2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bak canım bu her yerde vardır.Birisi ''yok bana niye beğeni gelmedi'' diye kırılır; birisi ''yorumuma cevap gelmedi'' diye kızar.Bunlar ufak tefek ayrıntılardır.Ama bizim burada ortak bir paylaşımımız var.Hepimiz aynı dönemde yaşadık her şeyi değil mi yani? O yüzden 2015 Mart annelerindeyiz.Gelecek yıllarda bunları okuyunca ne kadar saçma şeylere kırıldığımızı anlarız belki...Amaan neyse ya bu konuyu kapatalım.Bebeğimizi germemiz doğru değil

Kesinlikle sana katılıyorum sektör oldu resmen. ikramsa hediyeyse bunlar bizim addetlerimizde zzaten var adını değiştirmeye ne gerek

Bencede yeni bir piyasa gibi geliyor.daha bebek dogmadan ne partisi .tek güzel tarafı anne bebegin eksiklerini yazıyor davetlilerde alıyor.

bana da öyle geliyorr benim bildiğim yapılır pilavlar etlr tavuklar tatlılar ayranlar sarmalar..
okunur mevlütt herkes toplanır çoluk çocuk
pertin çıkar ama olsun
süsler dağıtılırr bebek görülür gelsin hediyeler..

Benimde babam şeker hastası... onunla da aynı kan grubumuz.. eşimle aynı .. tabi doktor derse ki normal yapmayalım ısrarcı olmam takıntılı da değilim illa normal olacam diye... inşallah herşey yolunda gider nasib bakalım.. alttan mı kesilecem üstten mi :)

Beğendi...

Katılıyorum sana beyaz karanfil... benimde öyle bir girişimim düşüncem bile olmadı ama yazıyı okuyunca hoş gelmedi banada...

Hakkında hangisi hayırlıysa öyle olsun canım.Ben hayatta normal yapamam derdim.Ama sezeryana da sıcak bakmıyordum.Keşke 3.bir seçenek olsaydı Doktor bebiş ters deyince dünyalar benim olmuştu sonuçta niye normal istemedim diye bahaneler uydurmamış oldum.Pişman da olmadım çok şükür.Allahım kolay kurtarsın hepimizi

Katılıyorum sana beyaz karanfil... benimde öyle bir girişimim düşüncem bile olmadı ama yazıyı okuyunca hoş gelmedi banada...
Canısı işte anlatmak istediğim bu yani başka bir şey değil. Amaan boşver canım kalbimizi Allah bilsin yeter.9 değil 999 köyden de kovulsam doğru bildiğimden asla vazgeçmedim.Belki çok şey kaybettim ama ben caymadım.Bu saatten sonra da caymaya niyetim yok.Beni anlamana sevindim.Allahıma emanet ol arkadaşım.

Kızlar baby shower yapan yada yapacak olan var mı
Ben yapmıcam.. yapanlarda genelde hamile anneye sürpriz yaparak yapıyor.. bazı hamile anne de kendisi istiyorsa yapıyor...Şuanda hastane hazırlıkları ev temizliiği bile ağır gelirken bunu yapmaya gücüm yetmez:)

Polemik değil yani...grup nedir ya rock grubu ayna grubu metalica grubu grup yorum.....................

gruba girmek gibi bir derdin dusuncen isteğin olmadıysa yazılan msji gormemezlikten gel ve geç ortam germe benzettigin lise gruplarına benzeme.

Kızlar ben mevlut yapamayacagim burada kimsem olmadığı için.
hastanede de bir gün tek kalıniyor.
Hastane süslemesi yapmam büyük ihtimal.

İkram olarak hastanede lokum ikram edicem.

Eve görmeye gelenlere de küçük karton posetlerde kuran ve tesbih hediye edicem.
zaten eve gelen misafire pasta börek yaparim.
Seker hsmurlu kurabiye falan yapmicam.

Amin inşallahh.. işte bana da tüp bebek seninki riske girmeyelim derse elim kolum bağlı olur sezeryana hemen ok derim zaten.. ama işte bir kere normal gibi bir yorum yapınca ona endekslenmişim.. Risk alamam sonuçta bende..

Kızlar nasılsınız beni yine nezle yokluyor gibi bugün dışarı çıkayım dedim nefes nefese eve geldim oğlum totomu yere koydurmuyor. Şimdi sipayi uyuttum ayağımda bir bakayım foruma dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…