Adi ne kullandigin ilacinSelam arkadaşlar,
Sanırım hemen herkes Demir takviyesi alıyordur, bana daha doktorum yeni verdi sayılır. 2 haftadan beri kullanıyorum. 3-4 gündür ishalim ve dışkının rengi siyah gibi :) acaba bu ilaçmı yapıyor diye düşünüyorum. Normalde tuvalet sorunum vardır hep, 2-3 günde bir gittiğim olur. Şimdi böyle olunca merak ettim, doktor randevumda haftaya, durum böyle olunca bebeğin vitaminleri de kaybolabiliyor ya ondan size sormak istedim. Doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum
çok seviyorum ve tebrik ediyorum böyle yardımsever eşleri helal olsunBen işlerimi bitirdim doğumla ilgili o yönden rahatım.Geçenlerde yün yorganımızın yüzünü sökmüştüm yıkamak için, yıkadım ama dikmeye bir türlü cesaret edemedim.Zaten yere oturamıyorum.Eşim saat 4te evde oluyor iş çıkışı,ben 6da evdeyim.Bana sürpriz yapmak için yamuk yumuk onu dikmiş :) Hem de hayatında ilk kez yapıyor :) Hem şaşırdım,hem sevindim.Bir işim o kalmıştı onu da sağolsun eşim halletmiş :)
canım genelde zaten sırt üstü çok yatmayın diyorlar ya sen gittiğinde mutlaka rahatsız olduğunu söyle hem sola yatınca kan akışı daha rahat olduğundan nst daha ii çıkıyocanım ikinci bebiş benim, ilki sezeryandı ama ilkinide ben istemiştim bi sorun yoktu ...
canım doğum sonrası sütün hemen gelmezse alırsın istersen yada hastane tipi olanlardan kiralayabilirsin şimdiden alman gereksiz olabilir kullanıp kullanmayacağını bilmiyorsun çünkü lazım olursa alırsın netten 2 günde geliyo zaten ..
senin bebişte aceleci çıktı :) inş. bekler biraz daha bol su içip yat dinlen canım kuzu da biraz daha bekler belki böylece ..
bende duramadım sırt üstü yan yatacaktım ama hemşire kıpırdamadan yatman lazım deyince bişey diyemedim, ama çok fena nefesim daraldı sonra baş dönmesine çevirdi kötü oldum baya ameliyatta napcam bilmem 10. dakikada baya kötü olmuştum çünkü ameliyat en az yarım saat sürer inş. kolaylıkla atlatırım ...
maşallah benim hem gözüm almaz hemde yorgunluktan hayatta gezemem okadarBugün bende çok gezdim yoruldum yaklaşık 4saat gezmişimdir :)
canım dr biraz geç başlamış sanki gerçi bende hiç içememdim doğru düzgün genelde kan ilaçları kabızlık yapıyı bide siyah olması gayet normalSelam arkadaşlar,
Sanırım hemen herkes Demir takviyesi alıyordur, bana daha doktorum yeni verdi sayılır. 2 haftadan beri kullanıyorum. 3-4 gündür ishalim ve dışkının rengi siyah gibi :) acaba bu ilaçmı yapıyor diye düşünüyorum. Normalde tuvalet sorunum vardır hep, 2-3 günde bir gittiğim olur. Şimdi böyle olunca merak ettim, doktor randevumda haftaya, durum böyle olunca bebeğin vitaminleri de kaybolabiliyor ya ondan size sormak istedim. Doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum
kuru kayısı iyi geldi banaKızlar bende aşırı kabızlık sorunu olmaya başladı. Beanimle aynı durumda olan var mı varsa siz neler yapıyorsunuz çok rahatsız hissediyorum kendimi
ben hugies aldımKızlaaarr bebek için hangi bezi aldınız ya ?
Yüze sürmek işe yarıyormu bbende süreyim barii.Bende duydum bu e vitamini evicap hatta vardi evde az az da olsa suruyorum kalaninida yuzume suruyorum kirisiklari giderio ins meme yaralarinida faydasi olur
Sanırım aynı doktora gidiyorduk. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan. Çok memnundum kendisinden. Nereye gittiği hakkında bilgin var mı acaba?Selam kızlaarr.. Doktorum başka bir hastaneye geçti çok canım sıkkın, sırf o Dr için Sancaktepe'ye gidiyordum,şimdi evime yakın hastaneleri de inceliyorum. Ataşehir kadıköy şifa hastanesi ve Dr şarı hakkında bi bilgisi olan var mı,paylaşırsanız çok sevinirimmmm.....
demir ilacı canım. Dışkı siyah çıkıyor merak etmeSelam arkadaşlar,
ben kızımda 3-4 çeşit kullandım prima molfix hugies prima premium hiç hatırlamıyorum pişik olduğunu bebekle alakalıya aslında hangisiyle başlarsan onunla devam ediceksin... ben ilk oğlumda prima aldım ama sonrasında huggies aldım hemen pişik oldu tekrar primaya döndüm... ama şimdi kararsızım hangisini alsam diye düşünüyorum
Canım bende kullanıyorum ama çok oldu başlayalı benim dışkı koyu renk oluyor kullandığımdan beri normaldirSelam arkadaşlar,
Buaralar bizi ara ara yoklayacakmis dr oyle demisti bana bu haftalar icin,Esim şehir dışında endisem o maalesef..
aa hemencik gelir ins ya sen tekmi kaliyorsun peki
Sancim vardı.. adet sancısı gibi..
bi kere de kasilma oldu ama az önce geçti çok şükür..
Arkadaşlar birşey sorucam bu göğüs ucu kremini bizim k.dogum doktirlarimz simdiden yazıyorlar mi yoksa kendimizmi aliyoruz.Onceden kullanmak iyi geliyorsa kullanalim çünkü o acıyı çeken bilir.Gozumden yas geliyordu resmen. Doktorum yazmıştı dogumdan sonra diye hatirliyorum ama oda silinmesi gerekiyordu e bebekde sık sık emdiginden bence hiçbir faydası olmuyordu Birde daha önce konuşuldu mu hatırlamıyorum ama hastaneye nevresim takımı goturecekmisiniz kendiniz için Geçen doğum yapan arkadaş götürmüş de annem istersen goturelum bizde dedi hic kullanılmamış varmış onda bende kararsiz kaldim.
Kızlar bir sorum daha var zebra perde kullanıyor musunuz . Tavsiye eder misiniz.temizligi ve kullanımı nasıl. Çocuk odası için düşünüyorum birde alırken nelere dikkat etmeliyim. Beyaz mı tercih etmeli yoksa çocuk odası desenli mi olmalı.
geçmiş olsun allah iyilik versinKızlar doktor yatış verdi hastaneye şimdi odadayım preeklamsi ve hipertansıyondan suphelendı
Tül perde daha hoş olur gibi hem daha kullanışlı dediğin gibinormal tüller daha kullanışlı istediğinde at yıka .ben kızımın odasına yaptırdım ama pişmanım keşke tül yapsaymışım
carfourda 19.90 dı mesela molfixler hatta büyük numaraları 25 civarıydıA101 de bu fiyatta hep cnm baska yerlrde daha fazladr
Geçmiş olsun canim. Sadece kasilmayla dogum baslar mi? Açılma da olmali degil mi?Kızlar iyi akşamlar
Bugün yeni dr gittim. Benden nts istedi kan tahlili istedi. Nts de sancılarım çıktı.
Dr sancılar için bir şey hissetmiyormusun diye sordu. Bu sancılar la doğum olur dedi. Hemen acile yönlendirdi. Bir serum ve hap içtim kasılmalar için sonra tekrar nts girdim sancı çıktı gene sabah tekrar nts istedi. Inşallah kuzucugum bekler
Bu arada kızım 2530gr 46 cm olmuş
Bizim hastanede nstye ne kadar odedin? Sonrasinda dr usg yapıyor mu?Gözünüz aydı. Kızınında taburcu olmasına sevindim. Bu kadar oldu ya bundan sonrada hayırlısıyla emer inşallah ve sütünde bol olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?