2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker hamurlu kurabiye yenmiyor zaten bana gereksiz geliyor o yüzden. Hatane için bende lokum düşünüyorum eve gelenlerede pasta börek en güzeli

Amin inşallahh.. işte bana da tüp bebek seninki riske girmeyelim derse elim kolum bağlı olur sezeryana hemen ok derim zaten.. ama işte bir kere normal gibi bir yorum yapınca ona endekslenmişim.. Risk alamam sonuçta bende..
Sağsalim kucağına al da gerisi önemli değil canım.Doktor senin için en iyisini önerir zaten.

Şeker hamurlu kurabiye yenmiyor zaten bana gereksiz geliyor o yüzden. Hatane için bende lokum düşünüyorum eve gelenlerede pasta börek en güzeli

Cok guzel lokum süslüyolar ya.
oyle bi sey yaptirsak biz de modadan geri kalmadik diye seviniriz en azından

Amin inşallahh.. işte bana da tüp bebek seninki riske girmeyelim derse elim kolum bağlı olur sezeryana hemen ok derim zaten.. ama işte bir kere normal gibi bir yorum yapınca ona endekslenmişim.. Risk alamam sonuçta bende..
Son ana kadar bekle en azından 40. Haftayı doldur eğer problem yoksa. Eğer benim yaş ve bir daha anne olma şansım düşük olmasaydı direk normal denerdim

bende hastane için süsleme düşünmüyorum zaten mevlüt yapıcam
hastane de lokum dağıtsam yeterli zaten kimse gelmez..

Kızlar nasılsınız beni yine nezle yokluyor gibi bugün dışarı çıkayım dedim nefes nefese eve geldim oğlum totomu yere koydurmuyor. Şimdi sipayi uyuttum ayağımda bir bakayım foruma dedim
Ihlamur iç... İçine limon , bir kabuk tarçın ile beraber.. faydasını görürsün..

Artık tanımadığım ve alakasız insanlarla muatap olmuyorum.Çünkü kendime ve bebeğime değer veriyorum.
''SUSKUNLUĞUMUZ KORKUMUZDAN DEĞİL;ASALETİMİZDENDİR.''

Cok guzel lokum süslüyolar ya.
oyle bi sey yaptirsak biz de modadan geri kalmadik diye seviniriz en azından
Gördüğün varmı sitelerden .. bende safranbolu dan getirtmeyi düşünüyorum lokumları çifte kavrulmuş, safranlı filan.. nasıl süslesem acaba ?

Beyaz Karanfil82 senin evde 3 çocuğun vardı demi. Bakıcı evde iş yapıyor mu. Hem çalışıp hemde 3 çocuk ve ev işi nasıl yetisiyorsun. Benim bir çocukla pertim çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…