2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişler saglıklı gelsınde para o degıl :)

cok zor yalnız olmak cok sıkılıyorum Allahtan komşularım ıyı sen nerdesın cnm yada annenlr cok mu uzak ben bıngoldeyım annemler taa kayserıde
Bn napim bn urfadym annmlr balksrde. Bi uctan bi uca yani cok zor yanlzlk ama napalm sabretcz mecbur. Seneye gitcz ins buralrdan bizm taraflra oyle avutyrm kendmi

Hayırlısı canım çok geçmiş olsun ama erkende olsa bundan sonra bişey olmaz herhalde 32. Haftadan sonra sıkıntı olmaz ama yinede zamanında gelirler inşallah sağlıkla
inşallah cnm yanı zaten taktıralım dıyene kadar 2 hafta gecer ve bebiş 35. haftada falan olur kocaman olur yanı o haftadan sonrada kocaman olur ınsallah

bebişler saglıklı gelsınde para o degıl :)

cok zor yalnız olmak cok sıkılıyorum Allahtan komşularım ıyı sen nerdesın cnm yada annenlr cok mu uzak ben bıngoldeyım annemler taa kayserıde
Bn napim bn urfadym annmlr balksrde. Bi uctan bi uca yani cok zor yanlzlk ama napalm sabretcz mecbur. Seneye gitcz ins buralrdan bizm taraflra oyle avutyrm kendmi

Bn de yattm ama uyuyamadm son haftlr gerckn zormus. 35 ten sonra baya bi agirlasio insan
desene bu bızım ıyı gunlerımız :) bebısler geldıkten sonra bu gunlerımızı cok arıycagız ama Allah o gunlere hazırlıyormus bızı sımdıden alısalım dıye cok guzel bısey

Ozaman fotodan karlıyız :) 1büyük albüm 2küçük albüm ve poster şeklinde resim veriyorlarmış

bencede 250 olsa bende düşünürdüm hatıra kalır iyi olurdu :) artık kendimiz çekeriz bizde bi kaç foto napalım

hiç uyumak ıstemıyorum hep soluma yattığımdan uyuyamyorummm

ben ne yana dönsem yatamıyorum ya bebeğin tekmeleri rahatsız olcak nefes darlığı oldu derken uyku muyu kalmıyo sabaha karşı ancakuyuyorum

inşallah cnm yanı zaten taktıralım dıyene kadar 2 hafta gecer ve bebiş 35. haftada falan olur kocaman olur yanı o haftadan sonrada kocaman olur ınsallah

Bol su icmeyi aman ihmal etme ve surekli vc cik 1 damlayi bile geciktirme , dahada zorlastirmasin bibrek agrisi pis bidedir cunku bilirim, ciddi boyutta drgil ama benimdr sag bobrekte buyume var bende saga yatamam , dogumdan sonra normale donecek hayirlisi ile az kaldi

bizim hastane bu konuda oldukça temiz. havlu olarak kağıt, el havlusu, banyo havlusu hepsi temiz olarak var. yinede sen bilirsin koymak istersen ama boşuna yer kaplar. Ben koymayı düşünmüyırum.
Gunaydinlar. Bu konuyu hic sormadım. Daha odalara bile bakmadim. Hep unutuyorum. O halde ben de almam. Boşuna almayayim

Gunaydinlar. Bu konuyu hic sormadım. Daha odalara bile bakmadim. Hep unutuyorum. O halde ben de almam. Boşuna almayayim

Gunaydin ,aynen odalar demiz canim havlu el kurulama icin ksgitta mevcut temiz havlularda hatta banyo havlulari bile var :) otel odasi banyosu gibi ben yattim hastanede ordan biliyorum,ben yinede bi havlu koydum

Günaydın kızlar yine iş bası artık bu cuma son olucak dün müdürüme yarın başlatıcam dedi yok bekle biraz daha dedi ama dahada beklemek istemiyorum cunku degmiyor burası belli bi süresi yok dimi bildirim yapmanın

Günaydın kızlar yine yeniden sabah oldu bakalım bugün nasıl geçecek dün ayaklarım şişmişti hergün sabah uyandigimda sisligi inmiş oluyodu ama bugün bileklerim sis uyandım aksama kadar nolur bilmiyorum halbuki işyerinde de sürekli yüksekte tutarak oturuyorum 1 hafta kaldı hayirlisiyla izne ayrilmama sabırsızlıkla bekliyorum walla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…