- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bnm kalcam degl de bazen vajinam agriyo , aniden bi aci giriyo arada , yururken aciyo falno kalça ağrısı bende de var ya( kalça kemiklerim mi kalçadaki kaslar mı anlayamıyorum ama yürürken beni zorluyor... bacağıma doğru da geliyor.. biri çatı genişlemesi yapıyor o kalça ağrıların inşallah normal doğum için bize yararı olur bu ağrıların...
Kilosu ne kadrki bebegn ? Bn de merak ediyrm 3 haftdr gormuyrm cumrtsi kontrlm var baklm ne durumdagünaydn hanımlarr..
gece bende rüyamda doğum yaptğmı gördüm o kadar gerçekçiydiki.. bende ebe arıyrm inat ediyrm bu bebek normal doğacak diye ve doğumumu çok kolay bi şeklde yaşıyrm rüya ama resmen çocuğn çıkışını bile hissedyrm..
sanrm çok fazla düşünr oldum sezeryan hiç istemyrm ama bebeğm çok kilo alıyr sezeryan olabilirim bu gidişlegerçekten çok korkyrm sezeryandan
Rabbim hayrlısını nasip etsin tabiki.. ama bebeğimn çok kilo alması hem sevndrrken hem korkutyr
karnım günden güne çok büyüyor daha önceki kontrolümde de bebeğimn çok kilolu olabileceğini söylemşti doktor
Eğer perdeyi yayıp fırçalıyacak yeriniz yoksa almayın.süpürmekle silmekle olmuyo,yıkamak muhakkak gerekiyo halı gibi...
Yok a101 de hep bu fiytta cnm istedgn zamn git ordan alevet öyleymiş.. ama merve de piyasada bu fiyatta zaten dedi. bi araştcam ona göre alrm diyrm uygunsa bi kaç paket
Prima Premium care aldımKızlaaarr bebek için hangi bezi aldınız ya ?
ya kızlar ben görünmez miyim?benim yazdığım hiçbir şeye hastaneye gidiyorum dediğim gdışında cvp vermiyorsunuz?yazdıklarım görünmüyor mu?
hee oh be görünüyormuşum,gerçekten yazdıklarım görünmüyor sandım,yazar mısın ctsi doktordan sonra?ben 37.haftadayımm henüz olmadı
cumartesi günü randevum var herhalde bu sefer yapar diye düşünüyorum..
Bakalım sonuç ne olucak Sağol motıve için canım basım çok ağrıyor ıdrardada proteın çıktıAynen.ama her tansiyon preeklempsi değil.6 haftadır ilaçla idare ettim.arada idrar topluyoruz.şimdiye kadar gebelik zehirlenmesine dönmedi çok şükür,inşallah dönmez.senin de çıkmaz inşallah.stres daha çok yükseltiyo tansiyonu,dikkat et kendine
Ben 37 yim canım ama hala yapılmadı. Pazartesi 37 tam olarak doluck salı günü de kontrolüm var tahminen o zaman yapar benim doktorumKızlar aranızda 37.haftada olan varmı?alttan çatı ölçtüren var mı?nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz?
hee oh be görünüyormuşum,gerçekten yazdıklarım görünmüyor sandım,yazar mısın ctsi doktordan sonra?
Cok geçmiş olsunKızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
sanırım bende ondan alıcam.. bi arkadaşım var bebeği yeni olan onada sordum oda prima premium care al dediPrima Premium care aldım
Bn de genelde kabizim birkc gundr sabh kahvltdn once siyah kuru uzum ve ceviz yiyrm sonrada bi bardk su. Ondn mi bilmyrm ama duzeldi bi dene istersenKızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi
öfff benim de salı günü kontrolüm ve o zaman yapacağını biliyorum,korkuyorumda..inşallah can yakan bişey değildirBen 37 yim canım ama hala yapılmadı. Pazartesi 37 tam olarak doluck salı günü de kontrolüm var tahminen o zaman yapar benim doktorum
senin doğum tarihi belli mi?elbette inşallah yaparda yazarım nst ye girmedim henüz
raporum için gidicem onlara da bakıcak sanırım zaten doğuma az kaldı..
senin doğum tarihi belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?