bende almadımbn süt sağmak için makine almadım kızlar ya onu bebiş doğmadan almamız mı lazım
valla canım benim mesela normalde şubatın 16 sında artık evde olmam gerekiyo ama 32 haftalık aldığım raporda izne çıkış tarihini 10 şubat yazmışlar37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
demekki tek değilmişim canım bende tek ben mi almadım acaba diye düşünmeye başlamıştımbende almadım
Canım seni çok iyi anlıyorum burda böyle bir sorun olduğunda atliyorum hemen. Ayni seyi yasadim bende.Ben aynı hastaneye gelen başka bir doktora gittim memnunda kaldim.Demekki böyle daha hsyirliymis diyirum.Yarin yine gidicem ama icimdede ya buda giderse ben doğum yapmadan korkusuda yok değil yaniSelam kızlaarr.. Doktorum başka bir hastaneye geçti çok canım sıkkın, sırf o Dr için Sancaktepe'ye gidiyordum,şimdi evime yakın hastaneleri de inceliyorum. Ataşehir kadıköy şifa hastanesi ve Dr şarı hakkında bi bilgisi olan var mı,paylaşırsanız çok sevinirimmmm.....
Canım s.ocagindaki ebemi yaptı alttan muayeneyimerhaba kizlar umarim herkes iyidir ... biz cok iyiyiz Allaha sukur dun aksam nisan gelme olayi flan oldu diye yazmistim ebeyle gorustum ... kendisi sali gunu alttan muayene etmisti ve mikrop, bakteri varmi diye de ornek almisti vajinadan o esnada az bisey kanda vardi.. korkulacak bisey yok dedi gecen gunki alttan muyane yapildigi icin boyle oluyomus .. yani nisan deildi benim godugum akintiydi ama kivami sadece sumugumsu biseydi... Allaha sukur simdi iyiyiz sorun yok ... evimizdeyiz gunumuzun dolmasini bekliyoruz..... he bide kizlar karinin asagiya indigini nasil anlariz cunku benim gobegimle gogus aramda 4 parmak bosluk var... ama bebegimm hala kaburgalarima baski yapiyo.. sizce hala yukardami?
sıhhatler olsun. rahatlamışsındır bir nebze. bende doğumdan sonra saçlarımı kestirsem rahatlıcam.Ben de kesimi dogum sonrasina biraktim. Benim kafamda 4 renk vardi beyazlar dahil. Doktorum da organik boyayla boyatabilirsjn deyince işte boyattim
yok canim ben yurtdisindayim ebe takip ediyo beni burdaki ebeler doktorlardan daha iyi ...Canım s.ocagindaki ebemi yaptı alttan muayeneyi
Ayy evet sorma ya çok gıcık oldum yerine gelen kadına gitcem ben de yarın mecburen :/ bakalım nasıl.. Başka hastaneler de çok Pahalı Kadıköy şifa 7-8 kereden bahsediyo,benim hastanem baya uygun oralara göreCanım seni çok iyi anlıyorum burda böyle bir sorun olduğunda atliyorum hemen. Ayni seyi yasadim bende.Ben aynı hastaneye gelen başka bir doktora gittim memnunda kaldim.Demekki böyle daha hsyirliymis diyirum.Yarin yine gidicem ama icimdede ya buda giderse ben doğum yapmadan korkusuda yok değil yani
geçmiş olsun canımKızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
oohh misss. Bu büyük tasayı atlattın darısı başımıza inş.
Kızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
yok kız normal marketlerde 15 liraya görmedim ben hiç.evet öyleymiş.. ama merve de piyasada bu fiyatta zaten dedi. bi araştcam ona göre alrm diyrm uygunsa bi kaç paket
olmazsa ben de organik boyatırım.Normal degil. Amonyaksiz organik. Yine cok dogal değildir ama normallerden daha iyi
sen ayrılmak mı istiyorsun artık?Kızlar arada kaynadım ama ben. Yarın son çalışma günüm olsun istiyorum. dün müdüre dedim dur dedi biraz daha bugun tekrar konusucam. Belli bir süre önce söyleme durumu yok değil mi
ben almadım krem,duruma göre bakarım diyorum.belki olmaz yara iyi emzirebilmeyi becerebilirsem :)Arkadaşlar birşey sorucam bu göğüs ucu kremini bizim k.dogum doktirlarimz simdiden yazıyorlar mi yoksa kendimizmi aliyoruz.Onceden kullanmak iyi geliyorsa kullanalim çünkü o acıyı çeken bilir.Gozumden yas geliyordu resmen. Doktorum yazmıştı dogumdan sonra diye hatirliyorum ama oda silinmesi gerekiyordu e bebekde sık sık emdiginden bence hiçbir faydası olmuyordu Birde daha önce konuşuldu mu hatırlamıyorum ama hastaneye nevresim takımı goturecekmisiniz kendiniz için Geçen doğum yapan arkadaş götürmüş de annem istersen goturelum bizde dedi hic kullanılmamış varmış onda bende kararsiz kaldim.
geçmiş olsun arkadaşımKızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
Kızlar bir sorum daha var zebra perde kullanıyor musunuz . Tavsiye eder misiniz.temizligi ve kullanımı nasıl. Çocuk odası için düşünüyorum birde alırken nelere dikkat etmeliyim. Beyaz mı tercih etmeli yoksa çocuk odası desenli mi olmalı.
Allah şifa versin canım inş.tahmin ettileri gibi bişey değildir.Kızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
ben içtiğim zaman hiç limon koymadım. Limonlununda bi zararı olacağını sanmıyorum.kızlar limonlu içilen çayın zararı varmı acaba ??
ben içtiğim zaman hiç limon koymadım. Limonlununda bi zararı olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?