2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende şampuan kullanmicam cnm alıştırmicam ilerde büyüyünce kendi kullanırsa bilememde mümkün olduğunca kimyasaldan uzak tutmaya çalışıcam, zeytin yağınıda öyle ısıtırım artık iyi oldu bunu öğrendiğim

Orası da öyle böle böle kendimi avutuyorum iştee İnşallah dediğin gibi bizde de acı filan olmaz canım

Ben sezeryan olacagim icin nasilsa cati muayenesi yok die aklima bile gelmiyorsu ama 2 gun once rahatsizlaninca acilma varsa ginderemem dedi ve yapti muayeneyi , hicde kirkulacak urkecek bise degilmis saniyelik biseymis zaten ya

kendi başına son bi ayın öyle düşün kitap oku, yat tv izle tembellik et gönlünce, dışarda gezin arada.. doğduktan sonra hayatımız hep bebişlere göre olucak, sıkılmayı tembelliği bile özlicez diye düşünüyorum ben :) bende artık zorlanıyorum işe gelmeye koca gün otur ağrım oluyo şekilden şekile girerek oturuyorum gerek yok bu kadar kendimi yıpratmaya haftaya cuma günü raporumu alıp son 1 ayımın tadını çıkartıcam inşallah sıkılmanın bile doya doya tadına varayım ki ilerde aricam çünkü

Canim bebeğin önde ya doğumun erken mi olacak. Yani sat a göremi uUSG ye göremi

Ayy evet sorma ya çok gıcık oldum yerine gelen kadına gitcem ben de yarın mecburen :/ bakalım nasıl.. Başka hastaneler de çok Pahalı Kadıköy şifa 7-8 kereden bahsediyo,benim hastanem baya uygun oralara göre
Canım benim gittiğim doktorda burda başka bir özele gitti.ama suan gittiğim hastanenin ücreti çok daha uygun oraya göre bende aynı hastaneye devam etmeye karar verdim. Doktorun gittiği hastaneye gitmek istemedim.

dayan canim sonrası için daha çok gerekecek izinler bende senin dediğin tarihlerde ayrilcam allah sağlık sıhhat versin hepimize
ben de 3 mart inşallah. pazrtsi okul açılacak strese girdim şimdiden. bir de 16.30a kurul koymuşlar. artık okulda akşamlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…