Çekirgecim babanneniz ne durumda en çok onu merak ediyorumMilattan önce milattan sonra gibiyiz
İkra'dan sonra diye yeni düzen geldi eve
O uyursa uyuyorum, wc ye gidebiliyorumyoksa çığlık kıyamet
Tek olduğum için
sağol canım benimmm ewet 1 gün oynuyo aramızda canım bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.canımGözün aydın canım senle aramızda 1 gün var bakalım bana ne diyecek haftaya.
Canım annen ya da kv yok mu yanında ilk 40 gün çok zordur keşke yalnız kalmasaydın
Napıyorsun şimdi anlatsana azcık merak ettim. 2 satte bir mi emziriyorsun sürekli altı ıslatıyor mu nasıl uyuyor :)))
Hic bir fikrim yok,normal deyince sormadim ben de.ama iste insanın aklina takılıyor.bebiş mi haftasına göre gerilemiş canım bence cihazlarda da sorun vardır.
Belki de :) bakalım yaşayıp gorucezbitterim ikimiz aynı gün filan mı doğurcaz ki :))))
Ne guzel ya ben gorumcemi hayal edemiyorum benim evimi temizlerken :)Günaydın kızlar dün mutfagimi ve salonumu sildi gorumcemle kV ama sanki ben yaptım sabaha kadar uyuyamadim nedense bugunde eksiklerimi tamamlamaya çarşıya gidicez gelince de yatak Odam temizlenecek böylece temizlik isim bitecek inşallah
Olabilir ya çünkü femur kemiği ölçümü de önceki kontrole gore az.alla alla canım yaaa cihaz ölçümü yamlış yapıo o zamna bnce
Etmez mi yardım?Bana esim yardim etsin istiyorum her isimi kendim yapıyorum zaten.ama avizeler silinecek kitaplık sokulecek kaldirilacak iki koli var depoya indirilecek mutfak dokaplarjnin ust raflari silinecek ben bunlari nasil yapayim zaten yapabilecek olsam yardim istemem ki.gerginim bu sabah.canim sıkıldı
Bilemiyorum ki bence hamilelik herşeyi yapıyor insana ,bebişler hayırlısıyla gelsinde geçer heraldegünaydın canım iyiyiz sen nasılsın aa neden öyle uyandın ki kusum yaa
Bilemiyorum ki bence hamilelik herşeyi yapıyor insana ,bebişler hayırlısıyla gelsinde geçer heralde
Çekirgecim babanneniz ne durumda en çok onu merak ediyorum
Spinal veya epidural sezeryan ilerde kalıcı bas ağrısı yapıyormuş sözde.
Ne kdr doğru acaba?
Cekirgee canım Allah kolaylık versin gerçi sen annenle aynı şehirdeydin sanırım benimkiler uzakta gelince hemen yollamam inşallah.
Merhaba kizlar herkese iyi haftasonları.
Yari temizligim bitti mutfak duruyor malesef dolaplari da esime sildircem.benim kiz 10 güne gelir sanki çatı muayenesi tetikliyormus dediler tirstim
Cekirgee maşallah sana iyi tek kalabiliyorsan supersin. Ikra napiyor ay mis gibidir o şimdi
İşte herkes için geçerli değildir bence.Çok tecrübeli sayılmam ama spinaln 7.günündeyim 1 kere başım ağrıdı o da uykusuzluktan sanıyorum
Parol yazıyolar zaten nolur nolmaz diye sanırım
İşte herkes için geçerli değildir bence.
Peki sana epidural veya spinal diye seçenek sundular mi çek.
Kime sorabilir sin acaba? Ben de hic bilmiyorum.
İnşallah bir şey çıkmaz canımO gün çocuk doktoruna sordum ten rengi ve gözlerinin beyazından dedi
Ten rengi kırmızı yavurmun daha, sarıyla ilgisi yok
Gözlerininde beyazı çok az görünüyo evet tam beyaz değil de ona bakılırsa zaten göz rengi de net değil daha
Napim biraz daha takip edicem artık beyazlık yerini sarıya bırakıcak mı, bırakmaz inşallah
Ya zaten illa ki tek kalicaktin cekirge en azindan erken tecrube ettin daha iyi.. Ben de anneme o kadar cok guveniyodum ki zaten bu zamana kadar evlensem de hic buyumemis gibi onsuz bisey yapmam dizinin dibinde olurdum cok duskumdum. Ay yok ama bu aralar anlasamiyoruz cocuk gibi kapris yapiyo valla annem de olsa kimsenin nazini cekemicem.. Dun hamile arkadasim bizdeydi annesi diyomis sakin temizlik yapma ben gelicem yapicam bilmem ne bizimki amaaaannn biz yaptik da hicbisey olmadi diyo. Gaddar yaa:) aman zaten nazlanmak istemiyorum ama onun nazini da cekemicem:) amma yazasim varmis:)))))Annem 2 gün hastanede 2 gün evde kaldı
Onunda sorumluluklaır var
Ben kendim yolladım gitmiyodu da
Kayınvalidem gezmeye gelir gibi uğrar bebek ağlayınca kaçar ( :
Er ya da geç tek kalıcaktım zaten napim
Öyle bi standartı yok ne zaman meme aranırsa o zaman
Bazen hatta arandığı halde ememiyo mesela
Bende biberona sağmaya çalışıyorum, hazırı bulunca hop götürüyo
Yesin şifa olsun da ne şekilde yediği önemli değil
İlk 3 gün anne karnındaki depodan kaka yapıyo rengi garip oluyo
Sonra anne sütünden yapınca sapsarı oluyo
Uyuması da anlık
Bi bakıyosun süt içerken uyuyo, bırakınca pat uyanıyo sonra bi daha deniyosun bi daha yoksa ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?