2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Primanin yeni doğan iyiymiş ama ilerisi için huggisi iyiymis
ya aslında hangisiyle başlarsan onunla devam ediceksin... ben ilk oğlumda prima aldım ama sonrasında huggies aldım hemen pişik oldu tekrar primaya döndüm... ama şimdi kararsızım hangisini alsam diye düşünüyorum

Arkadaşlar birşey sorucam bu göğüs ucu kremini bizim k.dogum doktirlarimz simdiden yazıyorlar mi yoksa kendimizmi aliyoruz.Onceden kullanmak iyi geliyorsa kullanalim çünkü o acıyı çeken bilir.Gozumden yas geliyordu resmen. Doktorum yazmıştı dogumdan sonra diye hatirliyorum ama oda silinmesi gerekiyordu e bebekde sık sık emdiginden bence hiçbir faydası olmuyordu Birde daha önce konuşuldu mu hatırlamıyorum ama hastaneye nevresim takımı goturecekmisiniz kendiniz için Geçen doğum yapan arkadaş götürmüş de annem istersen goturelum bizde dedi hic kullanılmamış varmış onda bende kararsiz kaldim.

Zeytin yagi soyle kullaniliyormus. Once isitiyoruz. Ciz sesi gelince kapyoruz. Soguyununca kullaniliyoruz. Ebeler oyle anlatmıştı
Evet zeytinyaginin asiti bu sekilde aliniyormus ya da asiti alinmis zeytinyagi kullanilacakmis bebe yagini kesinlikle tavsiye etmiyorlar icinde petrol varmis

Kızlaaarr bebek için hangi bezi aldınız ya ?
ben her markadan 1 tane aldım cnm:) molfix göbek oyuntulu, huggies ve prima premiummuydu neydi beyaz renkli olandan, hangisinin iyi geliceğini bilmiyorum bi bebekte pişik yapmayan bez başkasında pişik yapıyo fln dediler bide bi paket bez 2,3gün fln gidiyyomuş arkadaşım yeni doğurdu onun tavsiyelerine göre aldım :)

Kızlar arada kaynadım ama ben. Yarın son çalışma günüm olsun istiyorum. dün müdüre dedim dur dedi biraz daha bugun tekrar konusucam. Belli bir süre önce söyleme durumu yok değil mi
yok cnm istediğin an çıkabilirsin 8 aydır hamile olduğunu bilmiyolarmı ki sonuçta, baskı yapamazlar takma hiç

Ben kendim aldım doktorum yazmadı, lansinoh aldım ve silmeye gerek diyo, nevresim takımı götürmeyi düşünmüyorum ben

Selam kızlaarr.. Doktorum başka bir hastaneye geçti çok canım sıkkın, sırf o Dr için Sancaktepe'ye gidiyordum,şimdi evime yakın hastaneleri de inceliyorum. Ataşehir kadıköy şifa hastanesi ve Dr şarı hakkında bi bilgisi olan var mı,paylaşırsanız çok sevinirimmmm.....

merhaba kizlar umarim herkes iyidir ... biz cok iyiyiz Allaha sukur dun aksam nisan gelme olayi flan oldu diye yazmistim ebeyle gorustum ... kendisi sali gunu alttan muayene etmisti ve mikrop, bakteri varmi diye de ornek almisti vajinadan o esnada az bisey kanda vardi.. korkulacak bisey yok dedi gecen gunki alttan muyane yapildigi icin boyle oluyomus .. yani nisan deildi benim godugum akintiydi ama kivami sadece sumugumsu biseydi... Allaha sukur simdi iyiyiz sorun yok ... evimizdeyiz gunumuzun dolmasini bekliyoruz..... he bide kizlar karinin asagiya indigini nasil anlariz cunku benim gobegimle gogus aramda 4 parmak bosluk var... ama bebegimm hala kaburgalarima baski yapiyo.. sizce hala yukardami?

Kızlar bir sorum daha var zebra perde kullanıyor musunuz . Tavsiye eder misiniz.temizligi ve kullanımı nasıl. Çocuk odası için düşünüyorum birde alırken nelere dikkat etmeliyim. Beyaz mı tercih etmeli yoksa çocuk odası desenli mi olmalı.

oohh misss. Bu büyük tasayı atlattın darısı başımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…