prima premium en pahalı bez ilk günler çok fazla bez tüketiliyor bence daha uygun olanlar tercih edilebilir.gerçi bende 25 e hugies aldım keşke diyorum molfix alsaydım .zaten kaka yı bolca yapacaklar sızmadan alınır.sanırım bende ondan alıcam.. bi arkadaşım var bebeği yeni olan onada sordum oda prima premium care al dedi
Herkesin erken ya. Benjm de usgde 14 mart cikiyor. Tarihler havada ucusuyor :)Saol canım. Sadece bugün çamaşır astım. 5 dk surmedi acayip belim ağrıdı. Sonra adet ağrısı olmaya başladı. Şuan daha iyiyim. USG de doğum 22 subat cikiyor. bende merak ettim. Yoksa bebis erken mi gelcek diye
50 tl ödedim. beni sonrasında usg ye aldı.Bizim hastanede nstye ne kadar odedin? Sonrasinda dr usg yapıyor mu?
ben aldım sadece emzirme atleti .sütyeni almadım ikisini bir giymek mantıksız zatenKızlar emzirme atleti aldınız mı? aldıysanız hangi marka aldınız ?
Her hafta mi girecez artik acaba? Ilk kez haftaya çağırdı beni.50 tl ödedim. beni sonrasında usg ye aldı.
Ben sadece 2 tane sutyenden aldim. 2 tane yetmez ama di mi?ben aldım sadece emzirme atleti .sütyeni almadım ikisini bir giymek mantıksız zaten
http://www.babymall.com.tr/BBF-120016-KR/bebefox-klasik-emzirme-atleti-ten.html
sanırım bundandı markasını kesmişim
benimkide 2 hafta önde ama dr. 38 bitmeden almam dediCanım benim sezeryan olduğu için 14 Şubatta alacak doktorum.O zaman 37+1 oluyorum.Normalde 39 haftalıkken alıyormuş sezeryana.Ama çok bekleyip riske girmek istemiyormuş.Zaten benim suyum da fazla.Yani bizimki USGye göre olacak tarihim.Ama önde olmasaydı gelişimi muhtemelen 27 şubatta yani 39.haftada alacaktı.Çünkü ilk başlarda bana o tarihi vermişti.39.haftayı baz alarak.Ama 20.haftadan itibaren hep 2 hafta önde çıktı gelişimi.
beni artık sık sık alacak gibime geliyor ama bakalım yarın belli olacak. ama son 1 ay kala her hafta alabiliyormuşlar. Sanırım birde duruma bağlıHer hafta mi girecez artik acaba? Ilk kez haftaya çağırdı beni.
Bendede cok oluyodu dogurunca gectiDoktoruna hiç sordunmu bunu.. aynısı işte benimde öyle oluyor... yarın gidecem ben doktora soracam bakalım ne dicek...
serumlar şişiriyor malesefki neyseki geçiciBen bi baktım bu eller benim mi dedim resmen
Ellerim incedir benim
Annem diyo ki yüzünde şişmişti de biz sana demedik
Ama ertesi gün inmişti
gözün aydın cnm kızın gelmiş eve zamanla emmeside düzelecektir inşallahCanim oncelikle kuzucugun hayirli olsun Allah ikinizede saglik sihhat versin pompaya damla damla sagiyorum diyince yazayim dedim manuel pompa sutu aktif gelenler icinmis ben hastane tipi kiraladim 3 saatte bir sag sagdikca gelir dediler 2 gunhic gelmedi ki biliyosun ben erken dogum yaptim pompa cok onemli gercekten sagdikca artti sende kirala yada elektrikli al istersen hala cok sutum yok ama simdilik yetiyo umarimda artar ama pompadan gercekten cok memnunum bu arada kizimda taburcu oldu ama meme almiyor bende pompayla sagip kasikla yediriyorum kizim kucuk oldugu icin biz miktarla veriyoruz biberona sagip siringayla kizim yoruluncada kasikla veriyorum umarim butun annelerin sutu cok olur kuzularimizada sifa olur bol bol emerler seninki hic memeyi almiyomu
kızın biraz daha bekler inşallah cnm.benim korkumda sancıyı hissetmemek.kızımdada nst de çıkmıştı sancı ama ben hissetmiyordumKızlar iyi akşamlar
Bugün yeni dr gittim. Benden nts istedi kan tahlili istedi. Nts de sancılarım çıktı.
Dr sancılar için bir şey hissetmiyormusun diye sordu. Bu sancılar la doğum olur dedi. Hemen acile yönlendirdi. Bir serum ve hap içtim kasılmalar için sonra tekrar nts girdim sancı çıktı gene sabah tekrar nts istedi. Inşallah kuzucugum bekler
Bu arada kızım 2530gr 46 cm olmuş
Limonlu cay normalden daha iyi canim bende gebelik sekeri ciktigindan diyet listemde yemekten 1 saat sonra acik limonlu cay icebilirsiniz yaziyodu demekki iyi biseyhoşuma gidiyorr eskiden böyle bir alışkanlığım yoktu..
kimseyi karıştırma cnm onlar yıllar önce büyütmüş çocukları şimdiki bebekler sevmiyor elinin kolunun bağlanmasını.tabi bebegi battaniyeye sarıp yatırmak alıp koyma ve sıcaklık açısından iyi oluyor.ama öyle sıkı kundaklar gibi değilkızlar kaynanam tutturmuş yeni doğan bebek kundaklanır diye:)doktorlarda sakın kundaklamayın kalça çıkıklığı olur diyorlar.ya bu eski hanımlara ister ünv mezunu ol ister öğretmen ol herşeyi kendileri biliyolar.hatta doktor ne bilsinmiş:))))
şimdilik yeter bence cnm çıkardığını elinde yıkayıp atıverirsin kurur.ben kızımda emzirme sütyenini çok kullanamadım pratik gelmediydiBen sadece 2 tane sutyenden aldim. 2 tane yetmez ama di mi?
Benim de koyu renk ama demir ilacı baslamadan öyle oldu.Selam arkadaşlar,
Sanırım hemen herkes Demir takviyesi alıyordur, bana daha doktorum yeni verdi sayılır. 2 haftadan beri kullanıyorum. 3-4 gündür ishalim ve dışkının rengi siyah gibi :) acaba bu ilaçmı yapıyor diye düşünüyorum. Normalde tuvalet sorunum vardır hep, 2-3 günde bir gittiğim olur. Şimdi böyle olunca merak ettim, doktor randevumda haftaya, durum böyle olunca bebeğin vitaminleri de kaybolabiliyor ya ondan size sormak istedim. Doktora gitmeyi de hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?