2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sevmiyorum işe de yaramıyorlar ciddenn
bende çağırmıycam zaten temizlik esnasında sevmiyorum böyle şeyleri..

Kızlar bi konuyu aydınlığa kavuşturmak istiyorum.
Başta kurduğumuz whatsapp grubu kişisel bi gruba dönüştü. Kk dan bağımsız bir grup yani.Samimi bi ortam oldu.
Ortak kararla kimseyi eklemiyoruz.
dilerseniz yeni bir grup olusturabilirsiniz..

ben haber vermiycem zatenn
temizlik bi bitse eşimde de anlayış yok ki arayıp haber vermezse iyidir..

Yanilmi
korunma yöntemine gelince bende spiral düşünüyorum
ve sanırım kırk çıkmadan takıyorlar özel hastaneler de neredeyse 1 kira parası istiyorlar diye duydum
devlettekiler ne kadar güvenli onuda bilmiyoruumm

Yanılmıyorsam devlette kendi alacağınız spirali takıyorlar, daha ekonomik olabilir. Ancak adet kanaması çok olanlara takmak istemiyorlar, kanamayı artırıyormuş.

Böylelerine sinir oluyorum faydan yok bari zararında olmasın, halbuki düşünmek gerek bu kız hamile artık son zamanları gidip bide biz yük olmayalım diye

benim telefonum bozuldu biliyorsunuz

Böylelerine sinir oluyorum faydan yok bari zararında olmasın, halbuki düşünmek gerek bu kız hamile artık son zamanları gidip bide biz yük olmayalım diye

temizlik olmasa yine tamam diycemm
geliyo çocukları parka götürüyoo hoopp
bi geliyolar temizliğin ortasına heryer batmış
kv dert şu annesi ordada bende orda olmalıyım
çağırmıycam zaten telim bozuldu
eşimin telefonunu alıcam arayamasın kimseyi

yarın annemler temizliğe gelicekler kızkardeşimle birlikte..
kara kara düşünüyorum nasıl biticek o işler diyee
koltuklar silinicek
banyo mutfak 1 günde yetişir mi??
Biter canim 2gunde hallolur annen kardesin ne guzel ben esimle yapcam oldugu kadar yada birini alcam olmadi artik.
telefonunu yaptir bekliyoruz seni 4 gözle :)
merhaba canım ohhh darısı biizm başımızaa allah nasip ederse bende 10 şubatta çıkıyorum iznee)ewde daha mı çokk sıkılıyo yani insan:-(
merhaba canim . Darisi başınıza benim kimsem yok burda biliyorsun gelen gidende yok canım sıkıldı yatsan yatamiosun gezsen gezemioyorsun temizlikde yapamayinca.

evet baskidan dolayi cnm ama bobregimdeki buyume ciddi derecede olmus dogumdan sonrada olmaz dedi.

akşama göstericem hayat damarlarımdan biri kopmuş gibiyim :)

Rabbim şifalar versin..
kadn doğum doktorunla konuştunmu peki cnm ?
hangisinn riski büyük bunu öğren önce..
bugun konustum cnm oda stent takma taraftari bobrek daha riskli heralde bide soyle dusunuyorum biz taktiralim diyene kadar 2 hafta falan gecer bende 35. haftamda olurum ve bebis dogduktan sonra hayati riski olmaz Allahin izniyle ama bobregimde hasar olursa sonradan cekerim

sen de haklısın sonrasında sana bakacak birilerinin olması sezeryan olanlar için önemli tabi. ama şöyle düşün bebeğinin sağlığı kadar ona bakacak olan senin de sağlığının yerinde olması lazım. normal doğumda sıkıntı yaşarsın derse doktorun, onu dinle bence sonra normal doğumda çok kan kaybedip güçsüz kalmak da kötü bir durum çünkü. yani en azından ben öyle düşünüyorum. yaa biraz da rahat olmak lazım çok bilmek de sıkıntı :) bazen kendime cahillik mutluluktur sözünü hatırlatıyorum :) eşinle kan grubunuzun aynı olması da ne güzel keşke bizim de aynı olsaydı. babamla aynı ama o veremez şeker hastası olduğu için. açıkçası kanıma başka birinin kanının karışmasını istemiyorum :)))

amin canım benim. kıyamma ben sana canım gelen giden olmadı mı insan patlar sıkıntıdan haklısın kuzum:-(boşver yapma temizlik falan tv seyret arada kalk yürü markete falan git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…