- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
şehirden şehire değişiyor sanırım doğum fiyatları annemler de ilçede oturuyor orda bile 1300 demişler doğuma yine burası uygun ya doğuma hazırlık bebeğin masrafları derken baya harcama yapılıyor ister istemez,bari doğumçokpahalı olmasın dimiBizde özel hastanede sorduk normalde sezeryande 1000 dediler epidurale ek 200 yada 250 alıyorlarmış
Bebegn esyalryla kendimnkleri ayni cantya koydum ama ayirsammiki. 2 canta yapmk daha mi ii olur sizce ?
Bende yok ama bitirince biraz daha oturuyorum yine geliyo kalkmadan ikinci postayi da yapmis oluyorum :)Bu arada kızlar ben tuvaletten ayağa kalkınca 2 gündür idrarımı kaçırıyorumebe arkadaşım akim bizdeydi sordum kegel egzersizlerine başla hem normal doğumada faydası oluyo dedi böyle şey yaşayanınız var mı
Foto çekimi de varmış albüm yapıyorlar oda ek 250 o bu şu derken bir sürü masraf gerçekten iyiymiş fiyatlar sizinşehirden şehire değişiyor sanırım doğum fiyatları annemler de ilçede oturuyor orda bile 1300 demişler doğuma yine burası uygun ya doğuma hazırlık bebeğin masrafları derken baya harcama yapılıyor ister istemez,bari doğumçokpahalı olmasın dimi
foto çekimi dışarıdaki çekimlere göre iyiymiş bende düşünmüştümde baktım çok pahalı gerek yok dedim :) fotosuz sadece cd ye 750 dedi doğum fotocusu fotoda olursa 1000 dedi kalsın gerek yok dedim yeterince masraf oluyo bide doğum var önümüzde burdaki hastaneler çok pahalı değil Allahtan öyle böyle derken hakikaten yenidoğan bebeğin oluyo masrafı baya ...Foto çekimi de varmış albüm yapıyorlar oda ek 250 o bu şu derken bir sürü masraf gerçekten iyiymiş fiyatlar sizin
normal neden o kadar pahalıysa sezeryan normal amaBizde özel hastanede sorduk normalde sezeryande 1000 dediler epidurale ek 200 yada 250 alıyorlarmış
Bnm de kimsem yok burda kardesm geldi o yapio hersyi , doguma da annm gelck ins :)yaa benım burda kımsem yok esımden baska sagolsun o da ıstedıgım zaman yapıyor ev işlerini ama annemler gelsın genel temızlık yapıcam
Bilmiyorum canım öyle dediler aynıydı normalin daha ucuz olması lazım haklısınnormal neden o kadar pahalıysa sezeryan normal ama
Ozaman fotodan karlıyız :) 1büyük albüm 2küçük albüm ve poster şeklinde resim veriyorlarmışfoto çekimi dışarıdaki çekimlere göre iyiymiş bende düşünmüştümde baktım çok pahalı gerek yok dedim :) fotosuz sadece cd ye 750 dedi doğum fotocusu fotoda olursa 1000 dedi kalsın gerek yok dedim yeterince masraf oluyo bide doğum var önümüzde burdaki hastaneler çok pahalı değil Allahtan öyle böyle derken hakikaten yenidoğan bebeğin oluyo masrafı baya ...
bebişler saglıklı gelsınde para o degıl :)Bilmiyorum canım öyle dediler aynıydı normalin daha ucuz olması lazım haklısın
cok zor yalnız olmak cok sıkılıyorum Allahtan komşularım ıyı sen nerdesın cnm yada annenlr cok mu uzak ben bıngoldeyım annemler taa kayserıdeBnm de kimsem yok burda kardesm geldi o yapio hersyi , doguma da annm gelck ins :)
Öyle tabiki canım en önemlisi sağlık inşallah sağlıklı gelirler aramıza...bebişler saglıklı gelsınde para o degıl :)
cok zor yalnız olmak cok sıkılıyorum Allahtan komşularım ıyı
Sola yatmak iyiymiş bu arada kan akımı için öyle biliyorumhiç uyumak ıstemıyorum hep soluma yattığımdan uyuyamyorummm
evet ıyı bebiş için cunku sag tarafta k.cıger ve mıde var bebiş sol tarafta daha rahat eder. bıde benım sag bobregımde sısme var dr soluna yatkı sıkışma olmasın dedı o yuzden zorundayımSola yatmak iyiymiş bu arada kan akımı için öyle biliyorum
eveeet yarın ılk işim markete gıtmek ıslak mendıller ıcın :)arkadaşlar A101 de bebek bezleri şampuan ıslak mendil de indrm varmışş..Eki Görüntüle 1401904
Geçmiş olsun neden öyle oldu?evet ıyı bebiş için cunku sag tarafta k.cıger ve mıde var bebiş sol tarafta daha rahat eder. bıde benım sag bobregımde sısme var dr soluna yatkı sıkışma olmasın dedı o yuzden zorundayım
sagol cnm benım yaramaz hep sagıma yaslanıyor ve sişme cıddı boyuta geldı stent takalım dedı dr ama erken dogum rıskı varGeçmiş olsun neden öyle oldu?
Çok geçmiş olsun yaramazın yaptığına bak stent mi! Duyduğuma göre acı veren bişey osagol cnm benım yaramaz hep sagıma yaslanıyor ve sişme cıddı boyuta geldı stent takalım dedı dr ama erken dogum rıskı var
sagol cnm evet acı veren bısey maalesef tek korktugum erken dogum hayırlısı artıkÇok geçmiş olsun yaramazın yaptığına bak stent mi! Duyduğuma göre acı veren bişey o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?