Bnm kizm da tekme atiyo , her atista da karnim titriyo :)Bugun oğlum sanki göbeğimden çıkcak gibi göbek deliğimi ittiriyo ya
Bebisim 2060 olmus canim
Kesinlike sana katılıyorum olmaz demeyeceksin takipte olacaksın. Ama başta eşim olmak üzere bazen çevremden abartıldığımı düşünenler olabiliyor çok pimpiriklisin diyebiliyorlar. Hele şu an kayınvalidemler var bizde yemekleri o yapıyor o kadar sıkıntıdayım ki sağlıklı yaşam hakkında ufacık bir bilgileri yok. Bana tuzsuz yapıyorlar onu 1500 kere söyleyerek öğrettim ama bügün domates soslu patlıcan kızartma ve mantı yapmış hepsi de bana sıkıntı yaratabilecek yemekler mecburen mantıdan yedim ama acayip vicdan azabı çekiyorum. Patlıcanın mevsimi değil ben normalde eve sokmam kışın kendi gitmiş özellikle almış marketten. Şimdi de önümde herkes kayınvalidem kayınpederim eşim görüncem bayıla bayıla tuzlu çekirdek yiyorlar ben de bakıyorum öyle...Benim Annem de neredeyse doğmak üzereyken kardesimi Preeklamsiden kaybetmişti. Allah korusun. evde tansiyon aleti var. Ara ara tansiyonum takip ederim. sağlık konusunda çok takintiliyim. Her şeye dikkat etmek lazım. Bizim ailede bırak sulalede kimsede şeker yok. Bende gebelki sekeri çıktı. Kendimizi takip etmeliyiz. Bana bir şey olmaz mantığı taşımamak lazım. İnşallah arkadaşımiz için her şey iyi geçer. Artık tip ilerledi. Doktorlar her şeyi takip ediyor ve ne gerekirse ona göre uygulama yapıyor
Sagolasn. Bide cok agrlstm bn yaa. Karnm cok buyuk. Tasyamyrm artk. Yataktn desteksz kalkamyrm. Donerkn bile bi iskence.Geçmiş olsun son zqmnlardada artık hastalık hiç çekilmiyo zaten kilodan nefes almaz zorlşmış oluyo
Aman onlar bitmez tukenmez o turlerArada vah vah bu bek aç ay emzirmiyo musunuz diyen bile çıkıyo da onun dışında iyiyiz elhamdülillah en büyük korkum ameliyattı, sanki benim çocuğumu benden çok düşünecekler
Dedim şu an gazı var her kafadan bi ses çıkıyo da gece de böyle ben dilinden anlıyorum : )
Arkadaşlar ben ilk doğumumda korse takmadim kimse birsey demedi bu konuyla ilgili.Sadece hani doğumdan sonra göbek baglanirmis ya sıkıca göbek kalmasın diye onu sormuştum doktoruma hayir kesinlikle onermiyoruz demişti. Şimdi korsede aynı işi görmüyormu yani oda karnimizi sıkıca saricak.Ayy merak ettim ya kontrole gittiğimde bir sorayım bende bakalım
Cekirge nasılsın ikra sultan nasıl sizi görmeyi çok isterdim. Inşallah bucurukler biraz büyüsün inşallah.İkra, 38.haftada 2980 doğdu
Senin gelişimi haftasına göre iyi, takvimine de uyuyo
2-3 hafta içinde daha çok kilo alır, son haftalar daha çabuk gelişiyo
Cumayı beklerse 3250 doğar demişti bana doktor
Beklemedi 1 hafta önce oldu o yüzden 2980 ama şükür sağlığı yerinde
Gramdan ziyade gelişimlerini tamamlamış olsunlar inşallah
Evet ya bende cok istedim ama hala denk gelemedik ben aslinda dunde bugunde orsdaydim senin bugun kactaydi randevunNormal tarihim 24 Mart. Ama sanırım bebeğin boyutlarındam öyle gözüküyor. Tabi bilemeyiz de ben normal istiyorum çünkü. Ama çantayi hazır tutmakta fayda varnst Perşembe. Senin ne zaman kontrol. Denk gelsek ya
Ben de balikesirliyim biliyon dimi :)Balksrde yapilio hepsi. Yazin bz de yaparz buyuk ihtmlle 6 aylk kinasi.
Geçmiş olsun canimHerkese ii geceler. Bn cok hastym burnum tikali , gozlerm yanio cok kotu dua edin
Ala ala farklı istekte bulunuyor bu ebeler de :)31 Ocakta doğdu, 3 günlük daha teyzesi
Bugün eşim gitti sağlık ocağına, birinci topuk kanını hastanede verdiyseniz ikincisine 7.gün buraya geleceksiniz ya o zaman açarız kaydı demişler
Bende hemen aramak lazımdı da geç kaldık sanırım diye göndermiştim eşimi
Canım arkadaşlar öyle bir karar almışlar birileri gruba katılıp sonra beğenmedik falan demişler galiba ben hiç öyle bir msj la karsilasmadim burda yani ben gruba katıldım hoşuma gitmedi falan gibi birşey okumadim ama ben bazen sayfalari atlaya atlaya okuyorum görmemiş olabilirim. Ama bir arkadaş da söylemiş böyle bir karar alindiysa bile katilmak isteyenlere msj atip bu karar bildirilebilirdi.Biz onlarin arasinda ne tür konuşmalar geçtiğini bilmediğimiz için sanki yeteri kadar kişi alındı biz artık kimseyi kabul etmiyoruz gibi algılandi biraz yani ben öyle anladım.Bn kacrmism sanrm. Hic oyle bisey beklmzdm. Simdi anldm msj atmama ragmn niye whatsup grubna alinmdgmi.
Bende kafasında herşeyi planlayan bir insanım aslında planlı olur diye düşünmüştüm ama bu çok yanlış tabi herşey olacağına varıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.ay ne güzel.... umut oldu bana bu cümlelerin...
Meltem lütfen yanlış anlama ama bende arkadaşa katiliyorum.Bende gruba katılma girişiminde bulunmadım herzaman yazamam ayıp olur diye çünkü buraya bile çok sık giremiyorum.Ama o whats up grubunun kurulması burda konuşuldu burdaki üyelere teklifte bulunuldu katilmak isteyen gelebilir dendi.Simdi burdan bağımsız siz isterseniz başka grup kurun demek bencede yanlış ve birazda kırıcı.
Boyle gunlerde herkes cok.bilir zaten:) hamuleliktede sanji tasiyan sen degulsun senden daha dusunceli iluyir , bas agritmaktan baska bise yapmiyorlar :)Arada vah vah bu bek aç ay emzirmiyo musunuz diyen bile çıkıyo da onun dışında iyiyiz elhamdülillah en büyük korkum ameliyattı, sanki benim çocuğumu benden çok düşünecekler
Dedim şu an gazı var her kafadan bi ses çıkıyo da gece de böyle ben dilinden anlıyorum : )
Atesm yok cok sukur. Sadce bogazm aciyo , burnum akio , keyfm yok. Insllh bebek etknlmzGecmis olsun. Aman canim dikkat et hele bu saatten sonra daha sıkıntılı
Cek kiloyu merak ettim simdi ben. Cok aldim diyordun ya . Dogumda ne kadar gitti kilolarindan.
Cekirge nasılsın ikra sultan nasıl sizi görmeyi çok isterdim. Inşallah bucurukler biraz büyüsün inşallah.
Annelik nasıl gidiyor
Şuan canım o kadar sıkkın ve tedirginim ki.. neyse..
bilip bilmeden konuşan herkesi de Allah'a havale ediyorum.
Bu konuyu artık kapatin.
foruma girdiğimde hakkimda olan konuşmalarinizi görmek zorunda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?