2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

37 yi doldurmak derken 37+6 değil di mi kızlar. tam 37. haftaya girdiğimiz gün işteki son günümüz mü oluyor?
valla canım benim mesela normalde şubatın 16 sında artık evde olmam gerekiyo ama 32 haftalık aldığım raporda izne çıkış tarihini 10 şubat yazmışlar

Canım seni çok iyi anlıyorum burda böyle bir sorun olduğunda atliyorum hemen. Ayni seyi yasadim bende.Ben aynı hastaneye gelen başka bir doktora gittim memnunda kaldim.Demekki böyle daha hsyirliymis diyirum.Yarin yine gidicem ama icimdede ya buda giderse ben doğum yapmadan korkusuda yok değil yani

Canım s.ocagindaki ebemi yaptı alttan muayeneyi

Ben de kesimi dogum sonrasina biraktim. Benim kafamda 4 renk vardi beyazlar dahil. Doktorum da organik boyayla boyatabilirsjn deyince işte boyattim
sıhhatler olsun. rahatlamışsındır bir nebze. bende doğumdan sonra saçlarımı kestirsem rahatlıcam.

Ayy evet sorma ya çok gıcık oldum yerine gelen kadına gitcem ben de yarın mecburen :/ bakalım nasıl.. Başka hastaneler de çok Pahalı Kadıköy şifa 7-8 kereden bahsediyo,benim hastanem baya uygun oralara göre

evet öyleymiş.. ama merve de piyasada bu fiyatta zaten dedi. bi araştcam ona göre alrm diyrm uygunsa bi kaç paket
yok kız normal marketlerde 15 liraya görmedim ben hiç.
ben iki paket prima almıştım,bilemedim şimdi.
neyle başlarsan onunla devam et diyorlar.

Normal degil. Amonyaksiz organik. Yine cok dogal değildir ama normallerden daha iyi
olmazsa ben de organik boyatırım.

Kızlar arada kaynadım ama ben. Yarın son çalışma günüm olsun istiyorum. dün müdüre dedim dur dedi biraz daha bugun tekrar konusucam. Belli bir süre önce söyleme durumu yok değil mi
sen ayrılmak mı istiyorsun artık?
çalışamaz raporu alıp ver yarın ya

ben almadım krem,duruma göre bakarım diyorum.belki olmaz yara iyi emzirebilmeyi becerebilirsem :)
nevresim takımı da almıcam yanıma
Kızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
geçmiş olsun arkadaşım

görünüşü güzel ama tavsiye etmiyorlar pek sanırım temizliği çok zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…