2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım annen ya da kv yok mu yanında ilk 40 gün çok zordur keşke yalnız kalmasaydın

Annem 2 gün hastanede 2 gün evde kaldı
Onunda sorumluluklaır var
Ben kendim yolladım gitmiyodu da
Kayınvalidem gezmeye gelir gibi uğrar bebek ağlayınca kaçar ( :
Er ya da geç tek kalıcaktım zaten napim

Napıyorsun şimdi anlatsana azcık merak ettim. 2 satte bir mi emziriyorsun sürekli altı ıslatıyor mu nasıl uyuyor :)))

Öyle bi standartı yok ne zaman meme aranırsa o zaman
Bazen hatta arandığı halde ememiyo mesela
Bende biberona sağmaya çalışıyorum, hazırı bulunca hop götürüyo
Yesin şifa olsun da ne şekilde yediği önemli değil

İlk 3 gün anne karnındaki depodan kaka yapıyo rengi garip oluyo
Sonra anne sütünden yapınca sapsarı oluyo

Uyuması da anlık
Bi bakıyosun süt içerken uyuyo, bırakınca pat uyanıyo sonra bi daha deniyosun bi daha yoksa ağlıyo

bebiş mi haftasına göre gerilemiş canım bence cihazlarda da sorun vardır.
Hic bir fikrim yok,normal deyince sormadim ben de.ama iste insanın aklina takılıyor.

bitterim ikimiz aynı gün filan mı doğurcaz ki :))))
Belki de :) bakalım yaşayıp gorucez

Ne guzel ya ben gorumcemi hayal edemiyorum benim evimi temizlerken :)
Daha o annesini çağırır büyük temizlik yaparken
alla alla canım yaaa cihaz ölçümü yamlış yapıo o zamna bnce
Olabilir ya çünkü femur kemiği ölçümü de önceki kontrole gore az.
Yavrusun boyu kisalcak değil herhalde.

Etmez mi yardım?
Kizdim bak simdi esine

Çekirgecim babanneniz ne durumda en çok onu merak ediyorum

Bazen ağlancak halimize gülüyorum
Hastanedyeiz gelmiş görmeye 1 günlük çocuğu ağlıyo diye yöresel havalarına bağladı
Kendini de zıplatıyo çocuğu da görsen çok komik, dikişlerim var gülünce sızım sızım sızlıyo
Bir sabır iki sabır eve geldik yine aynısını yapıyo, eşime işaret çektim çocuğu hırpalıyo diye
Anne napıyosun sen dedi o daha minnacık senin gibi zıplamaya gelmez, napim durmuyo dedi alıyım ben dedim sırtını sıvazladım durdu yavrum o zıplattıkça İkra daha fazla cıyaklıyodu

Arada gezmeye gelir gibi geliyo
Anneme de açıklama babında ben korkuyorum ama şöyle banyo yapılması lazım vs diye telkinlerde bulunuyo

Merhaba kizlar herkese iyi haftasonları.
Yari temizligim bitti mutfak duruyor malesef dolaplari da esime sildircem.benim kiz 10 güne gelir sanki çatı muayenesi tetikliyormus dediler tirstim
Cekirgee maşallah sana iyi tek kalabiliyorsan supersin. Ikra napiyor ay mis gibidir o şimdi

Spinal veya epidural sezeryan ilerde kalıcı bas ağrısı yapıyormuş sözde.
Ne kdr doğru acaba?

Çok tecrübeli sayılmam ama spinaln 7.günündeyim 1 kere başım ağrıdı o da uykusuzluktan sanıyorum
Parol yazıyolar zaten nolur nolmaz diye sanırım

Cekirgee canım Allah kolaylık versin gerçi sen annenle aynı şehirdeydin sanırım benimkiler uzakta gelince hemen yollamam inşallah.

Amin sağ ol cümlemize
Evet 2 durak ötede, bilerek buraya taşınmıştım geçen yıl.. Çocuk olursa diye
Dün mesela topuk kanı için geldi sağlık ocağına gittik, geri döndü
Annem yakın olunca eşimde daha rahat ediyor aklı bizde kalmıyor çok şükür

Altını açarken olmasa da kalan kısım da mis gibi maşallah evet tüm bebekler gibi

Karha'nın kimyon çayına başladım ama üşendiğimden günde 1 fincan ancak içiyorum, 3-4 için diyodu sanırım
Hastane de humana çayı yazmıştı aldık, bi de laktamil vermişti
Herşey karıştı ben arada unutmuş rolü yapıyorum da eşim dürtüyo

Ama İkra'da hafif sarılık var artarsa getir dediler ya
Ben sarılık olduğunu bile anlamıyorum ki daha..

İşte herkes için geçerli değildir bence.
Peki sana epidural veya spinal diye seçenek sundular mi çek.

Aslında ani oldu benim
O yüzden anestezi doktoruyla son dk görüştüm ve iğnesi hazırdı
Sadece en iyi yöntemin bu olduğunu ve son dönem geneli pek kimseye uygulamaıdklarını söylediler ben genel istiyodum ya
Epiduralin bahsi bile geçmedi
Benimde zaten sancım vardı gece boyunca çekmiştim kurtulmak istiyoudm kısa yoldan tamam dedim

Oturup bacaklarını dümdüz uzatıyosun
Ellerini diz kapaklarına koyup kıpırdamıyosun
Acısı pek yok bildiğimiz iğnenin giriş çıkışı gibi
Hemen etki ediyor aşağı kısımlar hissizleşiyor

Kime sorabilir sin acaba? Ben de hic bilmiyorum.

O gün çocuk doktoruna sordum ten rengi ve gözlerinin beyazından dedi
Ten rengi kırmızı yavurmun daha, sarıyla ilgisi yok
Gözlerininde beyazı çok az görünüyo evet tam beyaz değil de ona bakılırsa zaten göz rengi de net değil daha
Napim biraz daha takip edicem artık beyazlık yerini sarıya bırakıcak mı, bırakmaz inşallah

İnşallah bir şey çıkmaz canım

Ya zaten illa ki tek kalicaktin cekirge en azindan erken tecrube ettin daha iyi.. Ben de anneme o kadar cok guveniyodum ki zaten bu zamana kadar evlensem de hic buyumemis gibi onsuz bisey yapmam dizinin dibinde olurdum cok duskumdum. Ay yok ama bu aralar anlasamiyoruz cocuk gibi kapris yapiyo valla annem de olsa kimsenin nazini cekemicem.. Dun hamile arkadasim bizdeydi annesi diyomis sakin temizlik yapma ben gelicem yapicam bilmem ne bizimki amaaaannn biz yaptik da hicbisey olmadi diyo. Gaddar yaa:) aman zaten nazlanmak istemiyorum ama onun nazini da cekemicem:) amma yazasim varmis:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…