2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ya herkes farklı farklı söylüyor. Benim hastanede ki uzman da genel oneriyormus.
Eşim de duymuş birinden bu bas ağrısıni genel ol diyor.

En gorebilcegin gozun beyazi o zaman.
Esine annene ablalarina da sor bakalim .onlar farkederler belki.

Çekirge teninden anlarsın canım.teni kırmızı da olsa turuncuya dönüyo hafif.gözlere en son iner anlamayabilirsin.teminden muhakkak anlarsın tuhaf oluyo merak etme.bol bol annesütü:)tek ilaç...

Günaydın anneler ve sabirsiz bebişleri, dün gece ağrıdan uyuyamadım sağa sola dönemedim bile Allahım bu ne kasılmamı başladı diye korkmaya başladım, eşim sürekli kontrol etti beni nasılım diye saolsun sabahta kalkıp işe gitti bense uyudum, şimdi biraz daha iyiyim ama artık kızım erken gelecek diye korkmaya başladım temizliği bu hafta yaptırmam lazım,esime koltukları makineyle yıkatacam kadın çağırıp diğer işleri yaptıracam, hakkımızda hayırlısı

Bende geçen hafta servise çıktım tansiyon testi yaptılar aşırı sıcaktı dayanamadım ama tabi doğumdan sonra belki üşünebilir polar sabahlığımı mı koysam acaba çantaya?
BEN KALIN UZUN HIRKA ALMıştım pijamanın üstüne . onun yerine kısa kollu hırkamı koycam bilki şal alırım . 1 tane bişe al tabi.

Benımde proteın çıkmış ama mıktarı bılmıyorum perşembeden beri hastanede yatıyorum tansıyon ve nst Kontrolü Yapılıyor full tuzsuz verılıyo pazartesı doktorum bakacak sonuca bakalım bana ne dıyecek canım sende Sıkma Canını inşallah yukselmemiştir

Sana da geçmiş olsun canım.hayırlısıyla zamanında doğururuz inşallah..

Risk her yerde her zaman vardir kesinlikle, normal dogum imkani olan ve yyapabilecek olan bence normal dogum yapmali , dr kolaya kacmis bence nacizane fikrim sadece ,ustrlik ne guzel sen daha once Ne guzel normal dogum yapmissin

Evet canım 7 yıl önceydi. Drum doçentti ısrarla sezeryan olmamı istiyordu. Bende ısrarla normal olsun diye direttim. Sanırım o zaman çok cesurdum. Ama suan Bebeğimi o riske atacak kadar cesur değilim.
Size bu tavsiye bulunan hekimi sağlık bakanlığına şikayet ederdim ben olsam

canim benim esimde cerrah. Dr um cok iyi bir kadın dogumcu. Hicbir hastasinada normal dogum soyle gel seni sezeryan yapalim demiyor.zaten bu yasal da degil. Isin mutfaginda olan bir kisi olarak yasadiklarina binayen sezeryani onerdi.
Canım hayırlı olsun en azıdan tarih belirli olunca daha rahat eder insan ama anlamadığım birşey var neden dostlarına sezaryen öneriyormuş biraz daha ayrıntı versen çok iyi olur.

canim cunku saglik bakanligi normal dogumu tesvik etmeye calisirken nasil dr um sezeryani onersin. Sikayet edilse zor durumda kalir

Az önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Sözde tecrübeli diye bana önerilerde bulunmaya aramış
Bilerek yapmadığını da biliyorum ama düşünmedne konuşuyo

Aaa ben evde tek miymişim 40 gün biri durmalıymış
Neyse bari tekken uyuma
Karabasan gelirmiş ben uyursam, birinin çocuğunu filan boğmuşlar da korkutmak istemiyomuş

Dedim görünmeyen varlıklar herkes için var
Ben uyusam da gelir uyumasam da
Hatta sana da gelir tek lohusaya değil

Ay maşallah cesaretlisin
Annenler bişey demedi mi benima nnem yanına bıçak makas koy dedi diyo
Gülme tuttu beni dedim napıcaksın görmediğin varlığı bıçakla mı deşiceksin
Bilmem onlar korkarmış öyle aletlerden dedi

Dedim valla ister uyu ister uyanık ol
Nasip neyse o olur
Uyanık olsan karabasanla kılıç kalkan oynayamazsın yine zaten

Ah canım bişeye ihtiyacın olursa ara sor dedi
Yok dedim ben almıyım karabasandan sonra
Aaa dedi snei korkutmak istemezdim ama uyarıyım dedim
Yok deidm korkmadım şükür ama korkadabilr insanlar sırası değildi : )

Öyle oluyo bi yaştan sonra
Boşver ben zaten oldum olası müdahaleyi sevmediğimden yardım da kabul etmem
4 gün çok bile, ameliyattan dolayı kabul ettim onu da

Biraz da yapı meselesi
Küçük ablamın beli ağrıyomuş, anneme dememiş
Sonra da ölsem kalsam haberin olmaz diye annemi payladı
Anne dedim ben iyiyim sen git ablamı pışpışla : )

Hepssi ayni canim benimkide oyle yardim etsen bi pazar gunu diyorum para verim kadin tut dio tutucam ama doguma yakin tutayim simdilik boyle idare edelim diyorum parasina aciyorum ama onun acidigi yok

Çekirge teninden anlarsın canım.teni kırmızı da olsa turuncuya dönüyo hafif.gözlere en son iner anlamayabilirsin.teminden muhakkak anlarsın tuhaf oluyo merak etme.bol bol annesütü:)tek ilaç...

Turuncu değil şükür
Bildiğin kırmızı, eşimde öyledir biraz benim
İşyerindekiler demiş ki teni aynı sen

Bu cok yanlis iste kirku yoksa bile korkutuyolar insani euzubesmeke cek bisi olmaz canim yaninda subyanin var onu koruyan melekler seninde etrafinda senide koruyor

Ne güzel keşke bende annemlerle aynı Şehirde otursaydım :)

Bu cok yanlis iste kirku yoksa bile korkutuyolar insani euzubesmeke cek bisi olmaz canim yaninda subyanin var onu koruyan melekler seninde etrafinda senide koruyor

Aman ağzı olan konuşuyo işte
Allah'tan her denileni kurmuyorum
Yoksa yanmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…