Peki normak sütyen olmaz mi? Emzirdigimiz sure boyunca hep bundan mi kullanıyoruz?şimdilik yeter bence cnm çıkardığını elinde yıkayıp atıverirsin kurur.ben kızımda emzirme sütyenini çok kullanamadım pratik gelmediydi
Bende de gebelik sekeri var. Ilk kez 34 bitince giricem nstye. Ama 10-15 gunde bir kontrole cagiriyordu zatenBen de 34. haftadayim, gestasyonel diyabet çıktığı için 32.haftada basladim nst ye girmeye. Haftada iki kez giriyorum bir kere ödüyorum 43 lira kadar. ama bu mar çekiminde belli bir fiyat politikasi yok anladigim.
Buarada ben kayitli olamamisim galiba bilgilerim yazmıyor 16 martta bir kız bebek bekliyorum.
sizide ekledim listeyeBen de 34. haftadayim, gestasyonel diyabet çıktığı için 32.haftada basladim nst ye girmeye. Haftada iki kez giriyorum bir kere ödüyorum 43 lira kadar. ama bu mar çekiminde belli bir fiyat politikasi yok anladigim.
Buarada ben kayitli olamamisim galiba bilgilerim yazmıyor 16 martta bir kız bebek bekliyorum.
dedimya cnm normal kullandım ben ha hepsini çıkarmışın ha açmaya uğraşmışsın farketmiyordu hatta daha rahat ettim normalle.bu sefer sadece emzirme atleti aldım rahat demezsem yine normale dönerimPeki normak sütyen olmaz mi? Emzirdigimiz sure boyunca hep bundan mi kullanıyoruz?
Bende hic kullanamamistim şimdi almayi düşünmüyorumdedimya cnm normal kullandım ben ha hepsini çıkarmışın ha açmaya uğraşmışsın farketmiyordu hatta daha rahat ettim normalle.bu sefer sadece emzirme atleti aldım rahat demezsem yine normale dönerim
Bende kararsizim canım . kremin fiyati ne canım sen aldinminevresimi bende düşünüyorum ama vazgeçiyorum kararsızım.lansinohu dr. yazmıyor kendin alıp kullanabilirsin drun sana yazdığı muhtemelen yara olduktan sonra verilen kremlerdendir
1 paket 1 numara aldm 1 tane de 2 numara alim dedim 3-6 kg yazioSelam herkese
2 numara büyük değil mi
İkra'ya 1 numara bile büyük şu an
Kiloya göre baksaydın
Atlet daha kullanisli her zaman onden dugmeli bisey giyilmiyo mecburen ustumu siyiriyorum atlet olunca karnim usmuyo hem emzirme atleti dar daha siki tutuyo gogsumu normaldeuclar surtunuyo aciyo ped de kayiyo sutyen gibisikmiyo atlet daha kullanisli daha rahat hemsirelerede sorxumsutyen daha iyi deseler alcaktim sutyen iyi degil hele ilk gunler hic onermiyoruz dediler almadim atletle cok rahatim ped koydugum icin uc da cikmiyoPeki normak sütyen olmaz mi? Emzirdigimiz sure boyunca hep bundan mi kullanıyoruz?
Aynen migrosta da pahalydicarfourda 19.90 dı mesela molfixler hatta büyük numaraları 25 civarıydı
Krem al bence canim ama lansinoh al bana doktor da onerdi ben zaten almistimfiyati 29 tl bazi yerde 1-2 tl ucuz oluyo getcekten faydali yara olmasada goguslet cok aciyo o aciyi azaltiyoBende kararsizim canım . kremin fiyati ne canım sen aldinmi
1 paket 1 numra ,1 paket de 2 numra molfix aldm. Insllh pisik faln olmz da molfixle devm ederm.prima premium en pahalı bez ilk günler çok fazla bez tüketiliyor bence daha uygun olanlar tercih edilebilir.gerçi bende 25 e hugies aldım keşke diyorum molfix alsaydım .zaten kaka yı bolca yapacaklar sızmadan alınır.
Hissetmynce nolurkikızın biraz daha bekler inşallah cnm.benim korkumda sancıyı hissetmemek.kızımdada nst de çıkmıştı sancı ama ben hissetmiyordum
Ben sabah erkenden hastaede olacagim nst ve 4 boyutlu ultrason yapilacak once.sonra kontrol muayenesi yapilacak.20 subata gun verdi sukran hanim ancak benim dikislerde incelme var o yuzden bu olabilecek en uzak tarih.carsamba duruma gore daha one alabilir dogumu.kismetse karsilasiriz bu seferKarsilasiriz belki canim :) benim randevum 10.45 te. Senin doguma az kalmis ameliyat randevunu alirsiniz artik hayirlisi olsun.
Ilkinde emzirmw sutyeni almistim aman aman kullanmadim rahat etmedim zaten kisa surede sutum kesildi vs gerekmedi.bu sefer almadim o yuzden.atletlerim zaten ince askili.hava isinana kadar da yumusak yapili sutyenler olur sonra duruma gorw bakarim dedimdedimya cnm normal kullandım ben ha hepsini çıkarmışın ha açmaya uğraşmışsın farketmiyordu hatta daha rahat ettim normalle.bu sefer sadece emzirme atleti aldım rahat demezsem yine normale dönerim
Bnm karnmda oyle cok buyudu , gergnlesti iicekarnım gerilmekten patlıycak gibi2.5 hafta daha bu bebiş büyüyünce nası taşıycak bu karın bilmiyorum kremde sürüyorum ama çok gergin ve büyümüş hissediyorum ya
O kilolar bebekten bebege degisir canim kiminin bacaklari etlidir sikar kimine bol gelir.ancak bir no tek paket pek yetmez gunde 10 bez harcadiklarindan.1 paket 1 numara aldm 1 tane de 2 numara alim dedim 3-6 kg yazio
Migrosta molfix yanında islak mendil hediyesi ile 15.50 idiAynen migrosta da pahalydi
iyi akşamlar kızlar...
ayaklarımın şişmesi çok fena hiç bir ayakkabım olmuyor bugün avm de terlikle gezdim iyimi
bide karnımın sertleşmeside çok bizim oğlan sanki çıkış yeri arar gibi alt tarafa baskı yapıyoır başıyla acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye düşünüyorum.
salı günü randevumuz bakalım ne durumdayız
Ben sabah erkenden hastaede olacagim nst ve 4 boyutlu ultrason yapilacak once.sonra kontrol muayenesi yapilacak.20 subata gun verdi sukran hanim ancak benim dikislerde incelme var o yuzden bu olabilecek en uzak tarih.carsamba duruma gore daha one alabilir dogumu.kismetse karsilasiriz bu sefer
Hayirlisi olsun hakkimizda canım.benim 3.5 yil oldu ama yine de incelme var.ben pek kilo almadim belki de o yuzden tasimakta zorlaniyor mu vucudum diye düşünüyorum.bebegin de karin gelisimi hala geriden geliyor maalesef.eger 20sini bekleyebilirsem 38+4 te dogacak nasipseAyni sekilde hissediyorum canim ya sanki asagi kayiyor gitgide zaten kalca agrimdan da belli benimki iyice cikis yolunu zorluyor. Allah kolaylik versin hepimize...
Benim de dikisler incelmis canim ama normal benimki cunku ilk dogumumla arasi 1,5 yil olmadi bile. O yuzden 38 tamamlaninca hemen alicak bakalim bekliyoruz senden 1 hafta sonra dogurucam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?