- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Ayy ya herkes farklı farklı söylüyor. Benim hastanede ki uzman da genel oneriyormus.Aslında ani oldu benim
O yüzden anestezi doktoruyla son dk görüştüm ve iğnesi hazırdı
Sadece en iyi yöntemin bu olduğunu ve son dönem geneli pek kimseye uygulamaıdklarını söylediler ben genel istiyodum ya
Epiduralin bahsi bile geçmedi
Benimde zaten sancım vardı gece boyunca çekmiştim kurtulmak istiyoudm kısa yoldan tamam dedim
Oturup bacaklarını dümdüz uzatıyosun
Ellerini diz kapaklarına koyup kıpırdamıyosun
Acısı pek yok bildiğimiz iğnenin giriş çıkışı gibi
Hemen etki ediyor aşağı kısımlar hissizleşiyor
En gorebilcegin gozun beyazi o zaman.O gün çocuk doktoruna sordum ten rengi ve gözlerinin beyazından dedi
Ten rengi kırmızı yavurmun daha, sarıyla ilgisi yok
Gözlerininde beyazı çok az görünüyo evet tam beyaz değil de ona bakılırsa zaten göz rengi de net değil daha
Napim biraz daha takip edicem artık beyazlık yerini sarıya bırakıcak mı, bırakmaz inşallah
Çekirge teninden anlarsın canım.teni kırmızı da olsa turuncuya dönüyo hafif.gözlere en son iner anlamayabilirsin.teminden muhakkak anlarsın tuhaf oluyo merak etme.bol bol annesütü:)tek ilaç...O gün çocuk doktoruna sordum ten rengi ve gözlerinin beyazından dedi
Ten rengi kırmızı yavurmun daha, sarıyla ilgisi yok
Gözlerininde beyazı çok az görünüyo evet tam beyaz değil de ona bakılırsa zaten göz rengi de net değil daha
Napim biraz daha takip edicem artık beyazlık yerini sarıya bırakıcak mı, bırakmaz inşallah
Bol bol su ic canimgünaydın kızlar bu gece çok ağrım oldu ya ama şu an yok kasılma denilen şeyi tam anlamıyla sanırım bu gece yaşadım
BEN KALIN UZUN HIRKA ALMıştım pijamanın üstüne . onun yerine kısa kollu hırkamı koycam bilki şal alırım . 1 tane bişe al tabi.Bende geçen hafta servise çıktım tansiyon testi yaptılar aşırı sıcaktı dayanamadım ama tabi doğumdan sonra belki üşünebilir polar sabahlığımı mı koysam acaba çantaya?
Benımde proteın çıkmış ama mıktarı bılmıyorum perşembeden beri hastanede yatıyorum tansıyon ve nst Kontrolü Yapılıyor full tuzsuz verılıyo pazartesı doktorum bakacak sonuca bakalım bana ne dıyecek canım sende Sıkma Canını inşallah yukselmemiştirKızlar iyi akşamlar,
İdrarımdaki peotein sınırı geçmişp.tesi tekrar toplıcam.artarsa sanırım hafta içi doğurucam.ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün 2 doz, 2 dozda birazdan yapılıcak.kilolarımız 1800 ve 2000.Hayırlısı bakalım...bizden haberler böyle.
Lütfen tansiyon ölçümünü aksatmayın.birşey olursa bile başında yakalıyabilirsiniz....
Sana da geçmiş olsun canım.hayırlısıyla zamanında doğururuz inşallah..Benımde proteın çıkmış ama mıktarı bılmıyorum perşembeden beri hastanede yatıyorum tansıyon ve nst Kontrolü Yapılıyor full tuzsuz verılıyo pazartesı doktorum bakacak sonuca bakalım bana ne dıyecek canım sende Sıkma Canını inşallah yukselmemiştir
İnşallah ama bebeklerının kılosu ıyıymıs bu proteon doğumdan sonra dusuyormuymuşSana da geçmiş olsun canım.hayırlısıyla zamanında doğururuz inşallah..
Risk her yerde her zaman vardir kesinlikle, normal dogum imkani olan ve yyapabilecek olan bence normal dogum yapmali , dr kolaya kacmis bence nacizane fikrim sadece ,ustrlik ne guzel sen daha once Ne guzel normal dogum yapmissin
Size bu tavsiye bulunan hekimi sağlık bakanlığına şikayet ederdim ben olsam
Canım hayırlı olsun en azıdan tarih belirli olunca daha rahat eder insan ama anlamadığım birşey var neden dostlarına sezaryen öneriyormuş biraz daha ayrıntı versen çok iyi olur.
Ya zaten illa ki tek kalicaktin cekirge en azindan erken tecrube ettin daha iyi.. Ben de anneme o kadar cok guveniyodum ki zaten bu zamana kadar evlensem de hic buyumemis gibi onsuz bisey yapmam dizinin dibinde olurdum cok duskumdum. Ay yok ama bu aralar anlasamiyoruz cocuk gibi kapris yapiyo valla annem de olsa kimsenin nazini cekemicem.. Dun hamile arkadasim bizdeydi annesi diyomis sakin temizlik yapma ben gelicem yapicam bilmem ne bizimki amaaaannn biz yaptik da hicbisey olmadi diyo. Gaddar yaa:) aman zaten nazlanmak istemiyorum ama onun nazini da cekemicem:) amma yazasim varmis:)))))
Hepssi ayni canim benimkide oyle yardim etsen bi pazar gunu diyorum para verim kadin tut dio tutucam ama doguma yakin tutayim simdilik boyle idare edelim diyorum parasina aciyorum ama onun acidigi yokBana esim yardim etsin istiyorum her isimi kendim yapıyorum zaten.ama avizeler silinecek kitaplık sokulecek kaldirilacak iki koli var depoya indirilecek mutfak dokaplarjnin ust raflari silinecek ben bunlari nasil yapayim zaten yapabilecek olsam yardim istemem ki.gerginim bu sabah.canim sıkıldı
Çekirge teninden anlarsın canım.teni kırmızı da olsa turuncuya dönüyo hafif.gözlere en son iner anlamayabilirsin.teminden muhakkak anlarsın tuhaf oluyo merak etme.bol bol annesütü:)tek ilaç...
Bu cok yanlis iste kirku yoksa bile korkutuyolar insani euzubesmeke cek bisi olmaz canim yaninda subyanin var onu koruyan melekler seninde etrafinda senide koruyorAz önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Sözde tecrübeli diye bana önerilerde bulunmaya aramış
Bilerek yapmadığını da biliyorum ama düşünmedne konuşuyo
Aaa ben evde tek miymişim 40 gün biri durmalıymış
Neyse bari tekken uyuma
Karabasan gelirmiş ben uyursam, birinin çocuğunu filan boğmuşlar da korkutmak istemiyomuş
Dedim görünmeyen varlıklar herkes için var
Ben uyusam da gelir uyumasam da
Hatta sana da gelirtek lohusaya değil
Ay maşallah cesaretlisin
Annenler bişey demedi mi benima nnem yanına bıçak makas koy dedi diyo
Gülme tuttu beni dedim napıcaksın görmediğin varlığı bıçakla mı deşiceksin
Bilmem onlar korkarmış öyle aletlerden dedi
Dedim valla ister uyu ister uyanık ol
Nasip neyse o olur
Uyanık olsan karabasanla kılıç kalkan oynayamazsın yine zaten
Ah canım bişeye ihtiyacın olursa ara sor dedi
Yok dedim ben almıyım karabasandan sonra
Aaa dedi snei korkutmak istemezdim ama uyarıyım dedim
Yok deidm korkmadım şükür ama korkadabilr insanlar sırası değildi : )
Ne güzel keşke bende annemlerle aynı Şehirde otursaydım :)Amin sağ ol cümlemize
Evet 2 durak ötede, bilerek buraya taşınmıştım geçen yıl.. Çocuk olursa diye
Dün mesela topuk kanı için geldi sağlık ocağına gittik, geri döndü
Annem yakın olunca eşimde daha rahat ediyor aklı bizde kalmıyor çok şükür
Altını açarken olmasa dakalan kısım da mis gibi maşallah evet tüm bebekler gibi
Bu cok yanlis iste kirku yoksa bile korkutuyolar insani euzubesmeke cek bisi olmaz canim yaninda subyanin var onu koruyan melekler seninde etrafinda senide koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?