konuyu aydınlığa kavuşturmak istiyorum.
Başta kurduğumuz whatsapp grubu kişisel bi gruba dönüştü. Kk dan bağımsız bir grup yani.Samimi bi ortam oldu.
Ortak kararla kimseyi eklemiyoruz.
dilerseniz yeni bir grup olusturabilirsiniz..
Kaç kilo aldın kiben doğuma 90 la gitmezsem iyidir..
ne iştah ne iştahhhh istanbul boğazı gibi
haftaya bende yapıcamm o keyfi inşallah
yarında temizlik yapıldımı deymeyin keyfimee
dua edinde kv görümcem bu işe bulaşmadan bitsin..
bende çalışmak iştemiyorum ama koskoca 1 ay var onumde
cnm sanırım bu mesajı daha çok benim için yazdın yada ben üstüme alınıyorum.dun cesurarya ile görüştüm ve oda bana zaten soyledi.bu konuda çok ısrarcıymış gibi gorundum yada oyle hissettim.hissettirdiniz.ama ben özeldende 3 kişiye birden mesaj atmama ragmen hiç cevap alamayınca dun cesuraryaya tekrar sormak istedim.daha once özelden attığım mesajların en azından bir tanesine donulseydi daha onceden oğrenmiş olurdum.verdiğim rahatsızlık ve ısrarcılığımdan dolayı özür dilerim.ben buraya çok sık yazamıyorum şirketimde nette dolanmak çok serbest olmadığı için.whatsupp tan daha kolay takip ederim diye istemiştim.ama sorun değil ..açıklamak istedim sadece
bende izne cıkıyım beraber yuruyus yapalımkeşke söyle yakın oturduğumuz hamişler olsada bulussak ya
hahha benimde öyle canim 90bilmem de 80 olacagim kesinben doğuma 90 la gitmezsem iyidir..
ne iştah ne iştahhhh istanbul boğazı gibi
Yok tatlım kimse için yazmadım bu mesaji.
Kişisel bi mesele değil..
buradan bağımsız bi grup olduğu için bu karar alındı. Lütfen yanlış anlama..
Guzel olurdu canim istanbulda olanlar cok ama bizim icin zor ben izmirdeyim
hahha benimde öyle canim 90bilmem de 80 olacagim kesin
64 le başladımm 79 ummm
15 kilo çok değil canım yaa :) bebeklerimizi kucağımıza alalım hele veririz inşallah
bunu yazman bence ayrımcalıktır.Benim haberim yoktu mesela o gruba alımın kapalı olduğundan zaten girmeyi de denemedim ama direk açık açık yazarsan buradaki arkadaşlar kendilerini dışlanmış hisseder diye düşünmen gerekir.Buradaki herkese aynı mesafedeyiz hepimiz arkadaşız.Yok kabul etmiyoruz yok ne okuyunca çok garip hissettim kendimi.Ayrı grup kurun demek ne demek?Yok tatlım kimse için yazmadım bu mesaji.
Kişisel bi mesele değil..
buradan bağımsız bi grup olduğu için bu karar alındı. Lütfen yanlış anlama..
Alacağımız kadar aldık zaten artık ödem toplarız bol bol o da zaten doğumdan sonra gidecek.Zaten çocuklar büyüdüler ve eskisi kadar rahat değiliz valla ben eskisi gibi yemek düşünmüyorum psikolojik midir nedir? Zaten 18 kilo aldımzaten üç haftamız kaldıı mucizemm
almayalım
bunu yazman bence ayrımcalıktır.Benim haberim yoktu mesela o gruba alımın kapalı olduğundan zaten girmeyi de denemedim ama direk açık açık yazarsan buradaki arkadaşlar kendilerini dışlanmış hisseder diye düşünmen gerekir.Buradaki herkese aynı mesafedeyiz hepimiz arkadaşız.Yok kabul etmiyoruz yok ne okuyunca çok garip hissettim kendimi.Ayrı grup kurun demek ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?