Hayırlısı canım çok geçmiş olsun ama erkende olsa bundan sonra bişey olmaz herhalde 32. Haftadan sonra sıkıntı olmaz ama yinede zamanında gelirler inşallah sağlıklasagol cnm evet acı veren bısey maalesef tek korktugum erken dogum hayırlısı artık
Bn napim bn urfadym annmlr balksrde. Bi uctan bi uca yanibebişler saglıklı gelsınde para o degıl :)
cok zor yalnız olmak cok sıkılıyorum Allahtan komşularım ıyı sen nerdesın cnm yada annenlr cok mu uzak ben bıngoldeyım annemler taa kayserıde
inşallah cnm yanı zaten taktıralım dıyene kadar 2 hafta gecer ve bebiş 35. haftada falan olur kocaman olur yanı o haftadan sonrada kocaman olur ınsallahHayırlısı canım çok geçmiş olsun ama erkende olsa bundan sonra bişey olmaz herhalde 32. Haftadan sonra sıkıntı olmaz ama yinede zamanında gelirler inşallah sağlıkla
Bn napim bn urfadym annmlr balksrde. Bi uctan bi uca yanibebişler saglıklı gelsınde para o degıl :)
cok zor yalnız olmak cok sıkılıyorum Allahtan komşularım ıyı sen nerdesın cnm yada annenlr cok mu uzak ben bıngoldeyım annemler taa kayserıde
anladım cnm senınkıler daha uzak bızım daha var bu yaz geldık buraya 2 bucuk yıl kaldıBn napim bn urfadym annmlr balksrde. Bi uctan bi uca yanicok zor yanlzlk ama napalm sabretcz mecbur. Seneye gitcz ins buralrdan bizm taraflra oyle avutyrm kendmi
Bn de yattm ama uyuyamadmhiç uyumak ıstemıyorum hep soluma yattığımdan uyuyamyorummm
desene bu bızım ıyı gunlerımız :) bebısler geldıkten sonra bu gunlerımızı cok arıycagız ama Allah o gunlere hazırlıyormus bızı sımdıden alısalım dıye cok guzel bıseyBn de yattm ama uyuyamadmson haftlr gerckn zormus. 35 ten sonra baya bi agirlasio insan
Bebek bezleri hep bu fiytta zaten baktm gecen gunarkadaşlar A101 de bebek bezleri şampuan ıslak mendil de indrm varmışş..Eki Görüntüle 1401904
Ozaman fotodan karlıyız :) 1büyük albüm 2küçük albüm ve poster şeklinde resim veriyorlarmış
hiç uyumak ıstemıyorum hep soluma yattığımdan uyuyamyorummm
senın dogumuna az kalmış ne guzel :) bugunlerın tadını cıkaralım ılerde yaramazlar uyutmıycak sımdıden boylelerse :)ben ne yana dönsem yatamıyorum yabebeğin tekmeleri rahatsız olcak nefes darlığı oldu derken uyku muyu kalmıyo sabaha karşı ancakuyuyorum
evet canım az kaldı sayılır şafak sayıyoruz kaldı 18 günümüz :) 23üne doğacak Allah izin verirse inş.senın dogumuna az kalmış ne guzel :) bugunlerın tadını cıkaralım ılerde yaramazlar uyutmıycak sımdıden boylelerse :)
iyi geceleeeeeeeerherkese ıyı geceler
inşallah cnm yanı zaten taktıralım dıyene kadar 2 hafta gecer ve bebiş 35. haftada falan olur kocaman olur yanı o haftadan sonrada kocaman olur ınsallah
Gunaydinlar. Bu konuyu hic sormadım. Daha odalara bile bakmadim. Hep unutuyorum. O halde ben de almam. Boşuna almayayimbizim hastane bu konuda oldukça temiz. havlu olarak kağıt, el havlusu, banyo havlusu hepsi temiz olarak var. yinede sen bilirsin koymak istersen ama boşuna yer kaplar. Ben koymayı düşünmüyırum.
Gunaydinlar. Bu konuyu hic sormadım. Daha odalara bile bakmadim. Hep unutuyorum. O halde ben de almam. Boşuna almayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?