2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım bende ondan alıcam.. bi arkadaşım var bebeği yeni olan onada sordum oda prima premium care al dedi
prima premium en pahalı bez ilk günler çok fazla bez tüketiliyor bence daha uygun olanlar tercih edilebilir.gerçi bende 25 e hugies aldım keşke diyorum molfix alsaydım .zaten kaka yı bolca yapacaklar sızmadan alınır.

Herkesin erken ya. Benjm de usgde 14 mart cikiyor. Tarihler havada ucusuyor :)

benimkide 2 hafta önde ama dr. 38 bitmeden almam dedi

Ben emzirme sütyeni aldım ama çok kullanmıycam için önden açılmalı destekli sütyen aldım atlet nasıl olsa esnek açılır gerek görmedim emzirme atletini

gözün aydın cnm kızın gelmiş eve zamanla emmeside düzelecektir inşallah

kızın biraz daha bekler inşallah cnm.benim korkumda sancıyı hissetmemek.kızımdada nst de çıkmıştı sancı ama ben hissetmiyordum

kimseyi karıştırma cnm onlar yıllar önce büyütmüş çocukları şimdiki bebekler sevmiyor elinin kolunun bağlanmasını.tabi bebegi battaniyeye sarıp yatırmak alıp koyma ve sıcaklık açısından iyi oluyor.ama öyle sıkı kundaklar gibi değil

iyi akşamlar kızlar...
ayaklarımın şişmesi çok fena hiç bir ayakkabım olmuyor bugün avm de terlikle gezdim iyimi

bide karnımın sertleşmeside çok bizim oğlan sanki çıkış yeri arar gibi alt tarafa baskı yapıyoır başıyla acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye düşünüyorum.
salı günü randevumuz bakalım ne durumdayız

Benim de koyu renk ama demir ilacı baslamadan öyle oldu.
vitamin hapindan kaynaklı diye dusundum.

Ben de 34. haftadayim, gestasyonel diyabet çıktığı için 32.haftada basladim nst ye girmeye. Haftada iki kez giriyorum bir kere ödüyorum 43 lira kadar. ama bu mar çekiminde belli bir fiyat politikasi yok anladigim.

Buarada ben kayitli olamamisim galiba bilgilerim yazmıyor 16 martta bir kız bebek bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…