2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegimiz 2284 g,47 cm. Beklenen dogum tarihi 14 mart idrar icin de kültür bakilacak. Haftaya nstye girmeye baslicaZ ins
masallah bebisin kilosu cok iyi cnm ama neden nts ye bu kadar gec basladin yoksa benmi erken basladim bana 29 haftalikken basladilar

Iyi akşamlar kızlar. ..
Çekirge ttavsiyelere devam et ccanım bize seni takipteyim. ..
Allah analı babalı buyutsun, hayırlı bir evlat olsun insallah

SEN KİMSİN BE TANIMIYORUM SENİ ADINI BİLE YENİ GÖRÜYORUM aaaaaaaaaa tanıdıklar cevap verirse sevinirim
Ya sonuçta bir karar alınmış saygı duymak lazım. Ben biliyordum grubu. Kendim dahil olmadım. Şimdi ben istesem onlar istemeyebilir. Çok normal. Haberiniz de olmayabilir. Saygı duymak lazım. Boşver bence

ay cnm tatli tatli uyusun bebisin icinde insallah bende heveslendim ama annemler alicak besigi 1 ay sonra gelicek bizim besigimizde :)
Sağol canım inşallah o tatlı tatlı uyurken izleriz inşallah .. Ben netten aldım cuma gunü annemler gelecek onlar karşılayacak masrafı yine :) burda öyle bebek mağazası yok bulamadım onlar gelene kadar bende beğendiğimi netten getirttim onlar gelince de görürler hem..

sizdede anne tarafi aliyor demekki burdada pek magaza yok sadece 2 bebek magazasi var sendemi dogudasin cnm ben bingoldeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…