- 17 Kasım 2013
- 232
- 298
- 358
Çok geçmiş olsun cnm acil şifalarKızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
sanmıyorum ama belki çok tüketince tansiyonla ilgili sıkıntı olabilir.kızlar limonlu içilen çayın zararı varmı acaba ??
Sagolun kızlar umarım bişi çıkmaz korkuyorumçook geçmiş olsunn
SagoÇok geçmiş olsun cnm acil şifalar
Sağol arkadasımyok kız normal marketlerde 15 liraya görmedim ben hiç.
ben iki paket prima almıştım,bilemedim şimdi.
neyle başlarsan onunla devam et diyorlar.
olmazsa ben de organik boyatırım.
sen ayrılmak mı istiyorsun artık?
çalışamaz raporu alıp ver yarın ya
ben almadım krem,duruma göre bakarım diyorum.belki olmaz yara iyi emzirebilmeyi becerebilirsem :)
nevresim takımı da almıcam yanıma
geçmiş olsun arkadaşım
Geçmiş olsun canım.çıkmaz Allahın izniyle..Sagolun kızlar umarım bişi çıkmaz korkuyorum
İnşallah Canm sizde dıkkat edın korkusu suphesı bıle kötüAllah şifa versin canım inş.tahmin ettileri gibi bişey değildir.
Allah şifa versin canım inş.tahmin ettileri gibi bişey değildir.
Geçmiş olsun canım son durumlardan haberdar etKızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
Ben de idrar verdim sonuç bekliyorum.6 haftadır uğraşıyorum tansiyonlaİnşallah Canm sizde dıkkat edın korkusu suphesı bıle kötü
Canım sagol yaa internette biraz arastirdim bazısı memnun bazısı değil kafam karıstı ne yapsam bilemedimgörünüşü güzel ama tavsiye etmiyorlar pek sanırım temizliği çok zormuş..
Ederım Canım 24 saat ıdrar toplaması yapacaklar bırde boGeçmiş olsun canım son durumlardan haberdar et
sagol Canm ederim 24 saat Idrar toplıcaklar işte bakalım sonuç ne olacak bıde kan uyuşmazlığımız var bizim akraba olmadığımız halde sızde dıkkat edın tansıyona halsiz bas ağrısı ödemeGeçmiş olsun canım son durumlardan haberdar et
Geçmiş olsun canım son durumlardan haberdar et
sanmıyorum ama belki çok tüketince tansiyonla ilgili sıkıntı olabilir.
limon düşürüyor muydu yükseltiyor muydu unuttum?
ben açık içiyorum çayı
Sagolun kızlar umarım bişi çıkmaz korkuyorum
İnşallah birsey çıkmaz korkusu bıle kötü canım benım gebelıkden önce hep düşerdi şimdi yükselıyorBen de idrar verdim sonuç bekliyorum.6 haftadır uğraşıyorum tansiyonlainşallah bu testte de yırtarım bakalım
Canım sagol yaa internette biraz arastirdim bazısı memnun bazısı değil kafam karıstı ne yapsam bilemedim
Edıyorum canım bol bol ama korku işte yınedeçıkmaz inşallah kalbini ferah tut bol bol dua..
Aynen.ama her tansiyon preeklempsi değil.6 haftadır ilaçla idare ettim.arada idrar topluyoruz.şimdiye kadar gebelik zehirlenmesine dönmedi çok şükür,inşallah dönmez.senin de çıkmaz inşallah.stres daha çok yükseltiyo tansiyonu,dikkat et kendineİnşallah birsey çıkmaz korkusu bıle kötü canım benım gebelıkden önce hep düşerdi şimdi yükselıyor
Eğer perdeyi yayıp fırçalıyacak yeriniz yoksa almayın.süpürmekle silmekle olmuyo,yıkamak muhakkak gerekiyo halı gibi...evet farklı şeyler söyleyen var ama
sanırım zormuş temizliği falan.
A101 de bu fiyatta hep cnm baska yerlrde daha fazladrbana da uygun gibi geldi gerçi piyasayı tam bilmyrm bi bakaym marketlere ona göre alırım o zamn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?