2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi kitapta okumustum.kegel egzersizlerinin normal dogumada faydasi oldugunu,
Birde doguma yakin hurma yermis normal dogum yapacaklar

10 lu seti battaniyenin arasna koyim bn de en iisi direk cikartp verir annm ya da esm

Iyi geceler kızlar çok yorgunum. Akşam yemekten sonra kV geldi eşimle birlikte oturma odasının duvarlarını sildiler camini sildiler perdesini yıkayıp astilar Odam temizlendi çok şükür ama sanki onlar oturdu ben yaptım bunu işi ayaklarım ağrıyo yaticam birazdan bi salonum kaldı onu da cuma gelirim yaparım dedi kV sağolsun çok yoruldu oda haftasonu da gorumcem gelip banyo tuvalet ve mutfagi temizlicek Allah razı olsun hiç yoruldum demiyolar sanki kendi evleri gibi temizliyorlar

ne güzel şanslısın.

Tütütü masallah nazar degmesin :)

Ohh ne güzel coj sanslisin kiymetini bil benim ki gelir hiç bişeye elini sürmez bir de camlar kirlenmiş perdeler kirlenmiş diye laf eder :)

Bi kitapta okumustum.kegel egzersizlerinin normal dogumada faydasi oldugunu,
Birde doguma yakin hurma yermis normal dogum yapacaklar
deniycem bakalım hurmayıda söylemişşerdi ama ben çok sevmiyorum

10 lu seti battaniyenin arasna koyim bn de en iisi direk cikartp verir annm ya da esm
Hem annenede kolay olur hangisydi diye paniklemez
saolaun benim kv demde geliyo temizliğimi yapıyo gidiyo hiçde yoruldum demez nazar değmesin bu konuda bende şanslıım

evet söylüyordun gelcekler diye oda oda bitryrlar ne güzel..
bende tek başıma söylene söylene yapyrm eşimde sağolsn yardm ediyr ama birileri el atsın artık diye söylenip dururken görümcem aradı.
temzlk yaptğmı söyleynce çok kızdı elleme bişeyi pazar gelip yaparm ben dedi..
çalışyrsun zaten bi pazarn var desemde olsun bi günde hallederm kalan işlerini yorma kendini dedi sağolsun.. bugn moralm bozuktu resmen keyfim yerine geldi

Bnm de bugn kiz kardesm supurdu sildi heryeri. Bn bi toz aldm onda bile yoruldm. Bizden gecms artk :)

Sürekli emzir ceko. Sen emmiyor zannedersin ama ne alırsa kar. Sarılığın artmaması icin bu cok önemli. O uyusa da sen her iki saatte bir kaldır onu. Mümkünse karanlıkta emzir

yaa benım burda kımsem yok esımden baska sagolsun o da ıstedıgım zaman yapıyor ev işlerini ama annemler gelsın genel temızlık yapıcam

bizimde şubatın son haftası allah nasip ederse doğum canım seninde mi öle)

evet canım benimde şubat sonu 23 üne gün verdi dr. doğum için

benim doğumun olduğu gün :) 23 ünde doğacak inş. alah izin verirse bizim kuzu da ...
kizlar dun burdaki ozele dogum fiyatlarini sorduk normal 600 sezeryan 500 dedi ben cok sasirdim

burdada öyle benim doğumu düşündüğüm hastanede normal 550 sezeryan 600 herhangi bi ek ücretde yokmuş :)

Bizde özel hastanede sorduk normalde sezeryande 1000 dediler epidurale ek 200 yada 250 alıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…