Canım bukadarida yeter siz iyisiniz ya bebişinin kokusunu aldinya önemli olan o.Ben hastane odasini süslemeyi düşünmüyorum bile zaten hastaneye çok gelen olmaz sadece çok yakinlarim.oyuzden düşünmüyorum hiç
Bence performansın süper. Unutmadin bizi ve cok faydali şeyler paylaştin.Selam kızlar
Kaçırıdığım varsa kusura bakmayın iki arada bir derede kaçamak yapıyorum
Eski performansım yok o yüzden
İkra uyuyoken bende uyumuştum ama eskiis gibi deliksiz uyuyamıyorum sanki ağlıyo snaıyorum hep kulaklarımda kalmış sesi demek ki
Bunu bilmiyodum
Tamam Elmik sağ ol
Kaç saatti net hatırlamıyorum ama yaklaşık 5 saat belden aşağımı hiç hissetmediğimden ağrıyı da hissetmedim
Sonra da zaten 4 tane serum bağlıyolar
Ve günde 2 kez filan gelip ağrı kesici iğne yapıyorlar kalçadan
O yüzden çok az ağrı hissediliyo, kalkıp geri yatarken dikiş yerin acıyo o kadar
Taburcu olurken de reçete yazdılar, içinde antibiyotik var
Onlar da ağrıya iyi geliyo şükür
İnşallah Dilek, 2 hafta filan daha geçer en azından inşallah
Sorma ben çatı muayenesi vs olmamak adına bile sezeryanı isticem diyen insandım
Ama kaçış yok her türlü bişey oluyo
Sonda ve üst giydirmede zorlandım bu yüzden ama belden aşağıyı hissetmediğimden başka çarede yoktu
Tanıdık birinin giydirmesinden iyidir
İlk defa duydum. Bir de 40 uçurma varmış. Onu da yeni duydumKız bebislere mi yapılıyor sadece bilmiyorum da 6 ay kınasıydi sanırım onun hakkinda ne düşünüyor sunuz? Çevrede yapan var ama hic gitmedim
hiç duymadım canım buralarda öyle adet yok nasıl bişeymiş kiKız bebislere mi yapılıyor sadece bilmiyorum da 6 ay kınasıydi sanırım onun hakkinda ne düşünüyor sunuz? Çevrede yapan var ama hic gitmedim
Kız bebislere mi yapılıyor sadece bilmiyorum da 6 ay kınasıydi sanırım onun hakkinda ne düşünüyor sunuz? Çevrede yapan var ama hic gitmedim
Ay ben o anı düşünürken bile gözlerim doluyo eşim oğlum ayyy nebileyim inşallah kendimi tutarimda ağlamamDoğumhaneye girmek biraz acıklı ama olayı drama dökmiyim şimdi
Eşim ağzını bile açamadı dolu doluydu gözleri ben tebessümle by by yaptım
O biraz hassas bende dik duriyim bari daha fazla içlenmesin dedim
Ama beklediğimden çabuk döndüm, eşimden bebek için zıbın vs. istenmiş onu ararken tam ağlayamamış Allah'tan sonra ben geldim şaşırdı
İlk defa duydum. Bir de 40 uçurma varmış. Onu da yeni duydum
hiç duymadım canım buralarda öyle adet yok nasıl bişeymiş ki
Benim memlekette de yok.burada trakyada yapıyorlar. Bildiğin bindallı giydiriyorlar bebislere,ellerine kına yakiyorlar.Oda nasil birsey hic duymadim, esime desemki kizimiza 6.ay kinasi yapalim isyan cikarirsimdiden kiz babasi moduna girdi kina lafina bile taahammul edemez
Çok geçmiş olsun canım demekki daha zamani değil mis.iyi olmanıza sevindimKızlar günaydın,doğurdum demeyi çok isterdim,ama henüz doğurmadım,gaz Sancısı ve enfeksiyonum varmış bol miktarda,serum yedim bütün gece birde duphalac diye bir şurup vardı ondan içirdiler,gaz woman gibi oldum,,Allah'ıma şükür şimdi iyiyiz,evimize gidiyoruz
Benim memlekette de yok.burada trakyada yapıyorlar. Bildiğin bindallı giydiriyorlar bebislere,ellerine kına yakiyorlar.
Ben de her yerde yapılan bisi sanmistim :)
ikisinide hiç duymamıştım kırkında bizde dua filn okunuyoda dışarı gidilmiyo heralde çok bilmiyorum heryerin adeti farklıymış40 ucurmada da bir iki kişiyi ziyarete gidiyorsun bebisle.
Hani sanki 40 güne kdr evden cikarmamissin bebeği gibi
Bizm yapilir ikisi de. Ama bn memlktten uzakta oldgm icn yapar miym bilmyrm. Kirkinda mevlut okunur , dua yapilr . 6 aylk oluncda kina yapilir. Yine herkes toplnr mevlt okunr , taki faln taklir bebege , buyuk anneler bilezk takar genlde , yenir icilir oyle iste. Maksat milleti toplyip okumk aslnda.İlk defa duydum. Bir de 40 uçurma varmış. Onu da yeni duydum
Balksrde yapilio hepsi. Yazin bz de yaparz buyuk ihtmlle 6 aylk kinasi.Benim memlekette de yok.burada trakyada yapıyorlar. Bildiğin bindallı giydiriyorlar bebislere,ellerine kına yakiyorlar.
Ben de her yerde yapılan bisi sanmistim :)
Sonrasinda peki hasta ped drgisirken vc de iken ihtiyac duyuyormusun kimseye kendi basina yapabiliyormusun,Selam kızlar
Kaçırıdığım varsa kusura bakmayın iki arada bir derede kaçamak yapıyorum
Eski performansım yok o yüzden
İkra uyuyoken bende uyumuştum ama eskiis gibi deliksiz uyuyamıyorum sanki ağlıyo snaıyorum hep kulaklarımda kalmış sesi demek ki
Bunu bilmiyodum
Tamam Elmik sağ ol
Kaç saatti net hatırlamıyorum ama yaklaşık 5 saat belden aşağımı hiç hissetmediğimden ağrıyı da hissetmedim
Sonra da zaten 4 tane serum bağlıyolar
Ve günde 2 kez filan gelip ağrı kesici iğne yapıyorlar kalçadan
O yüzden çok az ağrı hissediliyo, kalkıp geri yatarken dikiş yerin acıyo o kadar
Taburcu olurken de reçete yazdılar, içinde antibiyotik var
Onlar da ağrıya iyi geliyo şükür
İnşallah Dilek, 2 hafta filan daha geçer en azından inşallah
Sorma ben çatı muayenesi vs olmamak adına bile sezeryanı isticem diyen insandım
Ama kaçış yok her türlü bişey oluyo
Sonda ve üst giydirmede zorlandım bu yüzden ama belden aşağıyı hissetmediğimden başka çarede yoktu
Tanıdık birinin giydirmesinden iyidir
Benim de daha önceden idrar ve kan testi yapıldı temiz çıktı. Ama ben yine de her gün tansiyonumu ölçüyorum ne olur ne olmaz diye. Yediklerime dikkat ediyorum ama çok sıkı da yapmıyorum maalesef. Benim de elim ayağım şişiyor ama aşırı olmadığını söylüyor hamilelik yaşayan arkadaşlarım bu kadarının normal olduğunu söylüyorlar. Bilemiyorum ki çok mu şiş ilk hamileliğim çünküyok yanlis anlasilcak bi durum yok canim aydinlattigin icin ayrica tesekkur ederim.ben 33 haftalik hamileyim ultrasona girdigimde plesantan normal dedi elimi ayagimi gosterdim doktor panikledi tansiyonu olctu yuksek cikti suphelendi idrar tahlili istedi..ama 30 haftalikken idrar ve kan testi yaptirdim hic bisi cikmadi o zamandada elim ayagim sismisti normal dedi..ins bisi cikmaz.. sizde o. riski tasiyomusunuz? nasil onlem aliyosunuz ayaginiz sisiyormu
Meltem lütfen yanlış anlama ama bende arkadaşa katiliyorum.Bende gruba katılma girişiminde bulunmadım herzaman yazamam ayıp olur diye çünkü buraya bile çok sık giremiyorum.Ama o whats up grubunun kurulması burda konuşuldu burdaki üyelere teklifte bulunuldu katilmak isteyen gelebilir dendi.Simdi burdan bağımsız siz isterseniz başka grup kurun demek bencede yanlış ve birazda kırıcı.bunu yazman bence ayrımcalıktır.Benim haberim yoktu mesela o gruba alımın kapalı olduğundan zaten girmeyi de denemedim ama direk açık açık yazarsan buradaki arkadaşlar kendilerini dışlanmış hisseder diye düşünmen gerekir.Buradaki herkese aynı mesafedeyiz hepimiz arkadaşız.Yok kabul etmiyoruz yok ne okuyunca çok garip hissettim kendimi.Ayrı grup kurun demek ne demek?
Geçmiş olsun son zqmnlardada artık hastalık hiç çekilmiyo zaten kilodan nefes almaz zorlşmış oluyoHerkese ii geceler. Bn cok hastym burnum tikali , gozlerm yanio cok kotu dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?