2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde özel hastanede sorduk normalde sezeryande 1000 dediler epidurale ek 200 yada 250 alıyorlarmış
şehirden şehire değişiyor sanırım doğum fiyatları annemler de ilçede oturuyor orda bile 1300 demişler doğuma yine burası uygun ya doğuma hazırlık bebeğin masrafları derken baya harcama yapılıyor ister istemez,bari doğumçokpahalı olmasın dimi

Bende yok ama bitirince biraz daha oturuyorum yine geliyo kalkmadan ikinci postayi da yapmis oluyorum :)

Foto çekimi de varmış albüm yapıyorlar oda ek 250 o bu şu derken bir sürü masraf gerçekten iyiymiş fiyatlar sizin

Foto çekimi de varmış albüm yapıyorlar oda ek 250 o bu şu derken bir sürü masraf gerçekten iyiymiş fiyatlar sizin
foto çekimi dışarıdaki çekimlere göre iyiymiş bende düşünmüştümde baktım çok pahalı gerek yok dedim :) fotosuz sadece cd ye 750 dedi doğum fotocusu fotoda olursa 1000 dedi kalsın gerek yok dedim yeterince masraf oluyo bide doğum var önümüzde burdaki hastaneler çok pahalı değil Allahtan öyle böyle derken hakikaten yenidoğan bebeğin oluyo masrafı baya ...

Ozaman fotodan karlıyız :) 1büyük albüm 2küçük albüm ve poster şeklinde resim veriyorlarmış

Bilmiyorum canım öyle dediler aynıydı normalin daha ucuz olması lazım haklısın
bebişler saglıklı gelsınde para o degıl :)
Bnm de kimsem yok burda kardesm geldi o yapio hersyi , doguma da annm gelck ins :)
cok zor yalnız olmak cok sıkılıyorum Allahtan komşularım ıyı sen nerdesın cnm yada annenlr cok mu uzak ben bıngoldeyım annemler taa kayserıde

Sola yatmak iyiymiş bu arada kan akımı için öyle biliyorum
evet ıyı bebiş için cunku sag tarafta k.cıger ve mıde var bebiş sol tarafta daha rahat eder. bıde benım sag bobregımde sısme var dr soluna yatkı sıkışma olmasın dedı o yuzden zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…