2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeyi merak ediyorum canım ayaklardaki uyuşukluk vucutta bir denge kaybı yaşatıyor mu yani kendini felç olmuşsun gibi hissediyor musun verilen ilaç sersemletiyor mu insanı

Bende geçen hafta servise çıktım tansiyon testi yaptılar aşırı sıcaktı dayanamadım ama tabi doğumdan sonra belki üşünebilir polar sabahlığımı mı koysam acaba çantaya?

Şeyi merak ediyorum canım ayaklardaki uyuşukluk vucutta bir denge kaybı yaşatıyor mu yani kendini felç olmuşsun gibi hissediyor musun verilen ilaç sersemletiyor mu insanı
Tek sıkıntı uzun süre yattıgın için kalkarken baş dönmesi olabiliyor o yüzden kalkarken yere bakmayın karşıya bakın diyorlar

Bur subat annesi daha mart bebekleri hic marti beklemio bu gidisle cogumuz subat annesi olacaz :)

Canım hayırlı olsun en azıdan tarih belirli olunca daha rahat eder insan ama anlamadığım birşey var neden dostlarına sezaryen öneriyormuş biraz daha ayrıntı versen çok iyi olur.

Aman canım neden bukadar kendini sıkıyorsun. Yardım etmiyorsa bul bir kadın yarım günde halleder kendini de bebeğini de strese sokma.

Ben normal konuştuğumu sanıyordum
Zaten soru sorma bakımında ne kadar çenemin kuvvetli olduğunu biliyosunuz bi sürü şey sordum
Eşim dedi ki sen ameliyattan yeni çıkmıştın hani soru sorup duruyodun ya hemşireler bile sana güldü niye ki deidm acıkmıştım 2 saat boyunca mı bişey yiyip içmicem diye sordum normal. Yok dedi normal değildin ağır ağır konuşabiliyodun

Onu hissetmedim de
Belden aşağımı görmedikçe bilmiyordum
Bacaklaırm üşüyo deidm, eşim yağımı tutmuş bana diyo ki ama bak elliyorum sıcak. ben ellediğimi anlamaıdm hafif kaldırdı baktım ki ayağımı tutuyomuş cidden
5 saat filan sürdü bu durum

Bi de ilk ayağa kalkması çok zor, kendini iki parça sanıyosun. O an zaten diyolar yere bakma dik kalk ve karşına bak yere bakarsan miden bulanır başın döner diye
Onu atlatınca gerisi kolay inşllah

Tamam canım saolasın şimdi nasılsın anneliği kaptın iyice :))

Geçmişi okuyorum şuanda normal mi sezaryen mi diye konuşulmuş herkes başka birşey söylüyor.Benim doktorum da normal doğum yanlısı hemde kan sulandırıcı ve coraspin kullandığım halde ama benim bebiş geçen hafta yan duruyordu dönmezse zaten mcbur sezaryen.

Milattan önce milattan sonra gibiyiz
İkra'dan sonra diye yeni düzen geldi eve
O uyursa uyuyorum, wc ye gidebiliyorum yoksa çığlık kıyamet
Tek olduğum için

Napıyorsun şimdi anlatsana azcık merak ettim. 2 satte bir mi emziriyorsun sürekli altı ıslatıyor mu nasıl uyuyor :)))

Canım ben notmal idrar tahlili yapmıyorum.bana 24 saat idrar toplatıyo doktorum ondada az çokıyo yani normal idrar tahlilinde çıkmıyacak kadar az.ama yinede ani artış olabiliyomuş bu merette.sık sık tekrarlıyoruz o yüzden.hepimşzin hakkında hayırlısı inşallah...

Gözün aydın canım senle aramızda 1 gün var bakalım bana ne diyecek haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…