Bende baş ağrısı olmadı
Ama zaten önce 4 seruma ağrı kesici ekleniyo sonra da günde 2 kez ağrı kesici iğne yapıyorlar
Ağrı varsa da hissetmiyosun o yüzden
Çıkarkende sana yazılan reçetede antibiyotik var 5 li o iyi geliyo Allah'ın izniyle
En güzel yanı 10 cm kadar bi çizgi var göbeğimin altında, eskisi gibi dikiş izi yok
Ve zamanla bu da geçiyomuş deriden birz parlak duuryomuş o kadar
Bende geçen hafta servise çıktım tansiyon testi yaptılar aşırı sıcaktı dayanamadım ama tabi doğumdan sonra belki üşünebilir polar sabahlığımı mı koysam acaba çantaya?doğrudur tabi. ben çantayı bşi kez daha gözden geçiricem. ben normal doğum istiyorum ama o da cok meşakkatli geldi bana sabır işi. millet doğururken ben 9doğurdum valla. sezeryanda ayrı dert Allah kolay doğumlar versin hepimize
Tek sıkıntı uzun süre yattıgın için kalkarken baş dönmesi olabiliyor o yüzden kalkarken yere bakmayın karşıya bakın diyorlarŞeyi merak ediyorum canım ayaklardaki uyuşukluk vucutta bir denge kaybı yaşatıyor mu yani kendini felç olmuşsun gibi hissediyor musun verilen ilaç sersemletiyor mu insanı
Bur subat annesi daha mart bebekleri hic marti beklemio bu gidisle cogumuz subat annesi olacaz :)günaydın kızlar ben geldim dün doktora gittik paşam 2700 olmuş kızlar doğum tarihide 26 şubat gibi düşünüyorum dedi doktorum bakalım 16 sında kesin netleştirirz dedi ama nts biraz sancılarım çıktı bakalım nolcak..
Canım hayırlı olsun en azıdan tarih belirli olunca daha rahat eder insan ama anlamadığım birşey var neden dostlarına sezaryen öneriyormuş biraz daha ayrıntı versen çok iyi olur.Iyi geceler kızlar. ..Bugün Dr uma gittim. 23 Şubat a Sezeryan a gün verdi. Dr eşimin arkadaşı. Bize bir Dr olarak hastalarıma normal doğum oneriyorum. ama tüm dostlarıma, akrabalarıma Sezeryan diyorum dedi. Uzun uzun nedenlerini anlattı. ben ilk Bebeğimi normal ddoğurduğum halde bunda Sezeryan a karar verdim
Aman canım neden bukadar kendini sıkıyorsun. Yardım etmiyorsa bul bir kadın yarım günde halleder kendini de bebeğini de strese sokma.Bana esim yardim etsin istiyorum her isimi kendim yapıyorum zaten.ama avizeler silinecek kitaplık sokulecek kaldirilacak iki koli var depoya indirilecek mutfak dokaplarjnin ust raflari silinecek ben bunlari nasil yapayim zaten yapabilecek olsam yardim istemem ki.gerginim bu sabah.canim sıkıldı
Şeyi merak ediyorum canım ayaklardaki uyuşukluk vucutta bir denge kaybı yaşatıyor mu yani kendini felç olmuşsun gibi hissediyor musun verilen ilaç sersemletiyor mu insanı
Ben normal konuştuğumu sanıyordum
Zaten soru sorma bakımında ne kadar çenemin kuvvetli olduğunu biliyosunuzbi sürü şey sordum
Eşim dedi ki sen ameliyattan yeni çıkmıştın hani soru sorup duruyodun ya hemşireler bile sana güldüniye ki deidm acıkmıştım 2 saat boyunca mı bişey yiyip içmicem diye sordum normal. Yok dedi normal değildin ağır ağır konuşabiliyodun
Onu hissetmedim de
Belden aşağımı görmedikçe bilmiyordum
Bacaklaırm üşüyo deidm, eşim yağımı tutmuş bana diyo ki ama bak elliyorum sıcak. ben ellediğimi anlamaıdm hafif kaldırdı baktım ki ayağımı tutuyomuş cidden
5 saat filan sürdü bu durum
Bi de ilk ayağa kalkması çok zor, kendini iki parça sanıyosun. O an zaten diyolar yere bakma dik kalk ve karşına bak yere bakarsan miden bulanır başın döner diye
Onu atlatınca gerisi kolay inşllah
Inşallah canım ben de istemiyorum Röntgen iRontgene girmeni tavsiye etmem. X isini vat sonucta. Gecmezse de sabret. Dogumdan sonra cektirirsin.
İyi yani demi kuzum çok sağolBen bir hafta ileriyim ve 2750 dedi canim
haklıısn canımmmaman sen bakma o başkalarına
Tamam canım saolasın şimdi nasılsın anneliği kaptın iyice :))
aynen canım benimmöyle olcak galiba vallaBur subat annesi daha mart bebekleri hic marti beklemio bu gidisle cogumuz subat annesi olacaz :)
Canım annen ya da kv yok mu yanında ilk 40 gün çok zordur keşke yalnız kalmasaydınMilattan önce milattan sonra gibiyiz
İkra'dan sonra diye yeni düzen geldi eve
O uyursa uyuyorum, wc ye gidebiliyorumyoksa çığlık kıyamet
Tek olduğum için
Milattan önce milattan sonra gibiyiz
İkra'dan sonra diye yeni düzen geldi eve
O uyursa uyuyorum, wc ye gidebiliyorumyoksa çığlık kıyamet
Tek olduğum için
Benhttp://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg_TLO-4249 bundan aldım hem yanları var hemde uzun süre kullanılıyor diye bakalım ilk bebek o yüzden bilemiyorum nasıl olur şimdilik güzel görünüyor.Iyi geceler kızlar, bir şey soracaktım sizlere: ana kucağı almak istiyorum fakat hangi marka hangi model almalıyım, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum...
Canım ben notmal idrar tahlili yapmıyorum.bana 24 saat idrar toplatıyo doktorum ondada az çokıyo yani normal idrar tahlilinde çıkmıyacak kadar az.ama yinede ani artış olabiliyomuş bu merette.sık sık tekrarlıyoruz o yüzden.hepimşzin hakkında hayırlısı inşallah...Cesurarya canım benimde tahlilde iki defa protein çıktı birinde enfeksiyon için tek doz bir ilaç kullandım ertesi gün protein negatifti,geçen haftada ilk tahlilde çıktı sonra doktor bir tahlil daha yaptı negatifti anlamadım yani hergün tansiyon takibi yapıyorum.3 günde bir kalp NST giriyorum bakalım haftaya ne diyecek.
Gözün aydın canım senle aramızda 1 gün var bakalım bana ne diyecek haftaya.günaydın kızlar ben geldim dün doktora gittik paşam 2700 olmuş kızlar doğum tarihide 26 şubat gibi düşünüyorum dedi doktorum bakalım 16 sında kesin netleştirirz dedi ama nts biraz sancılarım çıktı bakalım nolcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?