2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi iş arkadaşlarıyla kahve içtik, fala baktık, geldim.Falımda yollarım varmış ama kapalıymış.Ben de mümkünse kapalı olsun, bu halde nereye giderim ki dedim :) Bir de deve yüküyle mal geliyormuş bana o nedir ki anlamadım :) Amaan bizimki eğlence işte :)

Canim bebeğin önde ya doğumun erken mi olacak. Yani sat a göremi uUSG ye göremi
Canım benim sezeryan olduğu için 14 Şubatta alacak doktorum.O zaman 37+1 oluyorum.Normalde 39 haftalıkken alıyormuş sezeryana.Ama çok bekleyip riske girmek istemiyormuş.Zaten benim suyum da fazla.Yani bizimki USGye göre olacak tarihim.Ama önde olmasaydı gelişimi muhtemelen 27 şubatta yani 39.haftada alacaktı.Çünkü ilk başlarda bana o tarihi vermişti.39.haftayı baz alarak.Ama 20.haftadan itibaren hep 2 hafta önde çıktı gelişimi.

amaann nerde Karanfil... aksine daha çok yoruluyoruz ama olsun ev gibisi yok... çamaşır falan yıkamam lazım kafamda bi sürü iş var yapmam gereken en azından onları yaparım diyorum burda masa başında oturmaktansa

Ben işlerimi bitirdim doğumla ilgili o yönden rahatım.Geçenlerde yün yorganımızın yüzünü sökmüştüm yıkamak için, yıkadım ama dikmeye bir türlü cesaret edemedim.Zaten yere oturamıyorum.Eşim saat 4te evde oluyor iş çıkışı,ben 6da evdeyim.Bana sürpriz yapmak için yamuk yumuk onu dikmiş :) Hem de hayatında ilk kez yapıyor :) Hem şaşırdım,hem sevindim.Bir işim o kalmıştı onu da sağolsun eşim halletmiş :)

kesinlikle alma. bütün salonum zebra. boydan boya çift cephe fransız balkon. ne yalan söyliyim. 3 sene hiç yıkamadım :) bu yaz hepsini yıkattım ve 600 tl verdik fonlarıyla beraber. çok koydu. bir daha asla ne zebra ne stor alırım. en güzeli normal perde. at makineye yıka ütüle as. oh mis gibi

bende salon için stor düşünüyordum yaptırmayayım mı şimdi?

oooo iyisin :) gelsin de gitmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…