2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de gebelik sekeri var. Ilk kez 34 bitince giricem nstye. Ama 10-15 gunde bir kontrole cagiriyordu zaten

sizide ekledim listeye

Peki normak sütyen olmaz mi? Emzirdigimiz sure boyunca hep bundan mi kullanıyoruz?
dedimya cnm normal kullandım ben ha hepsini çıkarmışın ha açmaya uğraşmışsın farketmiyordu hatta daha rahat ettim normalle.bu sefer sadece emzirme atleti aldım rahat demezsem yine normale dönerim

dedimya cnm normal kullandım ben ha hepsini çıkarmışın ha açmaya uğraşmışsın farketmiyordu hatta daha rahat ettim normalle.bu sefer sadece emzirme atleti aldım rahat demezsem yine normale dönerim
Bende hic kullanamamistim şimdi almayi düşünmüyorum

karnım gerilmekten patlıycak gibi 2.5 hafta daha bu bebiş büyüyünce nası taşıycak bu karın bilmiyorum kremde sürüyorum ama çok gergin ve büyümüş hissediyorum ya

Peki normak sütyen olmaz mi? Emzirdigimiz sure boyunca hep bundan mi kullanıyoruz?
Atlet daha kullanisli her zaman onden dugmeli bisey giyilmiyo mecburen ustumu siyiriyorum atlet olunca karnim usmuyo hem emzirme atleti dar daha siki tutuyo gogsumu normaldeuclar surtunuyo aciyo ped de kayiyo sutyen gibisikmiyo atlet daha kullanisli daha rahat hemsirelerede sorxumsutyen daha iyi deseler alcaktim sutyen iyi degil hele ilk gunler hic onermiyoruz dediler almadim atletle cok rahatim ped koydugum icin uc da cikmiyo

1 paket 1 numra ,1 paket de 2 numra molfix aldm. Insllh pisik faln olmz da molfixle devm ederm.

Karsilasiriz belki canim :) benim randevum 10.45 te. Senin doguma az kalmis ameliyat randevunu alirsiniz artik hayirlisi olsun.
Ben sabah erkenden hastaede olacagim nst ve 4 boyutlu ultrason yapilacak once.sonra kontrol muayenesi yapilacak.20 subata gun verdi sukran hanim ancak benim dikislerde incelme var o yuzden bu olabilecek en uzak tarih.carsamba duruma gore daha one alabilir dogumu.kismetse karsilasiriz bu sefer

Ilkinde emzirmw sutyeni almistim aman aman kullanmadim rahat etmedim zaten kisa surede sutum kesildi vs gerekmedi.bu sefer almadim o yuzden.atletlerim zaten ince askili.hava isinana kadar da yumusak yapili sutyenler olur sonra duruma gorw bakarim dedim

Ayni sekilde hissediyorum canim ya sanki asagi kayiyor gitgide zaten kalca agrimdan da belli benimki iyice cikis yolunu zorluyor. Allah kolaylik versin hepimize...

Benim de dikisler incelmis canim ama normal benimki cunku ilk dogumumla arasi 1,5 yil olmadi bile. O yuzden 38 tamamlaninca hemen alicak bakalim bekliyoruz senden 1 hafta sonra dogurucam :))

Hayirlisi olsun hakkimizda canım.benim 3.5 yil oldu ama yine de incelme var.ben pek kilo almadim belki de o yuzden tasimakta zorlaniyor mu vucudum diye düşünüyorum.bebegin de karin gelisimi hala geriden geliyor maalesef.eger 20sini bekleyebilirsem 38+4 te dogacak nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…