Ben epidural sezeryan olalı nerdeyse 6 yıl olacak.hastalık dışında agrımaz başım çok nadirdir agrı kesici içtigimSpinal veya epidural sezeryan ilerde kalıcı bas ağrısı yapıyormuş sözde.
Ne kdr doğru acaba?
Oda abartmış canım lohusa birine söylenecek laf mı bunlar tamam bende 40 ı çıksın da öyle gitsinler diyorum ama benim önceliğim birden bocalamayayımAz önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Sözde tecrübeli diye bana önerilerde bulunmaya aramış
Bilerek yapmadığını da biliyorum ama düşünmedne konuşuyo
Aaa ben evde tek miymişim 40 gün biri durmalıymış
Neyse bari tekken uyuma
Karabasan gelirmiş ben uyursam, birinin çocuğunu filan boğmuşlar da korkutmak istemiyomuş
Dedim görünmeyen varlıklar herkes için var
Ben uyusam da gelir uyumasam da
Hatta sana da gelirtek lohusaya değil
Ay maşallah cesaretlisin
Annenler bişey demedi mi benima nnem yanına bıçak makas koy dedi diyo
Gülme tuttu beni dedim napıcaksın görmediğin varlığı bıçakla mı deşiceksin
Bilmem onlar korkarmış öyle aletlerden dedi
Dedim valla ister uyu ister uyanık ol
Nasip neyse o olur
Uyanık olsan karabasanla kılıç kalkan oynayamazsın yine zaten
Ah canım bişeye ihtiyacın olursa ara sor dedi
Yok dedim ben almıyım karabasandan sonra
Aaa dedi snei korkutmak istemezdim ama uyarıyım dedim
Yok deidm korkmadım şükür ama korkadabilr insanlar sırası değildi : )
Daha 2 gün önce bir arkadaş la konuştuk.korktugundan ilkini genel olmuş 2.yi spinal.2 de dr ısrar etmiş spinal olması için.genelde dikiş agrısını daha çok hissettim çok acımıştı dedi.spinalde bir süre uyuşuk kalması iyi oluyor sanırımAyy ya herkes farklı farklı söylüyor. Benim hastanede ki uzman da genel oneriyormus.
Eşim de duymuş birinden bu bas ağrısıni genel ol diyor.
En gorebilcegin gozun beyazi o zaman.
Esine annene ablalarina da sor bakalim .onlar farkederler belki.
Oda abartmış canım lohusa birine söylenecek laf mı bunlar tamam bende 40 ı çıksın da öyle gitsinler diyorum ama benim önceliğim birden bocalamayayım
Aman boşver takmadığın daha iyi emziren birisin sen moralinin bozulmaması gerek salla gitsin :)Hep öyleydi patavatsızlık eder ve farkında da olmaz o yüzden çok ta takmıyorum iyi niyetle düşünmek istiyorum
Herkes herşeyi çok biliyo zaten, sanırsın her bebek ve her anne de tek tip..
Aman boşver takmadığın daha iyi emziren birisin sen moralinin bozulmaması gerek salla gitsin :)
Daha 2 gün önce bir arkadaş la konuştuk.korktugundan ilkini genel olmuş 2.yi spinal.2 de dr ısrar etmiş spinal olması için.genelde dikiş agrısını daha çok hissettim çok acımıştı dedi.spinalde bir süre uyuşuk kalması iyi oluyor sanırım
O gelen gideni bende çok düşünüyorum normalde burda kimsemiz yok ama lojmanda oturduğumuz için gelen çok olurmuş gözaydına ilk zamanlar değilde biraz zaman geçtikten sonra gelseler diyorum,Sütüm olsun da gerisi çok ta tın
Bi de gelen gidenler olmasa daha mutlu olacaz
Gece uyutmayınca gündüz uyumak istiyo insan
Bebek bahanesi ile de hergün kadınlar gününe çevirmeye çalışıyolar burayı
Şimdi aradılar torun özlemişler sözde, bi kere alt açmadılar ama bebek ağlayana dek oturup ağlayınca kaçtılar
İkra yeni uyudu bende uyuyacam dedim
Gelme eğilimleri yerle yeksan oldu vah vah
TSK ederim yorum için :)Ben epidural sezeryan olalı nerdeyse 6 yıl olacak.hastalık dışında agrımaz başım çok nadirdir agrı kesici içtigim
Doğumdan sonra herşey düzeliyomuş..İnşallah ama bebeklerının kılosu ıyıymıs bu proteon doğumdan sonra dusuyormuymuş
Çok biliyomuş o arkadaşın..Az önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Neyse bari tekken uyuma
Karabasan gelirmiş ben uyursam, birinin çocuğunu filan boğmuşlar da korkutmak istemiyomuş
Ay maşallah cesaretlisin
Nasip neyse o olur
Ay tuvalet meselesini hiç sorma...Biz 5 lt lik sulardan aliyoruz her gun 1 tane bitiyor esim pek su icmez butun ihale bana kaliyor hayret ediyot nasil su iciyosun tuvalete gitmeye de mi usenmiyosun diye:)
arkadaşına benden selam söyle. ne cins insanlar varya tek kalan insana söylenirmi bunlar salak şey. hiç korkma duanı oku başınıza kuran koy allaha emanet. böyle insanlarla muhatap olma kendisi maşalah karabasan gibi bununAz önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Neyse bari tekken uyuma
Ay maşallah cesaretlisin
Nasip neyse o olur
Amin. Kardeşim her konusmamizda tembihliyor beni abla çok rahat ediyorsun sonrasında yarım saatlik olay çek kurtul diyor her bünye farklı tabi son dk bişi çıkmazsa bende normal istiyorumdoğrudur tabi. ben çantayı bşi kez daha gözden geçiricem. ben normal doğum istiyorum ama o da cok meşakkatli geldi bana sabır işi. millet doğururken ben 9doğurdum valla. sezeryanda ayrı dert Allah kolay doğumlar versin hepimize
Benim de haddim değil ama Dr un özellikle yakın çevresine böyle bişi onermesi akli gelmedi benim Dr en başta her gebelik ve doğum bir kumar demişti tabiki riskleri var hiç bir şeyin garantisi yok zaten o riskleri alamiyorsa doğuma girmemeli sezaryen sadece o doğumu değil sonrasındaki gebeliği ve dogumlari da etkiliyor herkesin her kararına saygım var yanlış anlamayın lütfen yargılamak değil kendi dusuncemi açıklamak istedim sadece. Eşim de daha planlı olduğu için sezaryen istiyor ama vucudumun kolay toparlanmasi için normal düşünüyorum inşallahCanim normal doğumda bbebeğin çıkarken sıkışabilir, oksijensiz kalabilir dedi. Öyle bir durumda Apar topar Sezeryana alinirsin. Bebeğin strese girer, kakasini yutar. O kadar sancinin ustune bide ssezaryen olmak zorunda kalırsın dedi. Bebek doğum kanalında sıkıştıgi için hem kendi hemde bbebeğinin hayatını tehlikeye aatmış olursun dedi. Bebek sıkıştıgi zaman sezeryana dönüldugunde ameliyat daha tehlikeli bir hal alıyormus. öyle şeyler yaşıyoruz ki elimde olsa hiçbir hastamin normal doğum yapmasıni istemem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?