Primanin yeni doğan iyiymiş ama ilerisi için huggisi iyiymisKızlaaarr bebek için hangi bezi aldınız ya ?
ya aslında hangisiyle başlarsan onunla devam ediceksin... ben ilk oğlumda prima aldım ama sonrasında huggies aldım hemen pişik oldu tekrar primaya döndüm... ama şimdi kararsızım hangisini alsam diye düşünüyorumPrimanin yeni doğan iyiymiş ama ilerisi için huggisi iyiymis
Ben yorumlarını çok okudum canm ama her ikisini de kullanmadım sonuçta kesin bir şey söyleyemem. Yorumlarda fiyat olarak daha pahalı olmasına rağmen premium sıvı kaka da yeni bebek kadar iyi değil yazmışlardıbirde prima premium var hangisi daha iyidir acaba ?
Evet zeytinyaginin asiti bu sekilde aliniyormus ya da asiti alinmis zeytinyagi kullanilacakmis bebe yagini kesinlikle tavsiye etmiyorlar icinde petrol varmisZeytin yagi soyle kullaniliyormus. Once isitiyoruz. Ciz sesi gelince kapyoruz. Soguyununca kullaniliyoruz. Ebeler oyle anlatmıştı
hmm peki başka hangi yağları kullanabiliriz biliyomusun? bebe yağı istemiyorum çünkü petrol ürünlerinden yapılıyoCanım zeytinyağı asitli olduğu içi yenidoğana çom kullanmamak gerekirmiş bilgin olsun
hadi gözümüz aydın o zaman canımmmmbaşlat canım sorun olmuyo raporu istediğin zamna çalışamaz yaptırabilirsinallah nasip ederse benimde pazartesi son
ben her markadan 1 tane aldım cnm:) molfix göbek oyuntulu, huggies ve prima premiummuydu neydi beyaz renkli olandan, hangisinin iyi geliceğini bilmiyorum bi bebekte pişik yapmayan bez başkasında pişik yapıyo fln dediler bide bi paket bez 2,3gün fln gidiyyomuş arkadaşım yeni doğurdu onun tavsiyelerine göre aldım :)Kızlaaarr bebek için hangi bezi aldınız ya ?
yok cnm istediğin an çıkabilirsin 8 aydır hamile olduğunu bilmiyolarmı ki sonuçta, baskı yapamazlar takma hiçKızlar arada kaynadım ama ben. Yarın son çalışma günüm olsun istiyorum. dün müdüre dedim dur dedi biraz daha bugun tekrar konusucam. Belli bir süre önce söyleme durumu yok değil mi
Gebelikte niye saç kesilmiyormuş ki Allah aşkına? Dayanağı ne peki. Ben kestirdim valla, hiç duymamıştım.benim de cok uzadi ama iste batıl inançlardan dolayi ben dr dogum sonrasini bekliyorum
Ben kendim aldım doktorum yazmadı, lansinoh aldım ve silmeye gerek diyo, nevresim takımı götürmeyi düşünmüyorum benArkadaşlar birşey sorucam bu göğüs ucu kremini bizim k.dogum doktirlarimz simdiden yazıyorlar mi yoksa kendimizmi aliyoruz.Onceden kullanmak iyi geliyorsa kullanalim çünkü o acıyı çeken bilir.Gozumden yas geliyordu resmen. Doktorum yazmıştı dogumdan sonra diye hatirliyorum ama oda silinmesi gerekiyordu e bebekde sık sık emdiginden bence hiçbir faydası olmuyordu Birde daha önce konuşuldu mu hatırlamıyorum ama hastaneye nevresim takımı goturecekmisiniz kendiniz için Geçen doğum yapan arkadaş götürmüş de annem istersen goturelum bizde dedi hic kullanılmamış varmış onda bende kararsiz kaldim.
Ben de 2 kere kestirdim hem de cok da rahat ettimGebelikte niye saç kesilmiyormuş ki Allah aşkına? Dayanağı ne peki. Ben kestirdim valla, hiç duymamıştım.
aynen canım bende öyle düşündüm ama bakalımbende almadım sütüm olucakmı bilmiyorum çünkü, yetmezse boşa alınmış olur
hadi gözümüz aydın o zaman canımmmm
ben konaklama yaptım ya :) bence gerek yok ayak havlusuna kadar tüm havluları koymuşlar.Gunaydinlar. Bu konuyu hic sormadım. Daha odalara bile bakmadim. Hep unutuyorum. O halde ben de almam. Boşuna almayayim
oohh misss. Bu büyük tasayı atlattın darısı başımıza inş.selammm ben geldim
dün yoktum annem ve kızkardeşimm temizlik için geldiler
işe gelemedim o yüzden hafta ortası çıkmış oldu aradan
ev yağ dök yala oldu walla herşey parlıyoo
nasılsınız bakalım keyifler nasıl geçmişe bakamadım doğuran varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?