2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oda abartmış canım lohusa birine söylenecek laf mı bunlar tamam bende 40 ı çıksın da öyle gitsinler diyorum ama benim önceliğim birden bocalamayayım

Daha 2 gün önce bir arkadaş la konuştuk.korktugundan ilkini genel olmuş 2.yi spinal.2 de dr ısrar etmiş spinal olması için.genelde dikiş agrısını daha çok hissettim çok acımıştı dedi.spinalde bir süre uyuşuk kalması iyi oluyor sanırım

Oda abartmış canım lohusa birine söylenecek laf mı bunlar tamam bende 40 ı çıksın da öyle gitsinler diyorum ama benim önceliğim birden bocalamayayım

Hep öyleydi patavatsızlık eder ve farkında da olmaz o yüzden çok ta takmıyorum iyi niyetle düşünmek istiyorum
Herkes herşeyi çok biliyo zaten, sanırsın her bebek ve her anne de tek tip..

Hep öyleydi patavatsızlık eder ve farkında da olmaz o yüzden çok ta takmıyorum iyi niyetle düşünmek istiyorum
Herkes herşeyi çok biliyo zaten, sanırsın her bebek ve her anne de tek tip..
Aman boşver takmadığın daha iyi emziren birisin sen moralinin bozulmaması gerek salla gitsin :)

Aman boşver takmadığın daha iyi emziren birisin sen moralinin bozulmaması gerek salla gitsin :)

Sütüm olsun da gerisi çok ta tın

Bi de gelen gidenler olmasa daha mutlu olacaz
Gece uyutmayınca gündüz uyumak istiyo insan
Bebek bahanesi ile de hergün kadınlar gününe çevirmeye çalışıyolar burayı

Şimdi aradılar torun özlemişler sözde, bi kere alt açmadılar ama bebek ağlayana dek oturup ağlayınca kaçtılar
İkra yeni uyudu bende uyuyacam dedim
Gelme eğilimleri yerle yeksan oldu vah vah

Evet ablam genel olmuştu
Sen iyisin sanki dedi
Bişey hissetmiyorum ki hala dedim , yaklaşık 5 saat filan sürüyo bu hissizlik
Onlaırn öyle dğeilmiş yarım saat 1 saat sonra filan başlıyomuş hemen ağrılar hissedilmeye

O gelen gideni bende çok düşünüyorum normalde burda kimsemiz yok ama lojmanda oturduğumuz için gelen çok olurmuş gözaydına ilk zamanlar değilde biraz zaman geçtikten sonra gelseler diyorum,
Hehe işte yavrularımız böylesi zamanlar için Kurtarıcı olacaklar :))

Herkese merhabalar.. hayırlı doğumlar inş. . Hayırlı, zamaninda,sağlıklı bi şekilde kucağımiza alırız inş. . Bişey sorcam Size ben geçen yıl 2 tane ameliyat geçirdim biri yumurtalık kisti ameliyati biri de safra kesesi ameliyatı. .. Sizce normalde doğum sakıncalı olur mu?? Sezeryan mi olmalıyım çokk kararsızım ((

Çok biliyomuş o arkadaşın..
Ay bi de korkutmak istemiyorum demiş

Benim annem mecbur gidecek dogumdan sonra kardeşimin okulu var.
Yanımda kimse kalsın istemem hele 40 gün
eşim şehir dışında diye 1 haftadır gorumcelerım yanımda onları bıçaklamamak için zor tutum kendımı..
İnan yanında kalan kişi sana destek değil sadece köstek olur..
Tek olsan kendıne gore yemegını yapar yer oturursun..
birileri olunca hem yoruluyorsun hem de evınde rahat edemıyorsun..
Ayrıca o laflara da hıc ınanmıyorum ben..

Ay cekirge o kirkliyken karabasan meselesinde beni ilk dogumda esim dahil yedi bitirdiydi psikolojim bozulmustu lohusa halimle.yok uyuma yok bogarlar yok odada tek birakma bilmem ne.manyaklik dupeduz.bu sene ramazanda bir hocanın iftar sohbeti vardi tv de.tam da bunu sordular.esime de dinlettim bana resmen eziyet ettiniz diye.omru akli hayri veren Allah.sen besmeleni cek yatir dedi hoca.o yuzden hic takilmayin anneler.ben bu sefer bu hatayi yapmayacagim.insanlar destek olacaklari yerde kostek olma konusunda yaris halindeler

Biz 5 lt lik sulardan aliyoruz her gun 1 tane bitiyor esim pek su icmez butun ihale bana kaliyor hayret ediyot nasil su iciyosun tuvalete gitmeye de mi usenmiyosun diye:)
Ay tuvalet meselesini hiç sorma...
fazla su icmekten zarar gelmez herhalde ama Dr 3lt gecmemeye çalış dedi

Esim aslinda yardimci olan biridir ancak uc aydir yeni ise girdi ve bu iste yoruluyor kafa olarak.hicbir seye el surmek istemiyor.sen de yapma bosver diyor.nasil bosvereyim.evde cocuk var doguma kalmis iki haftadan az.kadin da alamam suan maddi olarak.bebegimiz kismetiyle geldi evi aldik tum maasim evin taksidine gidiyor

arkadaşına benden selam söyle. ne cins insanlar varya tek kalan insana söylenirmi bunlar salak şey. hiç korkma duanı oku başınıza kuran koy allaha emanet. böyle insanlarla muhatap olma kendisi maşalah karabasan gibi bunun

Amin. Kardeşim her konusmamizda tembihliyor beni abla çok rahat ediyorsun sonrasında yarım saatlik olay çek kurtul diyor her bünye farklı tabi son dk bişi çıkmazsa bende normal istiyorum

Benim de haddim değil ama Dr un özellikle yakın çevresine böyle bişi onermesi akli gelmedi benim Dr en başta her gebelik ve doğum bir kumar demişti tabiki riskleri var hiç bir şeyin garantisi yok zaten o riskleri alamiyorsa doğuma girmemeli sezaryen sadece o doğumu değil sonrasındaki gebeliği ve dogumlari da etkiliyor herkesin her kararına saygım var yanlış anlamayın lütfen yargılamak değil kendi dusuncemi açıklamak istedim sadece. Eşim de daha planlı olduğu için sezaryen istiyor ama vucudumun kolay toparlanmasi için normal düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…