- 15 Ekim 2012
- 385
- 498
- 158
besmeleni çektin mi Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeklerimzi melekler koruyor zaten..Az önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Sözde tecrübeli diye bana önerilerde bulunmaya aramış
Bilerek yapmadığını da biliyorum ama düşünmedne konuşuyo
Aaa ben evde tek miymişim 40 gün biri durmalıymış
Neyse bari tekken uyuma
Karabasan gelirmiş ben uyursam, birinin çocuğunu filan boğmuşlar da korkutmak istemiyomuş
Dedim görünmeyen varlıklar herkes için var
Ben uyusam da gelir uyumasam da
Hatta sana da gelirtek lohusaya değil
Ay maşallah cesaretlisin
Annenler bişey demedi mi benima nnem yanına bıçak makas koy dedi diyo
Gülme tuttu beni dedim napıcaksın görmediğin varlığı bıçakla mı deşiceksin
Bilmem onlar korkarmış öyle aletlerden dedi
Dedim valla ister uyu ister uyanık ol
Nasip neyse o olur
Uyanık olsan karabasanla kılıç kalkan oynayamazsın yine zaten
Ah canım bişeye ihtiyacın olursa ara sor dedi
Yok dedim ben almıyım karabasandan sonra
Aaa dedi snei korkutmak istemezdim ama uyarıyım dedim
Yok deidm korkmadım şükür ama korkadabilr insanlar sırası değildi : )
bu temizlik olayında geç mi kaldım acaba. 15 gün sonra filan bi yardımcı alıp duvarları sildirmeyi düşünüyorum. o sırada da halıları vermiş olurum. geri kalanını da annemle kuzenimle hallederiz diye planladım şimdiden. zaten koltuklarım filan hep kılıflı kendinden. makineye atınca onların işi bitiyor. böyle düşünüp yazınca da gözümde büyüdü ne çok işim varmış diye
Canim zaten sona kalmasi lazim ki temiz kalsin.yeter bence 15 gun.benim 12 gun kaldi doguma.halilari yikattim koltuk kiliflarimi yikadim dun perdeleri yikadim utuledim bitmedi.zaten her gun supuruyorum cocukla.bana da birkac gun kala purupak bir sey lazim ama pek de mumkun gozukmuyor bu gidisle.oldugu kadarbu temizlik olayında geç mi kaldım acaba. 15 gün sonra filan bi yardımcı alıp duvarları sildirmeyi düşünüyorum. o sırada da halıları vermiş olurum. geri kalanını da annemle kuzenimle hallederiz diye planladım şimdiden. zaten koltuklarım filan hep kılıflı kendinden. makineye atınca onların işi bitiyor. böyle düşünüp yazınca da gözümde büyüdü ne çok işim varmış diye
hafifse zaten anlamayablrsn sürekli görüyorsun ya anca belki dışardan gelen biri farkedeblrAma İkra'da hafif sarılık var artarsa getir dediler ya
Ben sarılık olduğunu bile anlamıyorum ki daha..
bana da üvey annem ama 12 senedr beraberdik iyi de anlaşrdık. beni aradı napyrsn diye dedm boya badana işleryle uğraştık çok yoruldum sizde yoksunz dedim şehir dışına kızına gtmişti.. ee başa gelince çekilir dedi.. aslında yardm bekledğm falanda yoktu laf olsun diye söylemştm. ama söyledğmede pişman oldum. 2 gün çok üzüldüm.Ya zaten illa ki tek kalicaktin cekirge en azindan erken tecrube ettin daha iyi.. Ben de anneme o kadar cok guveniyodum ki zaten bu zamana kadar evlensem de hic buyumemis gibi onsuz bisey yapmam dizinin dibinde olurdum cok duskumdum. Ay yok ama bu aralar anlasamiyoruz cocuk gibi kapris yapiyo valla annem de olsa kimsenin nazini cekemicem.. Dun hamile arkadasim bizdeydi annesi diyomis sakin temizlik yapma ben gelicem yapicam bilmem ne bizimki amaaaannn biz yaptik da hicbisey olmadi diyo. Gaddar yaa:) aman zaten nazlanmak istemiyorum ama onun nazini da cekemicem:) amma yazasim varmis:)))))
sezeryan mi olacaksın az kalmış yaCanim zaten sona kalmasi lazim ki temiz kalsin.yeter bence 15 gun.benim 12 gun kaldi doguma.halilari yikattim koltuk kiliflarimi yikadim dun perdeleri yikadim utuledim bitmedi.zaten her gun supuruyorum cocukla.bana da birkac gun kala purupak bir sey lazim ama pek de mumkun gozukmuyor bu gidisle.oldugu kadar
Benim de haddim değil ama Dr un özellikle yakın çevresine böyle bişi onermesi akli gelmedi benim Dr en başta her gebelik ve doğum bir kumar demişti tabiki riskleri var hiç bir şeyin garantisi yok zaten o riskleri alamiyorsa doğuma girmemeli sezaryen sadece o doğumu değil sonrasındaki gebeliği ve dogumlari da etkiliyor herkesin her kararına saygım var yanlış anlamayın lütfen yargılamak değil kendi dusuncemi açıklamak istedim sadece. Eşim de daha planlı olduğu için sezaryen istiyor ama vucudumun kolay toparlanmasi için normal düşünüyorum inşallah
Benim de haddim değil ama Dr un özellikle yakın çevresine böyle bişi onermesi akli gelmedi benim Dr en başta her gebelik ve doğum bir kumar demişti tabiki riskleri var hiç bir şeyin garantisi yok zaten o riskleri alamiyorsa doğuma girmemeli sezaryen sadece o doğumu değil sonrasındaki gebeliği ve dogumlari da etkiliyor herkesin her kararına saygım var yanlış anlamayın lütfen yargılamak değil kendi dusuncemi açıklamak istedim sadece. Eşim de daha planlı olduğu için sezaryen istiyor ama vucudumun kolay toparlanmasi için normal düşünüyorum inşallah
Bnm esim de cift ism istyo bn erva diyrm o zeynep erva dio baklm nolckTum gece benimde kasiklarim agridi ve ayaklarim sicak oldugu halde ayaklarım usuyormus gibi hissettim sonra belim agrimaya basladi
Birde isim konusunda eşimle anlasamiyoruz cift isim diye tutturdu ben neva diyorum esim ece diyor uyumsuz olcak ama kizimizin ismi sanirim ece neva olucak
Ben de oyle dusunmustum ama fazla icersen o zaman vucuttan yararli mineralleri ve vitaminleri de atarsin dedi 3 u gecmemeye calisiyorum beni biraksan 5 de icerim cunkuAy tuvalet meselesini hiç sorma...
fazla su icmekten zarar gelmez herhalde ama Dr 3lt gecmemeye çalış dedi
Az önce yakın bi arkadaşım aradı,liseden beri görüşürüz..
Sözde tecrübeli diye bana önerilerde bulunmaya aramış
Bilerek yapmadığını da biliyorum ama düşünmedne konuşuyo
Aaa ben evde tek miymişim 40 gün biri durmalıymış
Neyse bari tekken uyuma
Karabasan gelirmiş ben uyursam, birinin çocuğunu filan boğmuşlar da korkutmak istemiyomuş
Dedim görünmeyen varlıklar herkes için var
Ben uyusam da gelir uyumasam da
Hatta sana da gelirtek lohusaya değil
Ay maşallah cesaretlisin
Annenler bişey demedi mi benima nnem yanına bıçak makas koy dedi diyo
Gülme tuttu beni dedim napıcaksın görmediğin varlığı bıçakla mı deşiceksin
Bilmem onlar korkarmış öyle aletlerden dedi
Dedim valla ister uyu ister uyanık ol
Nasip neyse o olur
Uyanık olsan karabasanla kılıç kalkan oynayamazsın yine zaten
Ah canım bişeye ihtiyacın olursa ara sor dedi
Yok dedim ben almıyım karabasandan sonra
Aaa dedi snei korkutmak istemezdim ama uyarıyım dedim
Yok deidm korkmadım şükür ama korkadabilr insanlar sırası değildi : )
Evet canim yine zorunlu sezeryan olacağım.ic dikislerimde incelme var agri cekiyorum.insallah bir yirtilma olmazsa 20 sinde dogacak hayirlisiylasezeryan mi olacaksın az kalmış ya
Banada sagolsun arkadasim sezeryanla dogan vocuk soyle boyle oluo risklerini anlatiyor fln , mecburi sezeryan olacagimoda biliyor , anlattida anlatti , Allah tan bende takmiyorum oyle olursa eyvah diye derde dusseydim vay halime..ama saygisizlik olarak goruyorum boyle seyleri dusuncesizlik..sadece sevdigim insanlar yapinca anlamsiz seyler uzuluyorum soguyorum..Aman ağzı olan konuşuyo işte
Allah'tan her denileni kurmuyorum
Yoksa yanmıştık
Hep öyleydi patavatsızlık eder ve farkında da olmaz o yüzden çok ta takmıyorum iyi niyetle düşünmek istiyorum
Herkes herşeyi çok biliyo zaten, sanırsın her bebek ve her anne de tek tip..
Ah cocuklarla bize de geciyor.portakal sıkıp sonrasinda pekmez ye canım cok kuvvet veriyor.Kizlar bikac gundur kizim hastaydi gece gunduz kucagimda dogal olarak bana da bulasti sonunda. Bi dinleneydim iyiydi ya cok yorgunum...
Is yaptim yoruldum dinleniyorum yemek yapmam lazim kalkip ama hic kalkasim yok aciktim da.oglumla bir paket biskuvi yedik kalkmam lazimSlm kızlar ne yapıyorsunuz.misafir vardı yeni gitti.şimdi dinleniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?