annemler temizliğimi yapsın siz de başka gün oturmaya falan gelrsnz desen ?
gerçekten insan sinir küpü olur yaa işe mi gelcekler yemeye mi ?
inan öyle bişey başıma gelse asla sofra kurmam bişey hazrlamam..
ben bana yardm edemeyecek insanları beni daha da yoracak insanları gelelim deselerde çağırmyrm bile..
ay canım ya allah yardımcın olsun zor iş , benimkiler doğumdan sonra gelecekler , şimdi zaten kimseyi kabul etmiyorum , gelme desen olmaz , aslında burda iş eşlerimize düşüyor , onlar durumumuzu anlatıp gelme deseler ,
korunma yöntemine gelince bende spiral düşünüyorum
ve sanırım kırk çıkmadan takıyorlar özel hastaneler de neredeyse 1 kira parası istiyorlar diye duydum
devlettekiler ne kadar güvenli onuda bilmiyoruumm
Böylelerine sinir oluyorum faydan yok bari zararında olmasın, halbuki düşünmek gerek bu kız hamile artık son zamanları gidip bide biz yük olmayalım diyeannem yarın gelicek kızkardeşimle işler yetişmez mecbur birgün kalıcaklar
tek kv olsa yine tamam ama iki toruna bakıyor onlarıda alıp geliyoor çocukları parka vs götürüyor
heryer yine batıyoorr
akşamına da görümcem gelir yemek bilmem neee
kaldıramıycam yanii işe yarasalar tamam da oda yook sadece yemek ve çay için geliyorlar
ne yapsam bilemedimmm
Kızlar bi konuyu aydınlığa kavuşturmak istiyorum.
Başta kurduğumuz whatsapp grubu kişisel bi gruba dönüştü. Kk dan bağımsız bir grup yani.Samimi bi ortam oldu.
Ortak kararla kimseyi eklemiyoruz.
dilerseniz yeni bir grup olusturabilirsiniz..
Böylelerine sinir oluyorum faydan yok bari zararında olmasın, halbuki düşünmek gerek bu kız hamile artık son zamanları gidip bide biz yük olmayalım diye
Biter canim 2gunde hallolur annen kardesin ne guzel ben esimle yapcam oldugu kadar yada birini alcam olmadi artik.yarın annemler temizliğe gelicekler kızkardeşimle birlikte..
kara kara düşünüyorum nasıl biticek o işler diyee
koltuklar silinicek
banyo mutfak 1 günde yetişir mi??
merhaba canim . Darisi başınıza benim kimsem yok burda biliyorsun gelen gidende yok canım sıkıldı yatsan yatamiosun gezsen gezemioyorsun temizlikde yapamayinca.merhaba canım ohhh darısı biizm başımızaa allah nasip ederse bende 10 şubatta çıkıyorum iznee)ewde daha mı çokk sıkılıyo yani insan:-(
hehe iyi fikir :)temizlik olmasa yine tamam diycemm
geliyo çocukları parka götürüyoo hoopp
bi geliyolar temizliğin ortasına heryer batmış
kv dert şu annesi ordada bende orda olmalıyım
çağırmıycam zaten telim bozuldu
eşimin telefonunu alıcam arayamasın kimseyi
seni de almaycagiz kac saattr muhabbete dahil olmuyosn koptun bizdenbenim telefonum bozuldu biliyorsunuz
Evet yaa hem evde olmak sıkıcı hemde hiç bir şey yapasi gelmiyor insanın :)merhaba canım ohhh darısı biizm başımızaa allah nasip ederse bende 10 şubatta çıkıyorum iznee)ewde daha mı çokk sıkılıyo yani insan:-(
evet baskidan dolayi cnm ama bobregimdeki buyume ciddi derecede olmus dogumdan sonrada olmaz dedi.Böbrek rahatsızlığı belki hamilelik dolayısıyla olabilir.Tahlillerinde bir sıkıntı var mı bilmiyorum ama yoksa doğum sonrasını beklemeni niye önermedi doktorun.Çnkü bazı bebekler böbreğe baskı uyguladığı için sıkıntı olabiliyor.Benim de böbreğim çok ağrıdı diğer çocuğumda hatta taş varmış gibi batıyordu.Doktor bebek oraya baskı veriyor dedi ve doğumdan sonra hiç ağrım falan kalmadı.Sana da çok geçmiş olsun.Başaka başka doktorların da fikrini al tek doktora bağlı kalma canım.
Biter canim 2gunde hallolur annen kardesin ne guzel ben esimle yapcam oldugu kadar yada birini alcam olmadi artik.
telefonunu yaptir bekliyoruz seni 4 gözle :)
merhaba canim . Darisi başınıza benim kimsem yok burda biliyorsun gelen gidende yok canım sıkıldı yatsan yatamiosun gezsen gezemioyorsun temizlikde yapamayinca.
bugun konustum cnm oda stent takma taraftari bobrek daha riskli heralde bide soyle dusunuyorum biz taktiralim diyene kadar 2 hafta falan gecer bende 35. haftamda olurum ve bebis dogduktan sonra hayati riski olmaz Allahin izniyle ama bobregimde hasar olursa sonradan cekerimRabbim şifalar versin..
kadn doğum doktorunla konuştunmu peki cnm ?
hangisinn riski büyük bunu öğren önce..
iyi muhabbetler kızlar... gelmeyebilirim... kendinize iyi bakın...
hava almak her zaman iyidir...nereyeee?
sen de haklısın sonrasında sana bakacak birilerinin olması sezeryan olanlar için önemli tabi. ama şöyle düşün bebeğinin sağlığı kadar ona bakacak olan senin de sağlığının yerinde olması lazım. normal doğumda sıkıntı yaşarsın derse doktorun, onu dinle bence sonra normal doğumda çok kan kaybedip güçsüz kalmak da kötü bir durum çünkü. yani en azından ben öyle düşünüyorum. yaa biraz da rahat olmak lazım çok bilmek de sıkıntı :) bazen kendime cahillik mutluluktur sözünü hatırlatıyorum :) eşinle kan grubunuzun aynı olması da ne güzel keşke bizim de aynı olsaydı. babamla aynı ama o veremez şeker hastası olduğu için. açıkçası kanıma başka birinin kanının karışmasını istemiyorum :)))Aynen şartlara göre gidicez de ben normal doğum fikrine alışmışım demek ki böyle kan sulandırıcı kullananlar normal olmaz gibi şeyler okuyunca aklım karıştı...sezeryan olanlarda bile kan ihtiyacı olabiliyor zaten yengemden biliyorum... neyse ki eşimle kan grubumuz aynı :) çok aramamıza gerek kalmaz sanırım :) amannnn ne olacak bakalım sonumuz... normal diyorum böyle de normal doğum nasıl olur bilmiyorum ya bilinmemezliğin rahatlığı var sanırım... bi de annem çok kalamaz benim yanımda görümcelerde ne kadar kalır bilinmez.. bir an önce ayaklanıp bebeğimle ilgilenmem lazım ... ondan istiyorum sanırım...
amin canım benim. kıyamma ben sana canım gelen giden olmadı mı insan patlar sıkıntıdan haklısın kuzum:-(boşver yapma temizlik falan tv seyret arada kalk yürü markete falan gitBiter canim 2gunde hallolur annen kardesin ne guzel ben esimle yapcam oldugu kadar yada birini alcam olmadi artik.
telefonunu yaptir bekliyoruz seni 4 gözle :)
merhaba canim . Darisi başınıza benim kimsem yok burda biliyorsun gelen gidende yok canım sıkıldı yatsan yatamiosun gezsen gezemioyorsun temizlikde yapamayinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?