2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar,
Sanırım hemen herkes Demir takviyesi alıyordur, bana daha doktorum yeni verdi sayılır. 2 haftadan beri kullanıyorum. 3-4 gündür ishalim ve dışkının rengi siyah gibi :) acaba bu ilaçmı yapıyor diye düşünüyorum. Normalde tuvalet sorunum vardır hep, 2-3 günde bir gittiğim olur. Şimdi böyle olunca merak ettim, doktor randevumda haftaya, durum böyle olunca bebeğin vitaminleri de kaybolabiliyor ya ondan size sormak istedim. Doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum

Adi ne kullandigin ilacin

çok seviyorum ve tebrik ediyorum böyle yardımsever eşleri helal olsun

canım genelde zaten sırt üstü çok yatmayın diyorlar ya sen gittiğinde mutlaka rahatsız olduğunu söyle hem sola yatınca kan akışı daha rahat olduğundan nst daha ii çıkıyo

Bugün bende çok gezdim yoruldum yaklaşık 4saat gezmişimdir :)
maşallah benim hem gözüm almaz hemde yorgunluktan hayatta gezemem okadar

canım dr biraz geç başlamış sanki gerçi bende hiç içememdim doğru düzgün genelde kan ilaçları kabızlık yapıyı bide siyah olması gayet normal

Sanırım aynı doktora gidiyorduk. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan. Çok memnundum kendisinden. Nereye gittiği hakkında bilgin var mı acaba?

demir ilacı canım. Dışkı siyah çıkıyor merak etme

ben kızımda 3-4 çeşit kullandım prima molfix hugies prima premium hiç hatırlamıyorum pişik olduğunu bebekle alakalı

Canım bende kullanıyorum ama çok oldu başlayalı benim dışkı koyu renk oluyor kullandığımdan beri normaldir

nevresimi bende düşünüyorum ama vazgeçiyorum kararsızım.lansinohu dr. yazmıyor kendin alıp kullanabilirsin drun sana yazdığı muhtemelen yara olduktan sonra verilen kremlerdendir

normal tüller daha kullanışlı istediğinde at yıka .ben kızımın odasına yaptırdım ama pişmanım keşke tül yapsaymışım

Geçmiş olsun canim. Sadece kasilmayla dogum baslar mi? Açılma da olmali degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…