2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu temizlik olayında geç mi kaldım acaba. 15 gün sonra filan bi yardımcı alıp duvarları sildirmeyi düşünüyorum. o sırada da halıları vermiş olurum. geri kalanını da annemle kuzenimle hallederiz diye planladım şimdiden. zaten koltuklarım filan hep kılıflı kendinden. makineye atınca onların işi bitiyor. böyle düşünüp yazınca da gözümde büyüdü ne çok işim varmış diye

besmeleni çektin mi Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeklerimzi melekler koruyor zaten..
bana da hamilelğm boyunca bu tarz şeyler söylediler şöyle yap böyle yap diye.. ben duamı okur Rabbime sığınırım gerisi boş ve gönlümde rahat uyurum çok şükür. insanlar ne diyeceklerini inan hiç bilmyr heleki en hassas dönemlermzde bu tarz konuların açılmasına ne gerek !
40 gün yalnz bırakılmazmış evden de çıkarılmazmış ne saçma ! hastaneden eve gelyrsn zaten ertesi günü.
ben yalnz bırakılmamasını şöyle yorumlyrm çevremdekilerde aynı şeklde anne bebeğiyle doyasıya ilgilensin geriside evde işle yemekle misafrle uğraşsın ama bu da benm için 1 haftayı geçmemeli bunalrm çünkü..

Ben de yapmadım..
korktum açıkçası bebeğe bi sey olur diye..
önümüzdeki hafta halilari gonderip koltuklarimi yikaticam.
iki camim tek kaldı silinecek o da kolay iş..
sil supur onu da kocama yaptiririm artik :)
Temizlik yapip ertesi gün doguma gidenler oldu ben de korktum erteledim..

Canim zaten sona kalmasi lazim ki temiz kalsin.yeter bence 15 gun.benim 12 gun kaldi doguma.halilari yikattim koltuk kiliflarimi yikadim dun perdeleri yikadim utuledim bitmedi.zaten her gun supuruyorum cocukla.bana da birkac gun kala purupak bir sey lazim ama pek de mumkun gozukmuyor bu gidisle.oldugu kadar

bana da üvey annem ama 12 senedr beraberdik iyi de anlaşrdık. beni aradı napyrsn diye dedm boya badana işleryle uğraştık çok yoruldum sizde yoksunz dedim şehir dışına kızına gtmişti.. ee başa gelince çekilir dedi.. aslında yardm bekledğm falanda yoktu laf olsun diye söylemştm. ama söyledğmede pişman oldum. 2 gün çok üzüldüm.
Abimin eşi kayınvalidem ve görümcelerm sağolsnlar bana yetyrlarda artıyorlar bile. ama insan çok üzülüyor..

sezeryan mi olacaksın az kalmış ya

Yok arkadaşım yanlış anlayacak bişey yok. Inşallah normal doğum yaparsın.

Bnm esim de cift ism istyo bn erva diyrm o zeynep erva dio baklm nolck

İnsanlari anlamak zor..aklinda olmauani aklina sokuyorlar durduk yere
O dedigi olayda oyle degil zaten lohusa kadin 40 gun yalniz kalmasin derler bebekte yalniz birakilmaz derler ama bu grce icin gecerli cunku gece lohusa kadin tek kalmasin ne okur ne olmaz korkar isen sutun kacma durumu olur diye, yo

Aman ağzı olan konuşuyo işte
Allah'tan her denileni kurmuyorum
Yoksa yanmıştık
Banada sagolsun arkadasim sezeryanla dogan vocuk soyle boyle oluo risklerini anlatiyor fln , mecburi sezeryan olacagimoda biliyor , anlattida anlatti , Allah tan bende takmiyorum oyle olursa eyvah diye derde dusseydim vay halime..ama saygisizlik olarak goruyorum boyle seyleri dusuncesizlik..sadece sevdigim insanlar yapinca anlamsiz seyler uzuluyorum soguyorum..

Hep öyleydi patavatsızlık eder ve farkında da olmaz o yüzden çok ta takmıyorum iyi niyetle düşünmek istiyorum
Herkes herşeyi çok biliyo zaten, sanırsın her bebek ve her anne de tek tip..

Ay agzimi bozucam ya
Herkes herseyi biliyor
Aslimda kimsenin bir b.. Bildigi yok

Kizlar bikac gundur kizim hastaydi gece gunduz kucagimda dogal olarak bana da bulasti sonunda. Bi dinleneydim iyiydi ya cok yorgunum...

Teşekkürler canım, taşımak için kullanacağım, aynı zamanda da evde de kullanmak istiyorum. Bugün biraz baktım bilsafe diye bir marka 600 dedi, bi de Kraft baktım 200 küsur. Karar veremedim henüz

Slm kızlar ne yapıyorsunuz.misafir vardı yeni gitti.şimdi dinleniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…