- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
ayyy inş.canım benim ya sağ salim dönsünde allahın izniyle34+5 dogurdu canım insallah en yakin zamanda dönerler evlerine
var canım sezeryan aklima geldikçe urperiyorum resmen ama cuma netleşecek normal olup olmayacağı çatı muayenesi olacak da
Ben bu topik için yazmamıştım cnm konuştugum arkadaş tüp bebek topiginden o topikte tanıdık kimse kalmamış dedim.
yoksa daha dogurmayan çok kişi var burda hem dogsunlar bu seferde yeni topik açarız bebişleri büyütüyoruz diye
öyle gözüküyo valla canım yaaAyy biraz erken mi onunki de::) bişi değil mart anneleri topiğin hakkını veremicez biz ya:) şubatta bitirecez sanırım :)
Sagol canim , sen nasil oldun? Sana da bakmidlarmiydi acilma varmi yokmu die?geçmiş olsun canım. Aman az daha sabretsin kızımız. sevindim açılmanın olmamasına.
bence mart sonu olarak bi biz kalıcaz mart bası olcak bizimkilerdeAyy biraz erken mi onunki de::) bişi değil mart anneleri topiğin hakkını veremicez biz ya:) şubatta bitirecez sanırım :)
Vay oda isini biliyor:)Bizim hastanede de devamli kadin dogumcu nobetci var.. Benim doktorum mesai saati disi gelirse 500 tl fark aliyomus:)
Herkes gibi tabi ki normal de benim icimde ukte olarak kalacak.. Ama o kadar cok korkuyorum ki.. Ozellikle kesi dikis olaylarindan.. O yuzden pazartesi kontrole gittigimde sezeryan istedigimi soylicem galiba.. Bi yanimda tek korkan sen degilsin korku yuzunden kendini sezeryana itme diyo.. Napicagimi sasirdim..
Aynen biz mart annesi oluruz büyük ihtimalle nisan anneleri de bize katılır artık :)bence mart sonu olarak bi biz kalıcaz mart bası olcak bizimkilerde
canım söyle anlatayım gece 1,5 ta karnım ağrımaya başladı meğer sancıymış o ama benim bunu farkettiğimde saat 4,5 tu eşimi uyandırdım dedim benim sancılarım geldi inanmadı tabi saat tuttu 5 dakika da bire düştü kv hemen duş al dedi ılık bir duş aldım 6,5-7 gibi hastaneye gittim.. hastaneye gittiğimde açılmam 8 cm olmuştu doktor 2 saate kadar doğum yaparsın dedi oğlumu kucağıma aldığımda 8:50 idi... kesi oldu ama ne o anı ne dikiş anını hatırlıyorum hiç ağrı sızı hissetmedim... ertesi gün tabii ki ağrın sızın oluyor ama çekilemeyecek kadar değil
Bn de norml istyrm insllh olursevindim kızlar... hep sezeryan hep sezeryan acaba dedim sadece ben mi normal yapıcam
bana bakmadılar açılma varmı diye. ben evdeyim yatıyorum kalkıyorum bişey yapamıyorum sıkılıyorum. :)) kim nöbetçiydi kim baktıSagol canim , sen nasil oldun? Sana da bakmidlarmiydi acilma varmi yokmu die?
hayırlı haberlrle gel inşallahBiz şimdi doktora gidiyoruz bakalım poz vericek mi Göktuğ :) merak ediyorum kilosu boyu kaç olmuş. İnşallah bir sorunla karşılaşmadan döneriz.
Ben istiyorum kismetse canim :)kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
Boşver takılma sıkma canını. Allah eşlerimize sağlık sıhhat versin.merhaba kızlarr..
boya yapmştk 3-4 gün ev temzliğiyle uğraşyrm bugünde başlamadan bi size bakayım dedim iyi gelyrsnz bana
bugün salon storlarını yıkayım dedim.. aslında eşim izin vermyr ama mecbur yapyrm yardım edenim yok çünkü..
dün de (üvey)annem aradı kızıyla istanbula gitmş gezmeye napysn dedi dedm temzlğe grştm zorlanyrmda siz de yoksnz dedim annemde ee iş başa düşünce gibisinden salakça bi lafla moralimi yerle bir etti.. ben öylesine söylemştm aslında kimseden yardm istedğm falan yok.. istsem kadın da tutarm ama kendm içime sinerek yapmak istyrm..
kendimi hem herşeye yetebilecek güçte hemde yapayalnz hissedyrm.. yine de eşimden Allah razı olsun herşeyime yetişiyor..
Demi İşte bizlerde şubat sonu gibi yakalanmayalım da :) gerçi şubat ayı kısa :)Aynen biz mart annesi oluruz büyük ihtimalle nisan anneleri de bize katılır artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?