2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam yol arkadaşlarım
Umarım herkes iyidir.Biz de iyiyiz çok şükür.Dün doktor kontrolümüz de vardı.NST'ye de girdim.Bir sıkıntı yok şimdilik.Bebeğimiz 3100 gr 50 cm olmuş.Eşim ve çocuklar da geldiler bebeğimizi görmeye.Her yerini doktor tek tek gösterdi çocuklara şu elleri şu gözleri diye Çok eğlendiler kardeşlerini görünce.Doktor da sanırım oğluşunuz babası gibi uzun ve yapılı olacak dedi 1.60 boyumla bir ben aralarında bücür kalacağım demek ki,dedim :) Sağsağlim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin Rabbim hepimizin.Öpüyorum

Slm kızlar nasılsınız..
Artık işe gelmek ve çalışmak istemiyorum ama şubat ayını bitirmem lazım martın3-4 gibi rapor bitiyor Yoruluyorum artık
32.haftan dolmuş cnm burdan öte istediğin gün bozdurup raporunu alıp ayrılabilirsin illa 3,4ü beklemen gerekmez, maddi yönden ve izin süresi doğumdan soraya kalsn diyosan bilemem tabi

kaç günde geldi canım ?
Sabah siparis versen ertesi gun elinde olmasi lazim. Yalniz kargo ucreti var, belli bir tutara kadar. Ben cok sey almistim tum urunleri cok begendim. Battaniye, su gecirmeyen alez, kundaklar, mendiller, yelek, hirka, corap...atletin bedenine soyle karar verdim; tam gogsumun altini olctum 85 cm cikti hem 85 beden hem 90 siparis ettim. Su an 90la daha rahatim cunku gobegim yukaridan basliyor. Bir atlet konusuna cok yazdim ama kafanda soru kalmasin iste

Canım ya ne güzel olmuştur sizin için çocuklar eminim merakla dinlemişlerdir doktoru :) bu arada maşallah tosuncuk olacak senin ki :)

yoo aksine detay için teşekkür ederim... bakayım siteye bir belki bişiler bulurum bende

Canım ya ne güzel olmuştur sizin için çocuklar eminim merakla dinlemişlerdir doktoru :) bu arada maşallah tosuncuk olacak senin ki :)
Evet çok sevindiler canım.Hele 15 aylık olan televizyon izler gibi koca gözlerini açıp izleyip alkış çala çala izledi :) Oğluma doktor sana arkadaş geliyor dedi,oğlum da nereden anladınız erkek olduğunu dedi.Doktor da baksana şunun yüzüne ne kadar yakışıklı,kız olması mümkün mü bu kadar yakışıklı delikanlı olduğu belli diyor :) Ne desin kadıncağız en güzel cevabı vermiş oldu bir çocuk için :) Senin ne kadardı bebişin? Bizimki zaten 2 hafta önde gidiyormuş canım en başından beri

Pazartesi gittiğimizde 2900 küsürdü önden gidiyor ama enfazla bi hafta, senin yakışıklının maşallahı var bizim kız boydan 2 hafta öndeymiş :) Doktor çok güzel cvp vermiş ama:)

Maşallah bebişe nazar değmesin

normal doğum isteyenlerde yapılıyormuş diye duydum,bende normal istiyorum ama bu çatı muayenesinden korkuyorum nasıl olcak bilmem
Bn de norml istyrm cati muayensi beni de korkutyo ama dogum ani hersey heran degseblyo. O yuzden belki cati muayensi olmdn pirt diye dogururverirm diye kendmi kandryrm

Slm kızlar nasılsınız..
Artık işe gelmek ve çalışmak istemiyorum ama şubat ayını bitirmem lazım martın3-4 gibi rapor bitiyor Yoruluyorum artık
dayan canim sonrası için daha çok gerekecek izinler bende senin dediğin tarihlerde ayrilcam allah sağlık sıhhat versin hepimize

Pazartesi gittiğimizde 2900 küsürdü önden gidiyor ama enfazla bi hafta, senin yakışıklının maşallahı var bizim kız boydan 2 hafta öndeymiş :) Doktor çok güzel cvp vermiş ama:)
Evet aynen öyle güzel cevap.Ben de ne cevap verecek diye yüzüne baktım, doktor hazır cevap çıktı :) Benim oğlumun hem AC hem FLsi 15 gün önde BPD ise 10 gün öndeymiş.Doktor koca göbekli bebiş bu diyor :) Benim çocuklar zaten babası tarafına benziyor 3ü de...Babası 1.90 küsür boyunda.12 yaşındaki kızım bile benim doğum öncesi badilerimi giyiyor.Seneye ayakkabıyı da beraber giyeriz.Komplekse giriyorum valla :) Ben sadece enlemesine büyüyorum

hmm peki başka hangi yağları kullanabiliriz biliyomusun? bebe yağı istemiyorum çünkü petrol ürünlerinden yapılıyo
Ben kullanmayı düşünmüyordum sonra mustela alayım dedim. Şampuan fln onu alıcm çünkü. Ama ısıtarak zeytinyağını deneme fikri hoşuma gitti. olabildiğince az kullanmak lazım aslında. Her banyoda bile şampuan kullanmayın deniyor

Onu ben de düşünmüyor değilim. İçimden bir ses doktora hiç hatırlatma çatıyı matıyı diyor
Hatırlatmasan sanki hatırlamayaak mı :))))) Onlar bizi yolda görseler bile potansiyel hasta olarak görüyorlar :) Ama çatı muayenesi zor bir şey değil canım ben de kızımda yaptırdım.Eldivene biraz batikon sürüyorlar.2 parmakla sadece darlığa falan bakıyorlar.Hiiiç acı falan olmuyor.Sadece insan biraz ürküyor ama çok basit bir şey canım,düşünme bunları şimdilik ....

Orası da öyle böle böle kendimi avutuyorum iştee İnşallah dediğin gibi bizde de acı filan olmaz canım

32.haftan dolmuş cnm burdan öte istediğin gün bozdurup raporunu alıp ayrılabilirsin illa 3,4ü beklemen gerekmez, maddi yönden ve izin süresi doğumdan soraya kalsn diyosan bilemem tabi

ya evdede duramam diye korkuorum aralıkta izine çıktım 1 hafta cok zor geçti..bide iş yerinde ister istemez haraketliyim çalışmazsam yatarsam sürekli zaten aldım kilo iyice almamak için bide yerime gelicek arkdas 16 sında gelcek

dayan canim sonrası için daha çok gerekecek izinler bende senin dediğin tarihlerde ayrilcam allah sağlık sıhhat versin hepimize

amin inşallah güzel güzel geçiririz.Ama benım agrılarım yavaş yavaş artıo artık..belkı bu ayın son haftası bıle bırakabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…