2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

))aynen canım benimmm

Bence korku yuzunden simdiden sezeryana yinelme nacizane fikrim , oluruna birak Rabbim hangisini nasip ederse belki dogumun basladigi zaman guzelce rahatca doum yapacaksin nerden bilebiliriz ki cunku ,yada o an sezeryana almalari gerekecek dua et bol bol dua ,dogum zamani okunacak dualarda var onlari arastir oku Allah im yardim eder inan , mecburiyetin yiksa birak oluruna hayirlisi ne ise o nasip olsun vence

8 cm cok iyi yalniz , ins bu dogumunda oyle olur hayirlisi ile

KIZLAR EMZİRME YASTIĞI ALAN VARMI... VARSA NERDEN ve Ne KADARA ALDI? Foto veya site adresi verebilirmisiniz....

merhaba kızlarr..
boya yapmştk 3-4 gün ev temzliğiyle uğraşyrm bugünde başlamadan bi size bakayım dedim iyi gelyrsnz bana
bugün salon storlarını yıkayım dedim.. aslında eşim izin vermyr ama mecbur yapyrm yardım edenim yok çünkü..

dün de (üvey)annem aradı kızıyla istanbula gitmş gezmeye napysn dedi dedm temzlğe grştm zorlanyrmda siz de yoksnz dedim annemde ee iş başa düşünce gibisinden salakça bi lafla moralimi yerle bir etti.. ben öylesine söylemştm aslında kimseden yardm istedğm falan yok.. istsem kadın da tutarm ama kendm içime sinerek yapmak istyrm..
kendimi hem herşeye yetebilecek güçte hemde yapayalnz hissedyrm.. yine de eşimden Allah razı olsun herşeyime yetişiyor..

Boşver takılma sıkma canını. Allah eşlerimize sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…